Canımın içi hastalandı

Mavisaclikadin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
4.123
5.389
158
O kadar üzgünüm ki suan hislerimi anlatacak kelime bulamiyorum.Bir iki hafta öncesinde siradan bi grip gibi baslayan hastalik doktorlarin yanlis teshis koymasi durumun ciddiyetini anlayamamasi yuzunden ilerleyerek zatürreye dönüştü. Hastalanan kişi sevgilim. Oyle kotu gunler yasadi ki dusmeyen atesi bitmeyen terlemeleri gecmeyen oksuruk. Siradan bi grip olmadigini anlamistim ama bu kadar agir bi hastaliga donusecegini aklimin ucundan bile gecirmemistim. Tüm gün internetten hastaligin seyri ile ilgili bilgiler okuyup ağlıyorum. Belli etmemeye calisiyorum guclu duruyorum ona karsi ama o kadar caresizim ki suan. Aklima hep en kotusu geliyor ya duzelmezse ya iyilesemezse diye dusunmekten aklimi kaybetmek uzereyim. Uzuntuden yemeden icmeden kesildim tansiyonum yerlerde yataktan kalkamaz oldum dagildim resmen. Ona birsey olursa diye dusundugumde kalbime binlerce bicak saplaniyor. Bu illetten nasil kurtulunur bilen varsa nolur bana iyi birseyler soylesin. Hep kendimi sucluyorum ben nasil anlayamadim nasil bu kadar ilerledi bu hastalik diye dusunmekten perisan oldum. Cok korkuyorum guzel seyler duymaya gercekten cok ihtiyacim var lutfen bana sunu yesin iyi gelir su kadar surede duzelir gibi birseyler soyleyin cok caresizim. Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin. Onlara birsey olmasin

EKLEME 1: 2 hafta gecti ilac tedavisine ragmen gece terlemelerinde azalma yok. Doktor eger duzelme olmazsa verem olabilir demisti. Yarina tekrar randevu aldik ama ben korkudan ölmek üzereyim. Lütfen bilgisi olanlar söylesin zaturrenin ilaca ragmen duzelmemesi olagan birsey mi ates titreme bitti ama gece terlemesi gecmiyor. Bu gece bana sabah olmayacak gibi

EKLEME 2: Korkudan sabaha kadar uyuyamadim ama cok sükür kötü birsey cikmadi. Zaturre duzelmis kan sonucuna yarin bakilacak terleme ve ates kandaki enfeksiyonla ilgili olabilirmis. Cevap veren herkese cok tesekkur ederim

Son düzenleme:
cnm benim hiç üzülme.
ALLAH dermansız dert vermesin tedavisini olur geçer inşallah.
ona moral ver.sevgi en iyi ilaçtır.(tabi iyi bir doktor eşliğinde)

Tedavi sureci uzun ama iyilesir korkmayin ilaclarini duzenli kullanip dinlenirse atlatir bu kadar kendinizi harap etmeyin

cnm benim hiç üzülme.
ALLAH dermansız dert vermesin tedavisini olur geçer inşallah.
ona moral ver.sevgi en iyi ilaçtır.(tabi iyi bir doktor eşliğinde)
Amin haklisiniz elimden geldigince yaninda olmaya calisiyorum ama istiyorum ki biran once iyilessin. Tedavisine cok dikkat edecegiz tabiki kalici birsey olmadan iyilessinde baska birsey istemiyorum

Tedavi sureci uzun ama iyilesir korkmayin ilaclarini duzenli kullanip dinlenirse atlatir bu kadar kendinizi harap etmeyin
Ilaclari kullaniyor elbette ama isi cok yogun calismayi gerektirdigi icin dinlenemeyecek ve tekrarlayacak diye cok korkuyorum insallah hemen duzelir

Oğlum 1.5 yaşında oldu doktorların salkligi yüzünden anlayamadık çok şükür iyi bir doktor bulduk Allahın da izniyle geçti o kadar kötü bir hastalık değil internette bakmayın lütfen olan ve atlatan o kadar çok insan vAr ki

Ilaclari kullaniyor elbette ama isi cok yogun calismayi gerektirdigi icin dinlenemeyecek ve tekrarlayacak diye cok korkuyorum insallah hemen duzelir
Gerekirse rapor alsin benim kucuk oglum defalarca bronsit oldu bebekken hastanede de yattik orda zaturre olan bebeklerde vardi hepsi iyilesti kendini iyi hissetmezse hastanede yatarak da tedavi olabilir ama iyilesir yani allah dermansiz dert vermesin kimseye

İnsallah dediginiz gibi olur psikolojik olarak hic hazir degildim böyle birsey duymaya o yuzden asiri korktum. Duzelecegine inaniyorum bende ama yinede tamamen gectigini duymadan rahat edemeyecek gibiyim. Allah buyuk dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden

Amin amin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz gercekten. Ayni seyi yasayan birilerinden guzel birsey duymak suan o kadar iyi geldi ki anlatamam cok sagolun

Zatürre uygun antibiyotik tedavisi ile düzelebilen bir hastalık, doktorlar gerekli ilaç tedavisini başlamıştır muhtemelen.

Zatürre uygun antibiyotik tedavisi ile düzelebilen bir hastalık, doktorlar gerekli ilaç tedavisini başlamıştır muhtemelen.
Basladilar evet ama ne zaman duzelecek deyince bir cevap alamamak gercekten psikolojik olarak yipratiyor. Uzun surmeyecek insallah

Sakin olup yapılması gereken herşeyi zamanında yapmaya çalışın iyileşmesi açısından.

Ben de çocukken olmuştum , baya ilerlemişti ve hastaneye çok geç gitmiştik, doktorun ailemi azarlamasini hala hatırlarım.

1 aya yakın hastanede kaldım. Sonuç olarak şu an iyiyim , ailede en zor hasta olan kişi benim. 2-3 yılda bir grip olurum . Yani geçiyor , geçmişte kalıyor.

Geçmiş olsun, en kısa zamanda güzelce iyileşir inşallah sevgiliniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…