cankızzzz canım ya kıyamam ben sana işte ben de bu tarz şeyler yüzünden evlilikten çok korkuyorum gerçi sevgilim olmak isteyen kimseler benimle ilgilenenler var ama kimseye güvenemiyorum

Danışman arkadaşın sana önerilerini okudum çok hoşuma gitti keşke bende bir şeyleri aşabilsem ama olmuyor zaten benim tekrar kilo almama sebep olan şeyler de moralimin bozulması ve yemeklere yönelmem, motivasyonum yükskeolunca hiç yemek aklıma gelmiyor bile. dün gece de yazdım ilk aşık olduğumda o heyecanla 77 den 61 e düşmüştüm ve kelebekler gibi havalarda uçuyordum. Malesef o ilişkim ihanetle bitti

ve ben üni 3. sınıfa gelmeme rağmen hala bunu atlatamadım o gerizekalı aklıma geldikçe ağlıyorum ve yemeklere saldırıyorum.

dış güzelliğe önem veren birisiydi sırf o pişman olsun diye (facebook profilimi sürekli kontrol ediyor hala) zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum yani hep hüsranla sonuçlanıyor her o aklıma geldiğinde ve anılarımı hatırlayıp üzüldüğümde direk diyet uçup gidiyor. bir anda tüm içimi döktüm resmen

ama diyetimi de bozmadım du hazır yazıyorken onları da yazıyıjm
1 kupa nescafe içtim 4 gibi.
1 kase yogurt yedim
1 saat tempolu yürüyüşe çıktım.
biraz önce : 2 kase şehriye çorbası içtim
Ve şu an geçmişi hatırlayıp psikolojim alt üst olmuş halde buradayım

(