Canlarım fikirleriniz çok önemli acil bir şekilde yardım eder misiniz?

Ben senim yerinde olsam şimdi şu an iletişimi çat keserim
Şimdi senin ona diyeceğşn hiçbi laf ona etki etmez bir ,ikincisi ne dersen de yine sen suçlu çıkarsın için içini yer sinirden ,üçüncüsü sana değer vermemiş aldatmış adamdan ne bekliyorsun bi an önce çıkar hayatından
Hiçbişey de deme açıklama yapma çat diye kes iletişimi azcık noluyor ya desin bari:p

Ne yani? Zaten sucunu kabul etmiycek diye konusmayimi seciyosun cigeri 5 para etmez biriyle?
Ben eski sevgilime uzuuunnn bi mesaj yazdim, ofkemi kustum. Beni arama dedim. Ayrildik bitti dedim ve engeli bastim.
Bu kadar.
2 senedir yazmiyorum ona.
Konuda burda kapandi.
Arada sirada iletisime gecti ama ben hic cevap vermedim.
Ve en sonunda vazgecti hele sukur.

Su anlattiklarini ypan bi erkekle konusuyosunya, senin kendine verdigin deger resmen sifirr.

Ben haklı çıksam ne olur, hayat senin. Yineliyiyorum eğer gerçekten canın yansaydi onu yakınına bile yaklastirmadin.

Seni aldatan bir adamı tekrar kabul etmenin mantığı ne ?

Madem yazdığın iki cumleyle anlayamıyoruz neden konu açıyorsun ?
Ah vah yapalım diye mi ?

Senin yanındaydı cümlem aslında. Yani seni düşündüm o s.sizi değil.

Bırak, arkana bile bakma. Ona şuanda yaptığın iyiliktir.
Nasıl nasıl kabul ettin aklım almıyor ?

Hadi duygumu tartmak için çok mantık.dışı bir neden diyorsun , ee peki seviyor olsaydın devam mi edecektim?
Demek istediğim şuydu konuda yardım alma amacım farklı kimseye ben acı çekmiş miyim mukayesesi yaptırmak değil.Hata veya değil bir şekilde hayatıma aldım onu benim açtığım konu dışına çıkılması beni rahatsız ediyor bu sadece lafım sana değil saçma yorum yapanlara.Burdaki çoğu kişi onu sil diyor ve hepside haklı.Neden kabul ettin dedin evet sende haklısın ama lütfen ne kadar acı çektiğimi sorgulama

Cidden boyle gereksiz islerle ugrastigina inanamiyorum. Cok afedersin ama mikilmis totonun davasi olmaz yani olan olmus simdi karsisina ciksan ne degisecek, yon ver hayatina. Bundan sonra hayatinda yer almayacak insanlar icin debelenmek cok sacma olur
Haklısınız mesaj atmaktan vazgeçtim ve galiba ilk defa netim bu konuda

Ne yani? Zaten sucunu kabul etmiycek diye konusmayimi seciyosun cigeri 5 para etmez biriyle?
Ben eski sevgilime uzuuunnn bi mesaj yazdim, ofkemi kustum. Beni arama dedim. Ayrildik bitti dedim ve engeli bastim.
Bu kadar.
2 senedir yazmiyorum ona.
Konuda burda kapandi.
Arada sirada iletisime gecti ama ben hic cevap vermedim.
Ve en sonunda vazgecti hele sukur.

Su anlattiklarini ypan bi erkekle konusuyosunya, senin kendine verdigin deger resmen sifirr.
Bakın sizde söylüyorsunuz öfkemi kustum diye ben onu yapamadım malesef

Ben senim yerinde olsam şimdi şu an iletişimi çat keserim
Şimdi senin ona diyeceğşn hiçbi laf ona etki etmez bir ,ikincisi ne dersen de yine sen suçlu çıkarsın için içini yer sinirden ,üçüncüsü sana değer vermemiş aldatmış adamdan ne bekliyorsun bi an önce çıkar hayatından
Hiçbişey de deme açıklama yapma çat diye kes iletişimi azcık noluyor ya desin bari:p
Zaten konuşmuyoruz ki ama haklısınız keşke kabul etmeseydim ilk baştan

