- Konu Sahibi siirdelisii
O zaman ikisinide affetme. Kendine bunu yapma. Bunlar ne sacma sapan durumlar. Geri donme o adami unut onune bakabla sen gelipte karşına ego yarışı yapan 'o beni istedi' diyen kızı affedebilir misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ikisinide affetme. Kendine bunu yapma. Bunlar ne sacma sapan durumlar. Geri donme o adami unut onune bakabla sen gelipte karşına ego yarışı yapan 'o beni istedi' diyen kızı affedebilir misin?
benim gönderime yazıyorsun başka gönderiler umrumda değil yazma şimdi
Ona en büyük ceza ,onu gerçekten silip unutmaktır.anlar belki vicdana dair bir şeyleri kalmıştır diye düşündüm ama sanırım yanılıyorum canım vicdanı olan bunları yaşatmazdı
Demek istediğim şuydu konuda yardım alma amacım farklı kimseye ben acı çekmiş miyim mukayesesi yaptırmak değil.Hata veya değil bir şekilde hayatıma aldım onu benim açtığım konu dışına çıkılması beni rahatsız ediyor bu sadece lafım sana değil saçma yorum yapanlara.Burdaki çoğu kişi onu sil diyor ve hepside haklı.Neden kabul ettin dedin evet sende haklısın ama lütfen ne kadar acı çektiğimi sorgulamaBen haklı çıksam ne olur, hayat senin. Yineliyiyorum eğer gerçekten canın yansaydi onu yakınına bile yaklastirmadin.
Seni aldatan bir adamı tekrar kabul etmenin mantığı ne ?
Madem yazdığın iki cumleyle anlayamıyoruz neden konu açıyorsun ?
Ah vah yapalım diye mi ?
Senin yanındaydı cümlem aslında. Yani seni düşündüm o s.sizi değil.
Bırak, arkana bile bakma. Ona şuanda yaptığın iyiliktir.
Nasıl nasıl kabul ettin aklım almıyor ?
Hadi duygumu tartmak için çok mantık.dışı bir neden diyorsun , ee peki seviyor olsaydın devam mi edecektim?
Haklısınız mesaj atmaktan vazgeçtim ve galiba ilk defa netim bu konudaCidden boyle gereksiz islerle ugrastigina inanamiyorum. Cok afedersin ama mikilmis totonun davasi olmaz yani olan olmus simdi karsisina ciksan ne degisecek, yon ver hayatina. Bundan sonra hayatinda yer almayacak insanlar icin debelenmek cok sacma olur
Bakın sizde söylüyorsunuz öfkemi kustum diye ben onu yapamadım malesefNe yani? Zaten sucunu kabul etmiycek diye konusmayimi seciyosun cigeri 5 para etmez biriyle?
Ben eski sevgilime uzuuunnn bi mesaj yazdim, ofkemi kustum. Beni arama dedim. Ayrildik bitti dedim ve engeli bastim.
Bu kadar.
2 senedir yazmiyorum ona.
Konuda burda kapandi.
Arada sirada iletisime gecti ama ben hic cevap vermedim.
Ve en sonunda vazgecti hele sukur.
Su anlattiklarini ypan bi erkekle konusuyosunya, senin kendine verdigin deger resmen sifirr.
benim uslubum gayet yerinde,beni sorgulayacağına kendini sorgula önce sen ayrıca ''yazma'' diye bahsederken fiilden bahsetmiyorum olumsuzluk eki sonundaki haberin olsunMillete direktif vereceginize uslubunuzu iyilestirin.
Onu gerçekten hayatımdn çıkartacağımOna en büyük ceza ,onu gerçekten silip unutmaktır.
Zaten konuşmuyoruz ki ama haklısınız keşke kabul etmeseydim ilk baştanBen senim yerinde olsam şimdi şu an iletişimi çat keserim
Şimdi senin ona diyeceğşn hiçbi laf ona etki etmez bir ,ikincisi ne dersen de yine sen suçlu çıkarsın için içini yer sinirden ,üçüncüsü sana değer vermemiş aldatmış adamdan ne bekliyorsun bi an önce çıkar hayatından
Hiçbişey de deme açıklama yapma çat diye kes iletişimi azcık noluyor ya desin bari![]()
Demek istediğim şuydu konuda yardım alma amacım farklı kimseye ben acı çekmiş miyim mukayesesi yaptırmak değil.Hata veya değil bir şekilde hayatıma aldım onu benim açtığım konu dışına çıkılması beni rahatsız ediyor bu sadece lafım sana değil saçma yorum yapanlara.Burdaki çoğu kişi onu sil diyor ve hepside haklı.Neden kabul ettin dedin evet sende haklısın ama lütfen ne kadar acı çektiğimi sorgulama
Çok haklısın yüzüme bakmıyor benden özür beklyormuş birde :))))))Yine diyorum ve her mesajında diyeceğim. Bunun sebebi , bir insan kendini seviyorsa, kıymet veriyorsa, herkesten kıymetliyse bir damla göz yaşı , onu hiçe sayan , onursuzca .s.sizce bir harekette bulunan bir insanı asla affetmezdi.
O insan bozuntusu , yaptıklarına rağmen yüzüne bakabiliyorsa iki kat kalipsizdir benim için.
Yaptın madem hata, dön hatandan.
Onunla asla konuşma,sil gitsin pisliği.
Çöpe at. Ancak oraya layık.
benim uslubum gayet yerinde,beni sorgulayacağına kendini sorgula önce sen ayrıca ''yazma'' diye bahsederken fiilden bahsetmiyorum olumsuzluk eki sonundaki haberin olsun
Bakın sizde söylüyorsunuz öfkemi kustum diye ben onu yapamadım malesef
Sen hala yorum mu yapıyorsun :)))))))) yaz- fiildir sonundaki eki kasdetmiştim ben ama onuda anlayamamışsın.Hadi canım işine açtığım konuda kime ne hitap edeceğime sen değil ben karar veririm.Tekrar söylüyorum birdaha yazma.Yüzsüzleşme istersen?Hic tanimadiginiz bir insana "sen" seklinde hitap ederken ve peynir turleri uzerine yogunlasirken hangi usluptan bahsediyorsunuz Hanimefendi?
Gelelim dilbilgisi kurallarina. "Yazma" kelimesi fiil degil, fiilimsidir.![]()
Haklısınız zaten getirdiği hiçbir şey yok götürdükleri benden bile fazlaCok yersiz bir hareket olmus tekrar baslamaniz bitirmeniz bile.kimden ne intikami aliyorsunuz? Birakin artik bu tarz bos isleri.yol verin gitsin, umursamayin, yok sayin.kendi hayatiniza bakin bence onunla ugrasacaginiza.