Canımın içi hastalandı

Cok tesekkur ederim insallah sizde birdaha boyle birsey yasamazsiniz. Gercekten bu sekilde guzel seyler duymak moralimi duzeltti cok sagolun

Zatürre tedavisi olan bir hastalik...bukadar uzukmeyin olumlu enerji yayın...Allah sifa versin...

Zatürre tedavisi olan bir hastalik...bukadar uzukmeyin olumlu enerji yayın...Allah sifa versin...
Yapmam gereken tam olarak bu sanirim. Ama sevdigim birine birsey olunca bambaska oluyor hersey. Bunada sukretmeliyim haklisiniz en azindan tedavisi olan bir hastalik oldugu icin. Cevabiniz icin tesekkur ederim

Şimdi verem bile tedavi ediliyor zatürre evet ciddi bir hastalık ama böyle kendinizi harap edecek bir durum yok ortada
Geçmiş olsun ilaçlarını düzenli alsın atlatır inşallah

Ben bebeğiniz hastalandı zannettim nedense .. elbette sevgili de insan için değerlidir öncelikle geçmiş olsun ..

Ama sevgilisiniz de elbette atlatacak, bu tarz rahatsızlıklar bebeklerde ve yaşlılarda bünyeyi daha çok yorup süreci zorlaştırıyor .. sevgiliniz genç daha çabuk atlatacak ..
bir de Allah dermansız dert vermesin , bu kadar üzülmeyin başka sıkıntılar yaşarsınız Allah korusun

Ben de geçen yaz başında zatürre oldum. Öyle çok abartılacak bir durum değil. Ben bir kaç gün de hastanede yatarak tedavi gördüm 10 günü buluyor iyileşmek. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah daha büyük dert vermesin
Benim kızım 6 yaşında zatürree oldu 10 günde atlattı, o da atlatır merak etmeyin

Haklisiniz uzuntu uzuntuyu getiriyor cunku. Daha iyi gibi simdilik cok sukur duzelecek insallah. Ben birazda bitkisel tedaviyle uygulanabilecek birseyler vardir tavsiye alirim diye dusunerek konuyu acmistim. Basliga bakinca haklisiniz bende olsam bi anne cocugundan bahsediyor gibi dusunurdum. Onun bendeki yeri cok farkli herkes icin sevgilisi yada esi degerlidir elbette ama benim en ufacik birseyde aklim cikiyor senelerdir boyleyim bu huyumu birakmam gerekiyor ki faydam dokunabilsin. Cok haklisiniz isyan edipte daha kotu seyler yasamakta istemem Allah dermansiz dert vermesin hickimseye. Cevabiniz icinde cok tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun Allah daha büyük dert vermesin
Benim kızım 6 yaşında zatürree oldu 10 günde atlattı, o da atlatır merak etmeyin
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin insallah oda boyle cabucak atlatir sizde birdaha yasamazsiniz umarim boyle birseyi. Duzeldim diyen birilerini duyunca cok mutlu oluyorum

Ben de geçen yaz başında zatürre oldum. Öyle çok abartılacak bir durum değil. Ben bir kaç gün de hastanede yatarak tedavi gördüm 10 günü buluyor iyileşmek. Geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim. Cok sagolun baya rahatladim burda yazilanlar sayesinde. Internetteki bilgiler oyle korkunc ki bakmak istemiyorum artik daha fazla

Şimdi verem bile tedavi ediliyor zatürre evet ciddi bir hastalık ama böyle kendinizi harap edecek bir durum yok ortada
Geçmiş olsun ilaçlarını düzenli alsın atlatır inşallah
Insallah cok haklisiniz tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben panikten ne yapacagimi bilemedim ilk basta ama suan daha sakinim tedavi surecine odaklandim tamamen

1 yasında bebegım bronsıt oldu , zatureye dönmeden onunu kesmıstık kı 3 gun ıyılestıkten sonra yenıden grıp oldu benden bulaştı . Internetten araştırmayın bu kadar oldum bıttımlık bır durum degıl

Internete bakmayin hic.neler yaziyordur kimbilir.zaturre olup atlatan bir suru insan var cocuklar bile olup atlatiyor gecmis olsun
Cok kotu seyler yaziyor gercekten okudukca mahvoldum artik ama suan rahatladim yazilanlari okudukca. Cok tesekkur ederim sizede cevabiniz icin

Haklisiniz internet tamamen bilgi kirliligi gececek insallah sakin kalmaya calisiyorum suan

Zaturre olup gece terlemesi sorunu gecmeyen oldu mu hic aranizda lütfen bilenler yardimci olsun cok üzgünüm..

verem de olsa artık tedavisi var. bi de zatürreyi bebekler bile atlatıyor.
ne güzel sevip seviliyorsunuz ya biz napalım? buz tutmuş yürekler çoktan verem olmuş ruhlar..

78 yaşında babannem zatürre oldu 3 haftada düzeldi üzülmeyin böyle lğtfen

verem de olsa artık tedavisi var. bi de zatürreyi bebekler bile atlatıyor.
ne güzel sevip seviliyorsunuz ya biz napalım? buz tutmuş yürekler çoktan verem olmuş ruhlar..
Sevmek sevilmek güzel şey ama inanin benim icim paramparca suan nasil anlatilir bilmiyorum. İnsallah atlatir verem olmasin daha kotu bisey de olmasin hatta hicbisey olmasin istiyorum gececek insallah bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…