Demek istediğim şuydu konuda yardım alma amacım farklı kimseye ben acı çekmiş miyim mukayesesi yaptırmak değil.Hata veya değil bir şekilde hayatıma aldım onu benim açtığım konu dışına çıkılması beni rahatsız ediyor bu sadece lafım sana değil saçma yorum yapanlara.Burdaki çoğu kişi onu sil diyor ve hepside haklı.Neden kabul ettin dedin evet sende haklısın ama lütfen ne kadar acı çektiğimi sorgulama

Yine diyorum ve her mesajında diyeceğim. Bunun sebebi , bir insan kendini seviyorsa, kıymet veriyorsa, herkesten kıymetliyse bir damla göz yaşı , onu hiçe sayan , onursuzca .s.sizce bir harekette bulunan bir insanı asla affetmezdi.

O insan bozuntusu , yaptıklarına rağmen yüzüne bakabiliyorsa iki kat kalipsizdir benim için.

Yaptın madem hata, dön hatandan.
Onunla asla konuşma,sil gitsin pisliği.

Çöpe at. Ancak oraya layık.

Yine diyorum ve her mesajında diyeceğim. Bunun sebebi , bir insan kendini seviyorsa, kıymet veriyorsa, herkesten kıymetliyse bir damla göz yaşı , onu hiçe sayan , onursuzca .s.sizce bir harekette bulunan bir insanı asla affetmezdi.

O insan bozuntusu , yaptıklarına rağmen yüzüne bakabiliyorsa iki kat kalipsizdir benim için.

Yaptın madem hata, dön hatandan.
Onunla asla konuşma,sil gitsin pisliği.

Çöpe at. Ancak oraya layık.
Çok haklısın yüzüme bakmıyor benden özür beklyormuş birde :))))))

benim uslubum gayet yerinde,beni sorgulayacağına kendini sorgula önce sen ayrıca ''yazma'' diye bahsederken fiilden bahsetmiyorum olumsuzluk eki sonundaki haberin olsun

Hic tanimadiginiz bir insana "sen" seklinde hitap ederken ve peynir turleri uzerine yogunlasirken hangi usluptan bahsediyorsunuz Hanimefendi?

Gelelim dilbilgisi kurallarina. "Yazma" kelimesi fiil degil, fiilimsidir. :deli:

Cok yersiz bir hareket olmus tekrar baslamaniz bitirmeniz bile.kimden ne intikami aliyorsunuz? Birakin artik bu tarz bos isleri.yol verin gitsin, umursamayin, yok sayin.kendi hayatiniza bakin bence onunla ugrasacaginiza.

Bakın sizde söylüyorsunuz öfkemi kustum diye ben onu yapamadım malesef

Sen benim dememe bakma ofkemi kustum diye. Dedigim sadece " hakkim sana helal olsun olucagi varmis derim devm ederim, cok mutlu ol bi baskasiyla". Hala icimde kalan seyler var, tum kufurleri siralayip uzerine bide yeni kufurler icaat edesim var. O zmnlar kizamadim. Su an 2 sene gecti uzerindn ve kullanildigimi gorebiliyorum. Su an kusasim var tum ofkemi ama daha mumkun degl 2 sene snra olmusken.
Senin icin mumkun bu.
O anki aklim olsa kusardim tum ofkemi ayrildigimizda. Sende yapmalisin.
Tabi senin durumunuda hala anlamis degilim. Ayrimisiniz yoksa hala sevgilimisiniz?

Hic tanimadiginiz bir insana "sen" seklinde hitap ederken ve peynir turleri uzerine yogunlasirken hangi usluptan bahsediyorsunuz Hanimefendi?

Gelelim dilbilgisi kurallarina. "Yazma" kelimesi fiil degil, fiilimsidir. :deli:
Sen hala yorum mu yapıyorsun :)))))))) yaz- fiildir sonundaki eki kasdetmiştim ben ama onuda anlayamamışsın.Hadi canım işine açtığım konuda kime ne hitap edeceğime sen değil ben karar veririm.Tekrar söylüyorum birdaha yazma.Yüzsüzleşme istersen?

Back
X