- 8 Ekim 2009
- 950
- 63.801
- 1.033
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Dikkat et bebeğin de var zor olur daha çok..Zaten geceden beri boğazım ağrıyor demek çıksam geçen hasta olucam
Men göreyim meeeeenKoymam ben kimse gürmesin menii
Sağolasın canım benim dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen soğuk şeyler içiyorum ondan böyle oluyorDikkat et bebeğin de var zor olur daha çok..
Candyy hoşşgeldinn:))Geldimm kambersiz düğün olmaz
hoş geldin barbie güzelimGeldimm kambersiz düğün olmaz
Ayy sen ne güzelsin maaşalllaahhhTopişiniz hayırlı olsun gulamin ❤❤ :-*
Haha ay güldüm yaaaa o durumu bilirim çok kötü Oluyor insanvallah git gide havalar tam değişime giriyor sabah kalktığımda sandalatle çıkıyom iş yerinde birden bakıyom yağmuş sel çıkarmışcasına yağıyor sonra öyle kalakalıyorum):
Ahh kiyamam ahterimeee ☺☺ sira bizede qeLecekkk ☺☺ cay var içen miZtn küsüm size o kadar temizlik yaptım da bi yardıma gelmediniz hihhh
Hosbuldum balimhoş geldin barbie güzelim
Profilde kahve sefalarımız dan topiklere transfer oldukk:))) Burada toplaşalım dedikk:)) Bizde çene boll:)))Neler yapıyorsunuz:))))kızlar
Meyveli yoğurt yidim didim nasıl içem burcummAhh kiyamam ahterimeee ☺☺ sira bizede qeLecekkk ☺☺ cay var içen mi
Göstermemm gôstermemmmMen göreyim meeeeen
Var Burcucum ben alırımm:))) Açık olsun lütfenn:))Ahh kiyamam ahterimeee ☺☺ sira bizede qeLecekkk ☺☺ cay var içen mi
Hayır canım biz daha çok seveyokksizleri çok seviyorum canlarım benim:)
Ben de katıayim ozaman :)))Profilde kahve sefalarımız dan topiklere tranfer oldukk:))) Burada toplaşalım dedikk:)) Bizde çene boll:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?