- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
-
Ne güzel ya keske 3 haftada tamamen gecse baska ne isterim bilemiyorum. Internette arastirdikca baska baska hastaliklar cikiyor arastirmaktan psikolojim bozuldu artik. İnsallah sadece zatürredir78 yaşında babannem zatürre oldu 3 haftada düzeldi üzülmeyin böyle lğtfen
Amin insallah. Cok uzulmeyin sizde muhtemelen kucuk bir sehirdedir anneniz o yuzden baska sehire yollamislardir. Veya hastanede yatmasi gerekiyorsa yer yoksa ondan da gondermis olabilirler. Allah dermansiz dert vermesinİçim kan ağlıyor, yaşadığınız korkuyu bende annem için hissediyorum, farklı şehirlerdeyiz, gittiği hastane zatürre olduğu için bugün acilen ambulansla başka şehire göndermiş, Allah sizin hastanızada benim annemede cümle şifa bekleyen hastalara ve hasta sahiplerine sabır ve şifa versin. Allah bizleri sevdiklerimizle sınamasın.
Cok sagolun yarin belli olacak hersey insallah kotu birsey cikmaz yazarim burdan durumu mutlakaBir arkadaşın 3 hafta sürmüştü.bir hafta hastanede yattı.
Allah şifa versin.haberdar edin bizi de
Elimde olsa inanin yapardim ama sakin olamiyorum malesef. Duzelsin istiyorum artik gecmedikce korkuyorum 1 ay oldu nerdeyse herkes 1 haftada 10 gunde atlattim derken sevgiliminki gecmiyor. Beni korkutan bu. Altindan baska bisey cikacak diye korkuyorum suan zaturreye raziyim zaten baska bisey cikmasin yeterkiBenim 5 yaşındaki kızım zatürreyi yeni atlattı, üstelik aynı anda beta oldu. Ben bu kadar telaş yapmadım, biraz sakin olun. Koca adam, kronik hastalığı yoksa atlatır. Tedavisini aksatmayın yeter. Türk filmi tadında yazmışsınız, İnternet bilgilerine bu kadar itibar etmeyin nolur.
Cok tesekkur ederim. Zaten arastirip alaninin en iyilerinden olan bi doktor buldum yarin o görecek insallah bu sefer duzelir. Balı zaten tuketiyor ama dediginiz gibi hakiki bal olsa daha etkili olur onuda arastirayim tekrar tesekkurlerBaska iyi bir doktor arastirip.farkli bir doktora görunsun derim. Alaninda daha iyi daha tecrubeli doktor daha iyi sonuclar saglayabilir. Bir de hakiki bal bulun o da kisa sürede toparlar ve cok iyi gelir.
Cok gecmis olsun
Nasıl yani sevgiliniz mi hasta anlayamadımO kadar üzgünüm ki suan hislerimi anlatacak kelime bulamiyorum.Bir iki hafta öncesinde siradan bi grip gibi baslayan hastalik doktorlarin yanlis teshis koymasi durumun ciddiyetini anlayamamasi yuzunden ilerleyerek zatürreye dönüştü. Hastalanan kişi sevgilim. Oyle kotu gunler yasadi ki dusmeyen atesi bitmeyen terlemeleri gecmeyen oksuruk. Siradan bi grip olmadigini anlamistim ama bu kadar agir bi hastaliga donusecegini aklimin ucundan bile gecirmemistim. Tüm gün internetten hastaligin seyri ile ilgili bilgiler okuyup ağlıyorum. Belli etmemeye calisiyorum guclu duruyorum ona karsi ama o kadar caresizim ki suan. Aklima hep en kotusu geliyor ya duzelmezse ya iyilesemezse diye dusunmekten aklimi kaybetmek uzereyim. Uzuntuden yemeden icmeden kesildim tansiyonum yerlerde yataktan kalkamaz oldum dagildim resmen. Ona birsey olursa diye dusundugumde kalbime binlerce bicak saplaniyor. Bu illetten nasil kurtulunur bilen varsa nolur bana iyi birseyler soylesin. Hep kendimi sucluyorum ben nasil anlayamadim nasil bu kadar ilerledi bu hastalik diye dusunmekten perisan oldum. Cok korkuyorum guzel seyler duymaya gercekten cok ihtiyacim var lutfen bana sunu yesin iyi gelir su kadar surede duzelir gibi birseyler soyleyin cok caresizim. Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin. Onlara birsey olmasin
