- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Var mı İstanbull gibisi.... Memleketimi seviyorumm:))) Surlarını öptüğümm:)))
Sorma :)) Bir ara yanlış yere konu açıldı:))) dert köşesine:))) Geyik bölüm nerede derken Şükriyem hemen halletti işiii:))Dimi ama sukriyem ne güzel atmış başlığına bittim
Bende alışmaya başlıyorum sanki.. Önce yapamiycim dedim ama bakalımmm:))) Hiç bu denli faal olduğum konu olmadı burada:))
bdv nedir dedim söylediler:)) Biraz baktım başım çok ağrıdı bir daha uğramadımm:))Açıkçası benimde olmadı. Arada bdv dayanamayıp yorum yapıyordum :) bazen çıldırtıyor ama napalim :))
Sorma :)) Bir ara yanlış yere konu açıldı:))) dert köşesine:))) Geyik bölüm nerede derken Şükriyem hemen halletti işiii:))
bdv nedir dedim söylediler:)) Biraz baktım başım çok ağrıdı bir daha uğramadımm:))
Bana göre bir yer değil...:))Bdv acmamis iyi ki dert diye bakanlar buda dertmi diye bombardımana başlardı yoksa aa :)))))
arkadaşlar biraz alakasız olacak ama ben de bunun gibi bir konu açmak istiyorum ayrı nereden yapabilirim?
Ammadaaa nazlı çıktın seeennn, Olaaaar deyirem
Ayy sen ne güzelsin maaşalllaahhh
Hoppp akiyozz sohbetee hioopp buluyoz kankiiiTabi ki akistan hooop buluyoruz dimi pancarimmm
Yok göstermemiştir resmini bende görmedimm:))) Varsa gerçeklik istiyorumm istiyorumm:))Ayy Allah razi olsun canımmm benimm sen guzel gormussun
Sen de resmini eklemissin galiba yetisemedimmm bana da gozuuuuk :)))
Hee gii araya taraya emeeemizlen bulduk biz konuyuIlk sayfada etiketlenmissiniz hanimefendiiiiii bizi etiketleyen bile yoktu dimi pancarimmmm hih
Hoşuna gitti dimi.. Topikçiler sizii:)))Hoppp akiyozz sohbetee hioopp buluyoz kankiii
Yok göstermemiştir resmini bende görmedimm:))) Varsa gerçeklik istiyorummistiyorumm:))
Güzel Duamm... Bende onu şaka yaptı sandım ama... Avatarı kardeş oldu ona benziyorum dedii:)) Rengimmmm gel bir el at konuya içinden çıkamadıkk..15 . Sayfada gordum yanlış gormediysem ablama benziyor muyum diye sormuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?