Canımın ötesi dediğiniz kişiylemi evlendiniz

herseyin en kotu oldugun bi an tanidim esimi ki hayatima adeta koruyucu melegim olarak girdi.. :) hayatimin anlami melegim huzurum anlayisli arkadasim herseyim ile evliyim iiki tanisim onu ii kide her soruna beraber gogus germisiz.. canim benim seni cook seviyorum.. darisi isteyenlerin basina!!!

cnm ne güzel anlatmışsın benimde isteğim böyle bi evlilikti ama olmadı çok üzgünüm :5:

evet ilk aşkımla evlendim ozaman canımın taa içiydi ama şimdi değil evlenirken sevdiğiniz için onun hoşunuza gitmeyen huylarını söz ardı ettim yada önemsemedim evlendikten sonra o huyları evliliğimin en büyük sorunları oldu herzaman sadece sevmek yetmiyor :59:

kesinlikle evet...14 yıllık evliyim ve hala ölesiye bağlıyız birbirimize.iki çocuğum var ve birbirlerini böylesine seven anne-baba ortamında büyüdükleri için onları da çok şanslı sayıyorum bu yüzden.gelin adaylarına da benim kadar mutlu ve benim yuvam kadar huzurlu bir evlilik yapmalarını temenni ediyorum buradan...

evet ilk aşkımla evlendim ozaman canımın taa içiydi ama şimdi değil evlenirken sevdiğiniz için onun hoşunuza gitmeyen huylarını söz ardı ettim yada önemsemedim evlendikten sonra o huyları evliliğimin en büyük sorunları oldu herzaman sadece sevmek yetmiyor :59:

kesinlikle allah herkese en iyisini nasip etsin rabbim nasibim olsun diyenle evlendirsin...

kesinlikle evet...14 yıllık evliyim ve hala ölesiye bağlıyız birbirimize.iki çocuğum var ve birbirlerini böylesine seven anne-baba ortamında büyüdükleri için onları da çok şanslı sayıyorum bu yüzden.gelin adaylarına da benim kadar mutlu ve benim yuvam kadar huzurlu bir evlilik yapmalarını temenni ediyorum buradan...

ne hoş cnm ne hoşş...herhalde bende uğruna ölürüm dediğim kişiyle evlensem 25 yıl sonrada aynen senin yazdıklarını yazardım....

canımın ötesininde ötesi aşkımla evlendim. kaynanam bizi ayırdı başta ama biz ayrılmadık gerçek aşktı çünkü. herşeye ve ehrkese karşı dimdik durduk bağlandık ve şu anda çoookkk mutluyuz. Allah herkesi sevidğiyle evlendirsin inşallah. yoksa bu hayat şartları çekilmezdi.

evet canımın ötesi dediğim beş yıl beklediğim
deli gibi kıskandığım rüyalarımda hep kaybettiğim
sarıldğımda hep güven ve huzur bulduğum ilk aşkımla evlendim
buzamana kadar beni hiç yanıltmadı iyiki rabbim onu çıkarmış karşıma
ondan bir çocuk sahibi olmuşum şükürler olsun

Son düzenleme:
uğruna öleceğim bırıyle evlenmedım canımdan daha kıymetlı değil...

bir omur aynı yastığa boşkoyup son nefesıme kadar yanımda olmasını ıstedığim kişiyle evlendım

Uğruna sadece canımın ıcınden cıkan oğlum ıcın canımı feda ederim...

ya hep ya hiç dedik birbirimize ve öyle oldu... herşeye ragmen hiç ayrılmadık/ ayrılamadık.. ayrılık kararlarımız bır gunden fazla sürmedi..

eşim benım her şeyim, varlıgım, nefesım, bana kendımı hissettirenım.. deger verenım... her halımı oldugum gıbı sevenım... sabırsız kocam benım...

sıkıntılarda benı yanlız bırakmayanım... bana her zorlukta içime ferahlık verenım... sadakatlım.. duyguda, davranışta, düşüncede, dilde bana her şekılde beynen ve bedenen sevıldıgımı hissettirenım... o benım can yoldaşım, sırdaşim, sevdam.. her gun bır kez daha aşık oldugum... o benım bebegımın babası... o benım eşim...

bir daha dünyaya gelsem asla eşimle evlenmem..
koca 1 hata..
tek doğru evliliğimde oğlum hepsi bu

onsuz yaşamanın anlamı yok diyebildiğim insanla evliyim allahım onu başımdan eksik etmesin öyle çok seviyorum ki hayatımın merkezi o..

evet bende evlendim 10 yıllık bi süreden sonra sonunda kavuştukk 3 yılık evliyiz 2 tanede bebeğimiz var şükür

Back
X