Seviyorsanız mesaj atın bi anlık sinirle kırıcı konuşmalar yapilabiliyorMerhaba hepinize.Beni eski konularımdan tanıyorsunuz bir çoğunuz.Lafı uzatmadan konuyu girmek istiyorum.6 senelik bir birlikteliğim vardı.Beni gerçekten sevdiğine hep inandım.Ancak son 4 aydır sağlık açısından ve psikolojik açıdan zor zamanlardan geçiyordum.Erkek arkadaşıma çok fazla yüklenmeye başladım.Ben senin yanındayım dedi ve hiç bırakmadı.Ancak 2 hafta önce sebepsiz yere tartışmaya başladık.Bana beni tükettin artık deyince ayrılık mesajı yazdım kendisine.Bana sadece hakkım helal olsun dedi ayrılık mesajıma cevap dahi vermedi.Kırıcı bir konuşma geçti aramızda.Biteceğini düşünmüyordum beni çok kırdığından gönlümü alır diye düşünüyordum.2 haftadır konuşmuyoruz.Geçen gün whatsapp durumu yapmıştı Gül yüzlü sevdiğim ecel kapımı çalmadan ayrılmam senden diye bunun üzerine Allah yolumuzu güzel insanlarla karşılaştırsın adında bir durum yaptım.Göndermeleri hiç sevmem normalde biliyorum yaptığımız olgun bir hareket değil.Kendime yakıştıramadım ama susamıyorum kendimi tutamıyorum hiçbir zaman.Ben bu durumu paylaştıktan sonra kendi durumları kayboldu.Numaramı sildi galiba.Numaramı silip silmediğini anlamak iÇin 3-4 adet durum yaptım ancak saatlerce çevrimiçi olmasına rağmen bakmadı.Bana seni asla bırakmam derdi hep.Gururumu hiçe sayıp mesaj atamıyorum hala çok kırgınım beyfendi beni hatalı buluyor tabi.6 yılı ardımızda bırakmak öyle kolay mı sizce?Yada bittiyse unutmak iÇin ne yapabilirim?Canım çok acıyor yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen kırmadan yorum yapın.Yazım yanlışları,yanlış ithamlar yapmışsam affola kafam yerinde değil zira.
Nasıl yapılıyor oDuruma gizlice bakılabiliyor muhtemelen öyle yapıyordur.
Diğer zamanlarda mesaj attım ben.Ama bu defa mesaj atmak istemiyorum.Ben mesaj atarsam kırgınlığımı anlamayacak muhtemelenSeviyorsanız mesaj atın bi anlık sinirle kırıcı konuşmalar yapilabiliyor
Görüldü seçeneğini kapatarak bakabilir ancak 6 yıldır böyle bir yol izlemedi.Ayrıca onun durumları da görünmüyor.Silme ihtimalinin daha yüksek olacağını düşünüyorumDuruma gizlice bakılabiliyor muhtemelen öyle yapıyordur.
Böyle oluncada canınız sıkılıyor ama her türlü üzülüyorsunuz. Hangisini yaparsanız daha az üzülürsünüz onu düşünün ona gore karar verin o zamanDiğer zamanlarda mesaj attım ben.Ama bu defa mesaj atmak istemiyorum.Ben mesaj atarsam kırgınlığımı anlamayacak muhtemelen
Gerçekten seven biri 14 gün yazmadan duramaz kanaatimce.Elle tutulur bir sebep yoktu.Bir şeyler birikerek bu hale geldi.Evet destek aldım uzmandan.Ayrıldığımız gün rahatsızdım zaten hemen sonrasında hastanede serum taktırmaya gittimSeviyorsanız yazın. Ama her türlü tepkiye de açık olun derim. Ayrılma nedeniniz de çok elle tutulur değil gibi. Sorunlarınız için uzmandan destek alıyor muydunuz?
Her zaman siz alttan alırsanız daha büyük acılarla karşılaşırsınız. Bu defa bekleyin derim. Olcmus olursunuz hem. Sadece siz cabalayacaksaniz barışmak için, hep yorulan siz olursunuz. Bekleyin bir süre derim.Görüldü seçeneğini kapatarak bakabilir ancak 6 yıldır böyle bir yol izlemedi.Ayrıca onun durumları da görünmüyor.Silme ihtimalinin daha yüksek olacağını düşünüyorum
İnanın çok büyük bir boşlukta hissediyorum kendimi.Kendimi güçlü zannederdim oysaki.14 gündür gece olmasını bekliyorum yatağa geçip doya doya ağlayayım ailem farketmesin diye6 yıl gerçekten uzun bir süre.
mutlaka acı çekeceksiniz.
