Canlarım fikirleriniz çok önemli acil bir şekilde yardım eder misiniz?

Canım sallllaaa hiç bulaşma.herşeyi kussan nolcak ki..uzucakta uzucak...geçmize maziii

Madem kendinde hata görmeyen cinslerden vede görme ihtimalin yüksek guzellikle ayrıl bitsin kusmaya falan gerek yok:D

Neden böylesini adam yerine koyuyorsun ki? Ben yerinde olsam hayatta tek kelime yazışmazdım.

Aşkından ölsen de o aşk geçer gider hiç merak etme. İlişkiye devam etsen de sömürüle sömürüle tükenecek zaten. Kaldı ki aşık değil bağımlılık diyorsun. O zaman iradeli davranacaksın biraz.

İçini dökmeye ne gerek var. Dediğim gibi ben değil yeniden görüşmek, adam yerine koyup nasılsın lafına bile cevap vermezdim! Bir yerde görsem en fazla selam verir geçerim, mümkün olduğunca da görmezden gelirdim.

Sanırım gerekçe yazmama gerek yok, sen kendin yazmışsın sana sunabileceğim gerekçeleri.
evet haklısın ama inan bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor sırf bunları söylemek için bile karşısına çıkmak istediğim zamanlar oldu hoş o bu lafları anlamaz üstüne kendini haklı çıkartır ya neyse

Madem kin kusacaksın niye geri döndün madem bağımlılık yaptı niye kin kusuyon madem arada yazışıyosun neden kestirip atmayı düşünüyorsun madem yüzyüze gelecek kadar yakınsınız neden kin kusup muhabbet kesilir belki diye düşünüyorsunuz DEMEM O Kİ O PİŞMAN OLSUN BURNUNDAN GELSİN DİYORSUNUZ AMA ZERRE UMRUNDA DEĞİLSİNİZ OLSAYDINIZ BİRLİKTEYKEN ALDATMAZDI , ALDATAN BİRİ İLE MUHABBET NE YA NEDEN BU VICIKLIĞA İZİN VERİYORSUNUZ MESAFE KOYUN HATTA MUHATTAP ALMAYIN GÖRMEYİN BİLE... :işsiz:
evet zerre umrunda olmadığımı biliyorum söylemek istediğim şey bana yaptıklarını birbir anlatmaktı onca zaman kendini haklı çıkarttı bilsin istedim

Kizi o peynir adiyla anacagina, sana karsi sorumlulugu olan adama; sen beni bu durumlara nasil dusurursun demelisin. Ex sevgiliyi affedecegine kizi affetmekle basla ise ablacigim. Yapan adam o kizla veya baska birisiyle illaki yapar!! Bakis acin bu olmali.
abla sen gelipte karşına ego yarışı yapan 'o beni istedi' diyen kızı affedebilir misin?

Sana hainlik eden adama fırsatı bulmuşken ömrü hayatında duymadığı küfürlerin olduğu uzunca bir küfür potporisi yollayabilirsin bence çocuğun üstünde çok şık durur. :KK66:
hahahahaha çok güzeldi bu bir laf var aklıma geldi küfür gittiği yere yakışıyorsa sorun yok diye bence ona yakışıyor son raddeye getirdi beni de

Yani bilemiyorum öyle umuyorum belkide çünkü gerçekten canımı çok yaktı

Gerçekten canını yaksaydi asla kabul etmezdin döndüğünde.
Saçmalık.değil.mi , ne hissettiğini öğrenmek.için kabul ettim demek.
Gurursuzluk yapmışsın.

En büyük ders onu silerek ve asla kabul etmeyerek verilirdi.

Şimdi istediğin kadar konuş , bir şey değişmez.

Gerçekten canını yaksaydi asla kabul etmezdin döndüğünde.
Saçmalık.değil.mi , ne hissettiğini öğrenmek.için kabul ettim demek.
Gurursuzluk yapmışsın.

En büyük ders onu silerek ve asla kabul etmeyerek verilirdi.

Şimdi istediğin kadar konuş , bir şey değişmez.
gerçekten canımın yanıp yanmamasının mukayesesini buraya yazdığım iki cümleden anlayamazsın.Duruma göre yorumun seni haklı çıkartamıyor üzgünüm

gerçekten canımın yanıp yanmamasının mukayesesini buraya yazdığım iki cümleden anlayamazsın.Duruma göre yorumun seni haklı çıkartamıyor üzgünüm

Ben haklı çıksam ne olur, hayat senin. Yineliyiyorum eğer gerçekten canın yansaydi onu yakınına bile yaklastirmadin.

Seni aldatan bir adamı tekrar kabul etmenin mantığı ne ?

Madem yazdığın iki cumleyle anlayamıyoruz neden konu açıyorsun ?
Ah vah yapalım diye mi ?

Senin yanındaydı cümlem aslında. Yani seni düşündüm o s.sizi değil.

Bırak, arkana bile bakma. Ona şuanda yaptığın iyiliktir.
Nasıl nasıl kabul ettin aklım almıyor ?

Hadi duygumu tartmak için çok mantık.dışı bir neden diyorsun , ee peki seviyor olsaydın devam mi edecektim?

Cidden boyle gereksiz islerle ugrastigina inanamiyorum. Cok afedersin ama mikilmis totonun davasi olmaz yani olan olmus simdi karsisina ciksan ne degisecek, yon ver hayatina. Bundan sonra hayatinda yer almayacak insanlar icin debelenmek cok sacma olur

Back
X