Sorma canım yaa ben 20 yaşında 159 cm boyunda ve 80 kilo ile başladım diyete. Tam 1 hafta önce lahana çorbasına başladım. 6 gün çok güzel ilerledim. Hiç kaçamak bile yapmadım ama bu sabah çok kötü oldum, tansiyonum falan düştü bende bıraktım. Zaten 7 gün yapıp normal diyete başlayacaktım 1 gün erken bitirip ara vermiş oldum. Bugün bayaa yedim, 3 4 kilo vermişimdir diye düşünüyorum ama üniversitede okuyorum Kıbrısta ve kampüs içinde yurtta kalıyorum. Buralarda pek tardı bulamıyorum. 17 ocakta yarıyıl tatili için evime gideceğim. O zamana kadar tartılmayacağım ve 80 kiloymuşum gibi düşüneceğim. Evde tartılacağım bakalım ilk. Lahana çorbası dediler isimli bir günlüğüm var beklerim sizleride oraya hem nasıl ilerlediğimi görürsünüz hemde bana tavsiyelerde bulunursunuz. Gece yemelerine gelincee, benim krizlerim meşhurdur. Gündüz diyet yapıp geceleri bozardım. Böyle kıtlıktan çıkmış gibi yerdim ama şükür son 1 haftadır hiç bu sorunu yaşamadım. Bunu da suya bağlıyorum. Gün içinde 2,5 litre su içtiğim için midemde akşam yemeğe yer kalmıyor