Canımın ötesi dediğiniz kişiylemi evlendiniz

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
uğruna ölürüm dediğiniz kişiylemi evlisiniz yoksa ilk aşkınız mazimi oldu ben uğruna ölürüm dediğim kişiyle evlenemedim.....:2:ya siz

inaşlaahhhhh evleneceğizz:69::69:

İlk aşkımla evlenmedim ama evet, bir aşk evliliği yaptım. Çok şükür ki çok mutluyum.

İlk aşkımla iyiki de evlenmemişim çünkü ondan kat be kat değerli biriyle evliyim allah iyi ki karşıma kocamı çıkarmış
herşeyim o benim,canımın taaa içi...:nazar::nazar::nazar:

ne desem yalan olur şimdi :98: galiba inşallah evlenicezz :44: :61::97:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen.
Bu nedenle konunuz "Aile,Evlilik ve Çocuklar başlığına taşınmıştır.

Uğruna ölürüm biterim dediğim insanla evlendim bin şükür.
Eşimi çok seviyorum iyiki evlenmişim aşkımla.

nişanlıyım şu an 6 -7 ay sonra düğünüm var,nişanlımı seviyorum ama canımdan öte değil,kimse benden kıymetli değil çünkü :66::66::66:

insallah sevdiklerinizle mutlu olursunuz!

bende ilk askimla evlendim ve halende cok seviyorum, o benim herseyim diyebilirim yani!
insan sevmedigi bi insanla hayatini paylasamaz zaten

arkadaşlar hepinizin adına çok sevindim valla keşke bende canımın çok ötesindeki o insanla ömür boyu evet diye imza atabilseydim ama ne yazııkki olmadı şuanda aklım olsa onu kaybetmemek ve aşkın peşinden giderdim ve inanıyorum ki çok ama çok mutlu olurdum....

ben ilk aşkımla evlenmedim. uğruna deli divane olduğum eşim değil ilk aşkımdı.
iyi ki de onunla evlenmemişim, allah kurtarmış beni diyorum aklıma geldikçe :27:

henüz evlenmedik ama nişanlıyız,evlilik yolunda ilerliyoruz çok şükür:17: ve o benim hem ilk aşkım hem de son aşkım:69: canımın çooooooooook ötesinde,herşeyim,en kıymetlim:69: Allah'ım bizi hiiiiiiiiiiiiiiç ayırma,bir an bile ayırma:16:

ilk aşkım değil ama son aşkım. herşeyden vazgeçtiğim hayatı boşladığım bir zamanda hayatıma en güzel duyguları tekrar katan kişiyleyim. 6 ay sonra evleniyoruz. nişan dönemi çok stresli problemli olsada kesinlike herşeyim dediğim kişiyle beraberim. Allah herkese nasip etsin.

herseyin en kotu oldugun bi an tanidim esimi ki hayatima adeta koruyucu melegim olarak girdi.. :) hayatimin anlami melegim huzurum anlayisli arkadasim herseyim ile evliyim iiki tanisim onu ii kide her soruna beraber gogus germisiz.. canim benim seni cook seviyorum.. darisi isteyenlerin basina!!!

Back
X