- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
- Konu Sahibi Omur kagan
-
benimde erkek o zaman kendimize gelin adayı bulduk desene:) gördünüz mü canlar gelinimiz de var artık ömürüme kız buldukKızım olacak allah izin verirse senin ki ne :))
görüşürüz bitanem ALLAH A EMANET OLKuzularr bende kaçtım kayinvalidmlerdeyim ve şarjimm bitmek üzere şarj aletim yanimda değil kalcam ortada %14 şarjim kaldigorusuruuuz
Hahahaha :)))aynen damadımi da buldumbenimde erkek o zaman kendimize gelin adayı bulduk desene:) gördünüz mü canlar gelinimiz de var artık ömürüme kız bulduk
AYYY ÇOK MUTLU OLDUM ŞİMDİ KIZ ARAMA DERDİMDE KALMADI DÖNÜRÜM CANIM NASILSIN:)Hahahaha :)))aynen damadımi da buldum
BENDEEEEEE YEMEK YAPAN VARSA GİDELİM AKŞAMA YEMEĞEÇok açım yaavv
Ben seni göreceydim hıhhhhh sanaAma ablam da kk da ve çoookk benziyoruz avatarinda kendi resmi var var etiketleyim de bakiverin@pinkibal gerçekten çok benziyoruz o beyaz tenli ben esmer
Kaynanalik yapmasssin demi kızımaAYYY ÇOK MUTLU OLDUM ŞİMDİ KIZ ARAMA DERDİMDE KALMADI DÖNÜRÜM CANIM NASILSIN:)
YOK KUZUM ANNELİK YAPARIM ANCAKKaynanalik yapmasssin demi kızıma
Yemek mevzu deil diyetteyim balım yoksa iki dk ne yemekler döktürürumBENDEEEEEE YEMEK YAPAN VARSA GİDELİM AKŞAMA YEMEĞE
Aplami görrrBen seni göreceydim hıhhhhh sana
Ay gidemedimgörüşürüz bitanem ALLAH A EMANET OL
Yohh daa men seni göreceydiiiiiiimmmAplami görrrni vaar menziyirik diyom ya
Oğlan anneleri de hep böyle der zatenYOK KUZUM ANNELİK YAPARIM ANCAK
UlaaamaassssYohh daa men seni göreceydiiiiiiimmm
Olaaaar, OlaaaarUlaaamaassss
Olmaas olmass bu iş olaamaassOlaaaar, Olaaaar
Ammadaaa nazlı çıktın seeennn, Olaaaar deyiremOlmaas olmass bu iş olaamaassbu kadar da iyi espiri yaparamm men
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?