Kızlar kaç gündür yazamıyorum ama yazmıyım da zaten çünkü bol bol yedim  ama çok şükür hala 75im :) Bordo ruj yazdıkların ve önerilerin çok hoşuma gidiyor canım bana da destek ol. Malesef akşamları çok acıkıyorum ben 7 den sonra yiyorum falan
 ama çok şükür hala 75im :) Bordo ruj yazdıkların ve önerilerin çok hoşuma gidiyor canım bana da destek ol. Malesef akşamları çok acıkıyorum ben 7 den sonra yiyorum falan  bu gün okula gidip geldim yediklerimi yazıyorum
 bu gün okula gidip geldim yediklerimi yazıyorum
sabah evden çıkmadan önce 1kutu meyveli yoğurt (üzerinde 100 kalori yazıyordu)
Öğle okulda çıkan yemek:
bir küçük kase brokoli çorbası
4-5 yk mısırlı pilav
kırmızı et vardı kızarmış
bir kase cacık.
kızlar bunların hepsini yedim ama ekmeksiz birde suçluluk hissetmemek için eve gelirken 1 saat yürüdüm.
 birde suçluluk hissetmemek için eve gelirken 1 saat yürüdüm.
Diyetim akşama kadar çok iyi gidiyor ama akşamları bozzuluyor bana yardım edin kızlarrr size ihtiyacım var bordo rujjj önerilerini bekliyorum canım :)

ama çok şükür hala 75im :) Bordo ruj yazdıkların ve önerilerin çok hoşuma gidiyor canım bana da destek ol. Malesef akşamları çok acıkıyorum ben 7 den sonra yiyorum falan
 ama çok şükür hala 75im :) Bordo ruj yazdıkların ve önerilerin çok hoşuma gidiyor canım bana da destek ol. Malesef akşamları çok acıkıyorum ben 7 den sonra yiyorum falan  bu gün okula gidip geldim yediklerimi yazıyorum
 bu gün okula gidip geldim yediklerimi yazıyorumsabah evden çıkmadan önce 1kutu meyveli yoğurt (üzerinde 100 kalori yazıyordu)
Öğle okulda çıkan yemek:
bir küçük kase brokoli çorbası
4-5 yk mısırlı pilav
kırmızı et vardı kızarmış
bir kase cacık.
kızlar bunların hepsini yedim ama ekmeksiz
 birde suçluluk hissetmemek için eve gelirken 1 saat yürüdüm.
 birde suçluluk hissetmemek için eve gelirken 1 saat yürüdüm.Diyetim akşama kadar çok iyi gidiyor ama akşamları bozzuluyor bana yardım edin kızlarrr size ihtiyacım var bordo rujjj önerilerini bekliyorum canım :)

Ayrıca spor yapınca daha çok acıkıyorum sanki
 Ayrıca spor yapınca daha çok acıkıyorum sanki