- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
-
cnm benim hiç üzülme.O kadar üzgünüm ki suan hislerimi anlatacak kelime bulamiyorum.Bir iki hafta öncesinde siradan bi grip gibi baslayan hastalik doktorlarin yanlis teshis koymasi durumun ciddiyetini anlayamamasi yuzunden ilerleyerek zatürreye dönüştü. Hastalanan kişi sevgilim. Oyle kotu gunler yasadi ki dusmeyen atesi bitmeyen terlemeleri gecmeyen oksuruk. Siradan bi grip olmadigini anlamistim ama bu kadar agir bi hastaliga donusecegini aklimin ucundan bile gecirmemistim. Tüm gün internetten hastaligin seyri ile ilgili bilgiler okuyup ağlıyorum. Belli etmemeye calisiyorum guclu duruyorum ona karsi ama o kadar caresizim ki suan. Aklima hep en kotusu geliyor ya duzelmezse ya iyilesemezse diye dusunmekten aklimi kaybetmek uzereyim. Uzuntuden yemeden icmeden kesildim tansiyonum yerlerde yataktan kalkamaz oldum dagildim resmen. Ona birsey olursa diye dusundugumde kalbime binlerce bicak saplaniyor. Bu illetten nasil kurtulunur bilen varsa nolur bana iyi birseyler soylesin. Hep kendimi sucluyorum ben nasil anlayamadim nasil bu kadar ilerledi bu hastalik diye dusunmekten perisan oldum. Cok korkuyorum guzel seyler duymaya gercekten cok ihtiyacim var lutfen bana sunu yesin iyi gelir su kadar surede duzelir gibi birseyler soyleyin cok caresizim. Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin. Onlara birsey olmasin
Elimde olsa60 yaşında annemde zatürre olmuştu. Korkmayın bu kadar. O bile atlattı
Tam olarak iyileşmesi 10 günü bulmuştu sanırım. Hastaneye yatmadı.Elimde olsane kadar surede iyilesti anneniz peki. Hastaneye yatmasi gerekti mi
Amin haklisiniz elimden geldigince yaninda olmaya calisiyorum ama istiyorum ki biran once iyilessin. Tedavisine cok dikkat edecegiz tabiki kalici birsey olmadan iyilessinde baska birsey istemiyorumcnm benim hiç üzülme.
ALLAH dermansız dert vermesin tedavisini olur geçer inşallah.
ona moral ver.sevgi en iyi ilaçtır.(tabi iyi bir doktor eşliğinde)
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin biraz olsun icim rahatladiTam olarak iyileşmesi 10 günü bulmuştu sanırım. Hastaneye yatmadı.
Ilaclari kullaniyor elbette ama isi cok yogun calismayi gerektirdigi icin dinlenemeyecek ve tekrarlayacak diye cok korkuyorumTedavi sureci uzun ama iyilesir korkmayin ilaclarini duzenli kullanip dinlenirse atlatir bu kadar kendinizi harap etmeyin
Gerekirse rapor alsin benim kucuk oglum defalarca bronsit oldu bebekken hastanede de yattik orda zaturre olan bebeklerde vardi hepsi iyilesti kendini iyi hissetmezse hastanede yatarak da tedavi olabilir ama iyilesir yani allah dermansiz dert vermesin kimseyeIlaclari kullaniyor elbette ama isi cok yogun calismayi gerektirdigi icin dinlenemeyecek ve tekrarlayacak diye cok korkuyoruminsallah hemen duzelir
İnsallah dediginiz gibi olur psikolojik olarak hic hazir degildim böyle birsey duymaya o yuzden asiri korktum. Duzelecegine inaniyorum bende ama yinede tamamen gectigini duymadan rahat edemeyecek gibiyim. Allah buyuk dua etmekten baska birsey gelmiyor elimdenOğlum 1.5 yaşında oldu doktorların salkligi yüzünden anlayamadık çok şükür iyi bir doktor bulduk Allahın da izniyle geçti o kadar kötü bir hastalık değil internette bakmayın lütfen olan ve atlatan o kadar çok insan vAr ki
Amin amin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz gercekten. Ayni seyi yasayan birilerinden guzel birsey duymak suan o kadar iyi geldi ki anlatamam cok sagolunGerekirse rapor alsin benim kucuk oglum defalarca bronsit oldu bebekken hastanede de yattik orda zaturre olan bebeklerde vardi hepsi iyilesti kendini iyi hissetmezse hastanede yatarak da tedavi olabilir ama iyilesir yani allah dermansiz dert vermesin kimseye
Basladilar evet ama ne zaman duzelecek deyince bir cevap alamamak gercekten psikolojik olarak yipratiyor. Uzun surmeyecek insallahZatürre uygun antibiyotik tedavisi ile düzelebilen bir hastalık, doktorlar gerekli ilaç tedavisini başlamıştır muhtemelen.
Cok sagolunGeçmiş olsun demeye geldim
Cok sagolun Allah razi olsun yazan herkesten o kadar cok dolmusum ki yazmasam patlayacaktimGeçmiş olsun canım. Rabbim şafi ismiyle şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?