- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi siirdelisii
Waoooowww yeni emojileri kessss 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gönderime yazıyorsun başka gönderiler umrumda değil yazma şimdiPardon da sizden mi izin alacagim yorum yaparken?
konuştuğu kızlardan biriymiş beni aradı bizim kavga ettiğimiz gece onu diyorum canımKız kim sizi araması nasıl oldu ve ne dedi cidden merak ettim. Kafamda parçaları oturtamıyorum.
zaten ayrıyız canım birlikte değiliz kiMadem kendinde hata görmeyen cinslerden vede görme ihtimalin yüksek guzellikle ayrıl bitsin kusmaya falan gerek yok![]()
Ne dedi peki özel değilse cidden merak ettimkonuştuğu kızlardan biriymiş beni aradı bizim kavga ettiğimiz gece onu diyorum canım
evet haklısın ama inan bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor sırf bunları söylemek için bile karşısına çıkmak istediğim zamanlar oldu hoş o bu lafları anlamaz üstüne kendini haklı çıkartır ya neyseNeden böylesini adam yerine koyuyorsun ki? Ben yerinde olsam hayatta tek kelime yazışmazdım.
Aşkından ölsen de o aşk geçer gider hiç merak etme. İlişkiye devam etsen de sömürüle sömürüle tükenecek zaten. Kaldı ki aşık değil bağımlılık diyorsun. O zaman iradeli davranacaksın biraz.
İçini dökmeye ne gerek var. Dediğim gibi ben değil yeniden görüşmek, adam yerine koyup nasılsın lafına bile cevap vermezdim! Bir yerde görsem en fazla selam verir geçerim, mümkün olduğunca da görmezden gelirdim.
Sanırım gerekçe yazmama gerek yok, sen kendin yazmışsın sana sunabileceğim gerekçeleri.
evet zerre umrunda olmadığımı biliyorum söylemek istediğim şey bana yaptıklarını birbir anlatmaktı onca zaman kendini haklı çıkarttı bilsin istedimMadem kin kusacaksın niye geri döndün madem bağımlılık yaptı niye kin kusuyon madem arada yazışıyosun neden kestirip atmayı düşünüyorsun madem yüzyüze gelecek kadar yakınsınız neden kin kusup muhabbet kesilir belki diye düşünüyorsunuz DEMEM O Kİ O PİŞMAN OLSUN BURNUNDAN GELSİN DİYORSUNUZ AMA ZERRE UMRUNDA DEĞİLSİNİZ OLSAYDINIZ BİRLİKTEYKEN ALDATMAZDI , ALDATAN BİRİ İLE MUHABBET NE YA NEDEN BU VICIKLIĞA İZİN VERİYORSUNUZ MESAFE KOYUN HATTA MUHATTAP ALMAYIN GÖRMEYİN BİLE...![]()
abla sen gelipte karşına ego yarışı yapan 'o beni istedi' diyen kızı affedebilir misin?Kizi o peynir adiyla anacagina, sana karsi sorumlulugu olan adama; sen beni bu durumlara nasil dusurursun demelisin. Ex sevgiliyi affedecegine kizi affetmekle basla ise ablacigim. Yapan adam o kizla veya baska birisiyle illaki yapar!! Bakis acin bu olmali.
hahahahaha çok güzeldi bu bir laf var aklıma geldi küfür gittiği yere yakışıyorsa sorun yok diye bence ona yakışıyor son raddeye getirdi beni deSana hainlik eden adama fırsatı bulmuşken ömrü hayatında duymadığı küfürlerin olduğu uzunca bir küfür potporisi yollayabilirsin bence çocuğun üstünde çok şık durur.![]()
o beni istedi dediNe dedi peki özel değilse cidden merak ettim
anlar belki vicdana dair bir şeyleri kalmıştır diye düşündüm ama sanırım yanılıyorum canım vicdanı olan bunları yaşatmazdıCanım sallllaaa hiç bulaşma.herşeyi kussan nolcak ki..uzucakta uzucak...geçmize maziii
Başımıza taş yağacako beni istedi dedi
inanabiliyor musun utanmadan bana bu cümleyi kullandı ve o bahsettiğim gülüşü yaptı aklımdan gitmiyor söylediği ses tonuda Allah bildiği gibi yapsın çok büyük ahım varBaşımıza taş yağacak
Yani bilemiyorum öyle umuyorum belkide çünkü gerçekten canımı çok yaktı
gerçekten canımın yanıp yanmamasının mukayesesini buraya yazdığım iki cümleden anlayamazsın.Duruma göre yorumun seni haklı çıkartamıyor üzgünümGerçekten canını yaksaydi asla kabul etmezdin döndüğünde.
Saçmalık.değil.mi , ne hissettiğini öğrenmek.için kabul ettim demek.
Gurursuzluk yapmışsın.
En büyük ders onu silerek ve asla kabul etmeyerek verilirdi.
Şimdi istediğin kadar konuş , bir şey değişmez.
gerçekten canımın yanıp yanmamasının mukayesesini buraya yazdığım iki cümleden anlayamazsın.Duruma göre yorumun seni haklı çıkartamıyor üzgünüm
Karektersizin teki demişsiniz emin ol tıınnnn bile drmez.. daha çok hırs yaparsın. Mazallah bünyeye zararYani bilemiyorum öyle umuyorum belkide çünkü gerçekten canımı çok yaktı