EKLEME: 2 hafta gecti ilac tedavisine ragmen gece terlemelerinde azalma yok. Doktor eger duzelme olmazsa verem olabilir demisti. Yarina tekrar randevu aldik ama ben korkudan ölmek üzereyim. Lütfen bilgisi olanlar söylesin zaturrenin ilaca ragmen duzelmemesi olagan birsey mi ates titreme bitti ama gece terlemesi gecmiyor. Bu gece bana sabah olmayacak gibi
Cok tesekkur ederim cok sagolun. Atlatilmayacak birsey degil tabi ama o iyi degilim dedikce ruhum daraliyor benimde. Size de cok gecmis olsun esinizin kisa surede atlatmasina sevindim. Insallah zaturredir sadece baska bisey cikmaz. Verem tedavisi uzun suruyor cunku bircok insanda en az 6 ay diye biliyorum. Ve calistigi isi zor kış ayi havalar soguk hastalik icin ortam cok musait bu yuzden tedirginim olmasin diye cok dua ediyorum. Tek basina kendine bakamaz halledemez dusunmek istemiyorum Allah korusun. En iyisi dua etmekCanim gecen haftada benim akrabam olmustu zaturre yasi 40 suan azda olsa etkileri suruyo ama gececek eminim ilk zamana gore cok iyi kendini bukadar uzme kaldiki verem bile olsa (Allah korusun) oda geciyo esimde verem olmustu Allaha sukur 1 ayda gecti gitti kendini uzme dua et gecer artik herseye care bulunuyor Allah istesin yeter.cok gecmis olsun
MalesefNasıl yani sevgiliniz mi hasta anlayamadım
Telaş yapmanızın da faydası olmadığına göre tek çare sakinlik :)Elimde olsa inanin yapardim ama sakin olamiyorum malesef. Duzelsin istiyorum artik gecmedikce korkuyorum 1 ay oldu nerdeyse herkes 1 haftada 10 gunde atlattim derken sevgiliminki gecmiyor. Beni korkutan bu. Altindan baska bisey cikacak diye korkuyorum suan zaturreye raziyim zaten baska bisey cikmasin yeterki
Ayrıca dinlenmezse iyileşmez tabi ki tekrarlar. Rapor alamıyor mu?Ilaclari kullaniyor elbette ama isi cok yogun calismayi gerektirdigi icin dinlenemeyecek ve tekrarlayacak diye cok korkuyoruminsallah hemen duzelir
Yasim kucuk degil 28 yasindayim ama soylediginiz dogru. Bebegim olsa ve hastalansa muhtemelen yine boyle asiri paniklerdim. Ama sogukkanli olmayi ogrenmem gerek. Gececek insallah tesekkur ederim cevabiniz icinTelaş yapmanızın da faydası olmadığına göre tek çare sakinlik :)
Daha yaşınız küçüktür muhtemelen ama çocuğunuz olunca ne yapacaksınız?
Doktorlara güvenin, araştırıp iyi bir doktor bulun.
Sizin adiniza sevindim atlatmis olmaniz guzel. Dinlenemiyor hic cunku doktorlar agiz birligi yapmis gibi rapor vermek istemiyorlar. Toplamda 2+3 5 gun rapor verildi ama duzelmesi icin en az bi 10 gun daha dinlenmesi gerek. Canımın ici meselesine gelince sanirim haklisiniz herkes oyle sanmis cunku. Herkes en sevdigine oyle diyorsa demek anneler icin bebegi benim icin sevgilim :)Ayrıca dinlenmezse iyileşmez tabi ki tekrarlar. Rapor alamıyor mu?
Cok tesekkurler cevabiniz icin. Bende oyle umuyorum tedavisi var en azindan gececek bir sekilde diyorum. Ama bazende kalbim mantigimin onune geciyor basliyorum aglamaya. Keske biraz rapor alabilse ama inanin vermek istemiyorlar sanki grip olmus gibi doktorlari tepkileri neden verilmiyor rapor anlamiyorumGuzel bir dinlenmeye ihtiyaci war isten rapor alsin izin alsin bisiler yapsin,
Havalar cok bozdu malesef.
Ama sıkma canini ya duzelir ne olcak rabbim beterinden korusun insanlar kanseri yeniyor doktorlaR yenemez desede.
Ayyyy internete de bakmayin lutfen sağ olan insani öldurur orasi !!!
Biyerim agrisin bakiyordum piskolojim.bozuldu, eşim en sonunda kizdi bana bakma.internete diye smdi biyerim.agriyor diyim telefonu elimden alcak nerdeyse bakmiyim.diye piskoloji bozar orasi.
Artik veremdir zaturedir eskidendi onlar tıp cok ilerledi iyilesir sıkmayin caninizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?