Canımın bu kadar acıyacağını bilmiyordum.Bitti

Ben çoğu zaman hiçbir şeyi kendisine anlatmadım.Yapım gereği bir şeyleri içimde çözmeye çalışan biriyim.Kısıtlayan,darlayan biri kesinlikle değilim .Ama evet tavırlarımla yordum.Hak veriyorum size insanın anne babası bile bir süreden sonra tahammül edemeyebiliyor evladına.Benim her şeyimdi o.Duygularımı çok belli edebilen biri değilim maalesef.İlk defa birini sevince,6 yılı çöpe atamıyor insan

Hep mutlu olursunuz umarım Benim yaşadığımın da hayırlıysa gerçek sevgi olması dileğiyle
Çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun.
6 yıl çok uzun bir süre. Sizi sevmese gördüğü en ufak zorlukta sizi bırakırdı gibi. Ayrılma kararını siz almışsınız, bence bu da onun zoruna gitmiş. Belki de bu kararı verdiğiniz için burnunuz sürtsün istedi bilemiyorum. Ama yazmak istemiyorsanız sakin sakin zamanın geçmesini bekleyin. Biraz aranızdaki durum durulsun, daha mantıklı kararlar verebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öyle mi diyorsunuz?İnanın düzelsin gözüyle bakmıyorum.Onu çok seviyorum.Ben olmasam bile onu çok mutlu edebilecek,iyi biriyle karşılaşsın diye dua ediyorum hep.İşin garibi polislik açıklanır açıklanmaz nişan yapacaktık.Kendince beyaz eşyaları bile almıştı

Bak sana haksızsın demiyorum haklısın, bunları yazmaktaki amacım seni üzmek değil, bunları bilerek daha sağlam adımlar at, insan ayrıldığında dışarıdan bakan biri kadar net göremiyor durumları. Hatalar yapıyor ben de yaptım.
Seviyorsan peşinden git.

Erkek milleti işte değer verildiğini anladığı an kendini çekiyo

. Allah daim etsin gülücüklerinizi

Korkacak birşey yok, hayatta ki son erkek o değil, unutmaz yaşanmışlıklar var sen ne hissediyorsan oda hissediyordur, araya birileri girerse de otur şükret, şimdiden yüzünü gördün diye
Kesinlikle öyle.Ama bir daha birini sevmek çok uzak gibi geliyor şuan da.Onun da benim hayatımızda ki ilk sevgiydi

Hic kimsenin kredisi sonsuz degil, su ana kadar hep simariklik yaptim o bana katlandi diyorsunuz, demek ki kredilerinizi tuketmissiniz. Gercekten yorulmus olabilecegi ihtimalini dusunun. Eger ayni seyleri yasatmayacaginiza inaniyorsaniz siz iletisime gecin. Iliskilerde bir taraf surekli beklentili ise karsi tarafi gercekten cok yoruyordur, erkek arkadasinizi anlamaya calisin derim.

2 yıl öncede benzer bir olay yaşadık beni engellemişti 12 gün boyunca hala yüzüne vururum seviyorsan nasıl engelleyebildin o kadar hiç mi merak etmedin diye.Ders vermek için yaptım sakın sevgimi ölçmeye kalkma demişti.Aslında sevgisi çok büyük buna inanıyorum lakin bazen gaflete düşüp sevmiyor sevse bırakamazdı engel olurdu diyorum .Çok teşekkür ederim

Haklısınız.Gerçekçi olmak gerekiyor Tabiki.Umarım yaptığımız hatalar gğzel kapıları aralar sizin içinde benim içinde :)

Ben kabulleniyorum.Zor biriyim ama inanın sadece elimde plan sebeplerden değil bu halim.Şımarık biri normalde değilim ama benim en yakınım o olunca tüm nazımda ziyanımda ona geçiyor.Çok yıprattım kendisini.Hatta son mesajımda çok hakkın var bende lütfen hakkını helal et dedim

Ilıskı bıtmıs tukenmıs.
Hakkım varsa helal olsun dısında yazdıgı bitane cumle yok.
Yerinizde olsam onume bakardım

Ilıskı bıtmıs tukenmıs.
Hakkım varsa helal olsun dısında yazdıgı bitane cumle yok.
Yerinizde olsam onume bakardım
Ben belki de bitirmek istemediği için cevap vermedi diye düşünmüştüm.Hiçbir zaman ayrılık mesajlarına cevap vermezdi kendisi.Ancak bu defa daha farklı.Numaramı silecek kadar bitirdi içinde kim bilir

Ben belki de bitirmek istemediği için cevap vermedi diye düşünmüştüm.Hiçbir zaman ayrılık mesajlarına cevap vermezdi kendisi.Ancak bu defa daha farklı.Numaramı silecek kadar bitirdi içinde kim bilir
Gunlerdır adamda yaprak kımıldamamıs, gerçekçi olmak lazım bazen.
Sonunda uzulmemek ıcın.

Radyasyona maruz kalmayım diye aramıyor cunku beni cok seviyor gibi olmus dusuncenız.

Bır gun storylerınde yenı ılıskısını falan görürseniz sizi sevdıgını düşünürken, uzulursunuz
Yine de siz bilirsiniz

Kırıp döken sensin ama onun toplamasını istiyor sun,?

Gonderme vs hic bir sey yapma agirliginda dur sabreden kazanir.Ins hayirliysa dönecektir.Sadece zaman ver kafasini toplasin seni cantada keklik görmesin.

Acınızı yaşayın, serbestçe yasınızı tutun, yolunuza bakın. Olacağı varsa olur barışırsınız zaten zamanla. Şimdi biraz izin verin birbirinize

İnsan sevdiği söz konusu olunca bazen gerçekçi düşünemiyor.Ama ileride üzülmemek için şimdi üzülmeyi göze almam gerekiyor galiba.Şuan kaldıramam.Sürekli çevrimiçi zaten biriyle mi konuşuyor diye düşünüp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…