- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Tabi ki akistan hooop buluyoruz dimi pancarimmmKimseyi yormuyok bizden iyisi yokkk
Rica ederim tatlimmmTamam hayatim tewekkur ederim
Bekarim dediysem sozlum var 6 senelik iliskim varhayırlısı ise olsun canım benim RABBİM HAYIRLI BİR KISMET ÇIKARSIN KARŞINA:)
Ilk sayfada etiketlenmissiniz hanimefendiiiiii bizi etiketleyen bile yoktu dimi pancarimmmm hihSende olmasan kimse çağırmayacak bizi :)
GELİN BURDA BİR OLALIM HER DERDİMİZE DERMAN BULALIM HERŞEY KONUŞULUP TARTIŞILSIN:):)AŞK MUTLULUK UKALALIK TEMİZLİK SPOR ZAYIFLAMA DÜŞÜNME SİNİR YEMEK TARİFİ DÜŞÜNCE ALIŞVERİŞİ GÜNLÜK İÇİLMESİ GEREKEN EKLEMEK İSTEYEN DEVAM ETSİN:)
er:
shebetsys @Ahter-i Dunbaledar@minikannecik@avucdolusudua@hilos_lalis@TugbaHamza@sessizsokak@BOASK@ku_zu_cuk_la_rim @Hayat sarkisi
Vaaaay beee hanımefendi oldum şimdi öyle mi asıl hıhhhh sanaaaaaaIlk sayfada etiketlenmissiniz hanimefendiiiiii bizi etiketleyen bile yoktu dimi pancarimmmm hih
@minikannecik @avucdolusudua @hilos_lalisHALLEYS @sessizsokak @BOASK ku_zu_cuk_la_rim
Neyse olduya sonunda:))
Kızlar biraz sahilde yürüyüş yapayım yoksa dana yavrusu olacam :)))
Sende pazarda manavda dolaş Kuzucum:)Oh bacım hosgeldin aramıza daa kiskand im yahu sahil yokki yuruyelim
Sende pazarda manavda dolaş Kuzucum:)
Hadi bakalım ne zaman gidiyon:))Ama deniz gibi olmuyor ki gezdiğimiz dolastigimiz yer çok. Ah ıstanbul az kaldı geliyorum :)
Hadi bakalım ne zaman gidiyon:))
Veşşş:))) Dizi başlıkları gibi olduu:))Ah canim geldim geldim
Senin topik içerisi aşk , gurur , ihtiras der gibi
Bak sen topik uzmanısın demekk:)))) Hoşgeldin Aybalamm:)))Canlarim cigerlerim ışte geldim burdayım ben bu ışte ustayim :*
Az kalmış :))Nasipse temmuzun sonu gibi inşallah :)
Anam denizi çok özledim burnumda tütüyor
Bak sen topik uzmanısın demekk:)))) Hoşgeldin Aybalamm:)))
Var mı İstanbull gibisi.... Memleketimi seviyorumm:))) Surlarını öptüğümm:)))Ama deniz gibi olmuyor ki gezdiğimiz dolastigimiz yer çok. Ah ıstanbul az kaldı geliyorum :)
Veşşş:))) Dizi başlıkları gibi olduu:))
Bende alışmaya başlıyorum sanki.. Önce yapamiycim dedim ama bakalımmm:))) Hiç bu denli faal olduğum konu olmadı burada:))Yok canim teveccuhunuz :)* burası iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?