Canları yansın istiyorum ..

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Kızlar 10 günden beri sürekli bir karmaşının içindeydim . Nişan atmalar barışmalar kavgalar bir sürü olay yaşadım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim . Bu ilişkinin bitmesinn daha hayırlı olcağını kabullendim . Sizlerde aynı görüştesiniz.. o kadın kazandı şimdi peki ben üzüldüğümle kalcam o kadın oğlumu aldım diye mutlu mu olacak. Canımı çok yaktı . Nişanlımı gerçekten seviyorum ve severek ayrılcam . Geçmişte yaptıklarından pişman olsa da sonuçta ailesiyle beni karşı karşıya getiren oydu.. ikiside vicdanen rahat olmasın son bir kez ikisinede mesaj yazıp bu defteri kapatıcam hattımı değştrcem bugün.. Ama içimdekiler kalmasın . O kadınada oğlunada beni bu hale getirdikleri için çok kızıyorum canlarını yakacak kendimi birazda olsa rahatlatmak için ne yazabilirim yardımcı olur musunuz ??

tınıyetlerı bozuk bu ınsanların emın ol ne dersen de canı yanmaz.Yanmaz yani...
Cok zor fakat yerınde olsam hıc de ugrasmaz ,kadının asaletıne yakısır bıcımde davranırdım.Zahmet edıp sayıp sovmezdım bıle..
Olay cok taze ve bunu yapabılecek kadar sakın olmadıgını bıldıgımden ,en azından tahmın ettıgımden oturu yanlızca sana sakın olmanı nacızane tavsıye ederım..cunku burda sanslı olan hayatı kurtulan sensın kardesım..

Son düzenleme:
Yeni bir deniz atak vakası sanki
Deniz senmisin yoksa
Haber vermeden son kez konuşmadan hattını değistir .

Merak her zaman insanı huzursuz eder. Onlar da huzursuz olsun.
Evet olabilir.. Evimi de iş yerimids biliyor . Ulaşmaya çalışcak illa ki . görüşmek istemediğimi söylerim ev arkadaşlarım vR evde kapıya gelirse öyle demelerini isterim

hiçbir şey yazma bence..dahada onların seviyelerine düşme...
Allah a havale et....

Kimsenin seni bir hale getirdiği yok. Onlar zaten öyle insanlar sende ne mal olduklarını fark ettiğin gibi kaçıp kurtulmuş olacaksın. Evlilik çok önemli bir karar. Nişanlıyken ayrılmaktan çekinmemek gerek.

şimdi bir şey desen sonra keşke demeseydim diyecek pişman olucaksın

onlar için ne desen degişmeycek ki karnının şişini alıyor derler o kadar.

bence sessiz kal

bazen sessizlik en büyük çığlıktır unutma

Sessizce değişti hattını arayıp sotmayıp mesaj atmadan çıkarsan hayatlarından içlerinde bişeyker kemirecrk onları. Geçmiş olsun kurtuldun canım sen onlardan sevinmelisin

Ailesine karsi durabilecegini dusunuyorsan bitmesi sart degil. Benim esim ailesi ile gorusmuyor kesinlikle. Her erkek ailesine cok bagli olacak diye bir sey yok.
Ille ayrilacagim diyorsan ne onemi olacak onlarin uzulmesinin zaten bitmis gitmis bir hikaye olacak. Bosver en iyisi.

Sevgi gelip geçici bir şey. Ama huzursuzluk seni mutsuzluğa götürür. Ailesiyle dengeleri kuramayan bir erkekten hayır gelmez. Kaç kez tecrübe edilmişti bu olay.

bence kendini daha fazla küçültme.
kadın zaten senden nefret ediyo
ayrıldınız diye zil takıp oynayacak.
sen napıp da canlarını yakabilirsin ki, hiçbişey.
yazacağın her şey "oh iyi ki ayrılmışlar "demelerini sağlar sadece.

Hiç cevap yazma yazma ki bir süre sonra onlar senin bu durumu kabullenip çok rahat hayata adapte olduğunu düşünüp cildirsinlar bazen susmak verilebilecek en güzel cevap bence

Ne yazarsan yaz...
Ne yaparsan yap...

Böyle insanlarin cani iki kelimeyle yanmaz , en iyisi umursamamak hic birsey söyleme yazma bu onlari daha cok huzursuz eder...

Başkasının mutluluğu mutsuzluğu sizi ilgilendirmemeli. O kadın kazandı demeniz hatta düşünmeniz bile anlamsız. Zamana bırakın. Allah büyük ona havale edin.Eski nişanlınızın büyük ödül olmadığı da ortada zaten..Siz kazansaydınız ne olacaktı. Ömür boyu çile.. Siz kendinizi bir an önce toparlayıp geleceğinize odaklanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…