- 18 Ocak 2016
- 7
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi zamandayolculukk
-
Aklında bişey var mı dört gün kaldıTatlım aynı durumdayız çok az kaldı netleştiremedim hediyeyi yaa takipteyim konuyu :)
Nelerden hoşlanır mesela bunu siz daha iyi bilirsiniz
Buradan siz paylaşın bizde yardımcı olalım olma mı ?
Çünkü şimdi ben derim ki klasik, gömlek,kol düğmesi,parfüm,hırka vs
ama bütçem kuvvetli diyorsan kol saati ,deri cüzdan vs ...
yaa verdiğim günün ertesi elinde olur yarın bişey almam lazımBi fikir veremeyeceğim pek romantik değilimdir
Ama elini çabuk tut, kargo ile gidecek sanırım ? 4 gün kritik bi süre ulaşması için
Meyve sepeti diyeceğim çok sıradan olacakyaa verdiğim günün ertesi elinde olur yarın bişey almam lazım
Canım yalnız kargolar 1 hafta içinde gitmiyor mu bugün hediyeyi vermen gerekli kargoya en geç.Aklında bişey var mı dört gün kaldı
Maç dışında pek bi şey yok aslında.
öğrenciyim ben200 tl ye bişey alırım en fazla
Meyve sepeti diyeceğim çok sıradan olacak
Sevdiğin takımın formasını alın diyeceğim ama yok siz genede o zaman yukarıda önerdiklerimden birini düşünebilirsiniz.
Önemli olan zaten zarif düşünmeniz her halükarda mutlu edecektir kendisini
Canım yalnız kargolar 1 hafta içinde gitmiyor mu bugün hediyeyi vermen gerekli kargoya en geç.
Geçen gün internet sitesinde sevgili kitabı gördüm kendin düzenleyip oluşturabiliyorsun. Erkek arkadaşın kaç yaşında bilmiyorum ama çocuk ruhlu ve romantikse eminim hoşuna gider. Bir de aynı gün içinde veriyorlar kargoya.
Çiçek demedim şükürHarikasın tam adama göre çekirgecim
Evet google'a sevgili kitabı yazıp arattığında karşına çıkıyor direkt.Nett üzerinden mi oluşturacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?