:çok üzgünüm:ya canim okuyunca cok kotu oldum inan cokta urktum canimya inan yasadiklarin kolay deyil.allah yardimcin olsun ama insan bazen elinde olmayan seylerde oluyosenağlamabenimde uc yasinda bi oglum var subatta dogum yapicam insallah kizim olucak subatin baslari bide.ayirlasmaya basladim ogluma eskisi kadar zaman ayiramiyorum ilgilenemiyorum.inan simdiden icim aciyo yasenağlamabunlari yazarken bile gozlerim doluyo.yakinda anne olucam tekrar.okadar cok korkuyorumki oglumu ihmal ederim yeterince sevemem ilgilenem diye.bu actigin konu tam yarama tuz basti yani:çok üzgünüm:canim kizisin cok sirin ve akilli bi kiza benziyo inaniyorumki seni anliyacaktir ilerde guzelim .allah yavrularini sana bagislasin .Şeniz
İşte ben kızım öyle olsun istemiyorum, bunun için psikologa gittik, nasıl davranalım, neler yapalım diye.2.5 yaşındaki oğlumla 5.5 yaşındaki kızımın tek farkı yaşları. Onun dışında ihtiyaçları, beklentileri hep aynı. Yaşı küçüğünden biraz büyük diye ihtiyaçları değişmiyor.
Ama bunu anlamamız için psikoloğa gitmemiz gerekti, yoksa aynı devam edecektik. Kızım bir abla, oğlum ise küçük kardeş olarak kalacaktı.
Minik bebeğim sana sormadan sana abla vasfını yüklediğimiz için baban ve kendi adıma özür diliyorum.:çok üzgünüm:
çok duygulandım...
sanırım benim annem bi android :çok üzgünüm:
Önce cinsilatifin yazısını okudum, ağladım senağlama sonra senin yazını okudum bu seferde gülmekten ağladım:roflol::roflol:bu kadarda acımazsız olma canım....o da mutlaka çok seviyordur seni.....laelaelaelaelaeçok duygulandım...
sanırım benim annem bi android :çok üzgünüm:
işte anne bu..kendimi gördüm sende..ama hep en iyisini yapmaya çalıştık onlar için,elimizden gelenin fazlasını..çalışan kadınlar benim için çok kutsaldır..senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?