şu durum da uzak kalmak en doğrusu.
zaten bitmemişse bir şekilde bir araya tekrar gelinir.
bol bol kitap okuyun,müzik dinleyin,sevdiğiniz şeylerle uğraşın.
mesaj yazmanız bir şeyi değiştirmez.
aynı konular üzerinden tartışmaya devam edersiniz.
uzak kalmak iyidir.
hatası olan bu süreçte farkına varır zaten.
varmıyorsa da, bitmesi gerekmiştir.
Hicbirsey yazmayın. Siz de silin.Merhaba hepinize.Beni eski konularımdan tanıyorsunuz bir çoğunuz.Lafı uzatmadan konuyu girmek istiyorum.6 senelik bir birlikteliğim vardı.Beni gerçekten sevdiğine hep inandım.Ancak son 4 aydır sağlık açısından ve psikolojik açıdan zor zamanlardan geçiyordum.Erkek arkadaşıma çok fazla yüklenmeye başladım.Ben senin yanındayım dedi ve hiç bırakmadı.Ancak 2 hafta önce sebepsiz yere tartışmaya başladık.Bana beni tükettin artık deyince ayrılık mesajı yazdım kendisine.Bana sadece hakkım helal olsun dedi ayrılık mesajıma cevap dahi vermedi.Kırıcı bir konuşma geçti aramızda.Biteceğini düşünmüyordum beni çok kırdığından gönlümü alır diye düşünüyordum.2 haftadır konuşmuyoruz.Geçen gün whatsapp durumu yapmıştı Gül yüzlü sevdiğim ecel kapımı çalmadan ayrılmam senden diye bunun üzerine Allah yolumuzu güzel insanlarla karşılaştırsın adında bir durum yaptım.Göndermeleri hiç sevmem normalde biliyorum yaptığımız olgun bir hareket değil.Kendime yakıştıramadım ama susamıyorum kendimi tutamıyorum hiçbir zaman.Ben bu durumu paylaştıktan sonra kendi durumları kayboldu.Numaramı sildi galiba.Numaramı silip silmediğini anlamak iÇin 3-4 adet durum yaptım ancak saatlerce çevrimiçi olmasına rağmen bakmadı.Bana seni asla bırakmam derdi hep.Gururumu hiçe sayıp mesaj atamıyorum hala çok kırgınım beyfendi beni hatalı buluyor tabi.6 yılı ardımızda bırakmak öyle kolay mı sizce?Yada bittiyse unutmak iÇin ne yapabilirim?Canım çok acıyor yardımınıza ihtiyacım var.Lütfen kırmadan yorum yapın.Yazım yanlışları,yanlış ithamlar yapmışsam affola kafam yerinde değil zira.
Hak veriyorum size.Bana dokunan yazmaması deği.Sevgisini çok büyük zannediyorum ama düşündüğüm gibi değilmiş.Başka bir arkadaşı için 1 aydır konuşmuyor sevseydi bir dakika dayanamazdı demişti.Kendisiyle çelişmesi beni üzenHaklı olan taraf sensin diyebilmeyi isterdim ama, ayrılmak istemişsin, adam da itiraz etmemiş.
Kimsenin suçu değil. Barışmak istersen adım atması gereken kişi de sensin.
İçimde kalacak ama o mesajı yazmaya elim varmıyor.Yani, yazınızı okuyunca sanki şimdi bi mesaj atmazsanız ilerde içinizde aklınızda kalacak gibi hissettim çünkü 6 yıl hiç kısa bir zaman değil.
Sanırım ben olsam bende mesaj yazardım.
Gerçekten seven biri 14 gün yazmadan duramaz kanaatimce.Elle tutulur bir sebep yoktu.Bir şeyler birikerek bu hale geldi.Evet destek aldım uzmandan.Ayrıldığımız gün rahatsızdım zaten hemen sonrasında hastanede serum taktırmaya gittim
14 gündür konuşmuyorsunuz öyleyse.İnanın çok büyük bir boşlukta hissediyorum kendimi.Kendimi güçlü zannederdim oysaki.14 gündür gece olmasını bekliyorum yatağa geçip doya doya ağlayayım ailem farketmesin diye
Açıkçası o çok çabaladı.Ben biraz zor biriyimdir.Kaç defa ayrılmaya kalktım her defasında durdurdu.Şımarıklık yaptım anlayacağınız ama hiç elimi bırakmadı.Bu sefer elle tutulur bir hatam yoktu.Durduk yere yazma bana beni tükettin deyince bende veda mesajı yazdım İşteHer zaman siz alttan alırsanız daha büyük acılarla karşılaşırsınız. Bu defa bekleyin derim. Olcmus olursunuz hem. Sadece siz cabalayacaksaniz barışmak için, hep yorulan siz olursunuz. Bekleyin bir süre derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?