- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Burada da bildirim yağıyorrrr bakalımm şikayetçi olan olacak mıı:))
Güzel Duamm... Bende onu şaka yaptı sandım ama... Avatarı kardeş oldu ona benziyorum dedii:)) Rengimmmm gel bir el at konuya içinden çıkamadıkk..
Bende salmıştımm:)) Hatta arada birşeyler diyen olmuş sonra gördümm:))) Walla topik dendi de bende alışmaya çalışıyorum... Şükriyem el attı da burada bulduk kendimizi:))Burdaki bildirim diğerine göre daha aciklayici. Cunku başka durumlara da yorum yaptigim için hangisi hangisinin bilemedim ben de saldim artık :))))
Ay sen çok kibar nazik bir bayansin bence perii gibisinnnAyy Allah razi olsun canımmm benimm sen guzel gormussun
Sen de resmini eklemissin galiba yetisemedimmm bana da gozuuuuk :)))
Yok bende tam anlamamış olabilirimm:)) Bir sürü yanlışlık yaptırdı:)) Rengim gerilerde takılıyor.. Bize de bir baksa idin:)) Çözemedik gitti:))Essah mi yaaa :)))))))))) olcem gülmekten yanlış anlamisim demek ki
@-Mahperi- Suyum bak sende bu topik mopik olaylarını seversinn:)) Gelde biraz düşüncelerini dağıttt:))
Bende salmıştımm:)) Hatta arada birşeyler diyen olmuş sonra gördümm:))) Walla topik dendi de bende alışmaya çalışıyorum... Şükriyem el attı da burada bulduk kendimizi:))
Aneee Şükriyem özel göstermiştir kendini sana:)) Burada ki paylaştığı fotoyu gördüm ben:)) Burada tüm kızlarımız güzelll:)) Bir kaç kişi daha bugün kımadı sağolsunlar 5 dakikalığına kendi resimlerini eklediler:)) Yani grubumuz güzel kaynıyorr:))Şuko candır yaa bulmuş çözümü :)))))Omur kagan i bir gor fıstık gibi yeminle saçları açık falan çok marjinal böyle durduğu gibi değil :)))
Ay sen çok kibar nazik bir bayansin bence perii gibisinnncanim benim Yok kuzum ben foto koymadimm çokkk onceleri koymustum birileri gördü
şimdi oldu iyi yaptın Aybalam buraya gelmeyende gelir artıkk:)))
Aneee Şükriyem özel göstermiştir kendini sana:)) Burada ki paylaştığı fotoyu gördüm ben:)) Burada tüm kızlarımız güzelll:)) Bir kaç kişi daha bugün kımadı sağolsunlar 5 dakikalığına kendi resimlerini eklediler:)) Yani grubumuz güzel kaynıyorr:))
bambi006 aaynaa Bihter34 bayan nihayet yahu unuttuklarını varmi daha kizmasinlar kusmesinler gelin gelin çıkın çıkın gelin :)))
Şey biz aynı yerde oturuyoruz eşlerimizle aynı köyden ve akraba :) ev bakıyorlardı bizim yakinlarimizda bize getirdik çok güzel bi vakit geçirdik kısaydı amayine gorusuruz inşallah o ara gostermisti saçlarının resimleroni vallah bayıldım :))
Sen de ekle amaaa bundan başka luuutfeeeennn
Awkim banami diyosun bilemedim ama ben gostermesim.zaten ewim izin vermiyor ne kendi nede cocuklarimin resmini gostermeye lutfen kusura bakma o wartla izin verdi kk katilmama kizlara aciklamiwdim ama sen kacirmiwsin belki diye yazdim)OLabiLir canim eee kizLar kendinizi ne zmn qostereceksiniz bn kacirdimmcogunuzu qordm biLiorum pancarim tugbam marqam betsys im i biLiorum da ben sizi de qormek isdiorum 2dk Lik da oLsa kiminLe konustuumu biLmek doLayisiyLa konusurken sifatinizi akLimda tutmak isdiorum
Caniiimm :-*
Ne iyi etmişsiniz:)) Görüşebilen ilk defa karşılaştım.. Eklemek derken benim resim mi anlayamadımŞey biz aynı yerde oturuyoruz eşlerimizle aynı köyden ve akraba :) ev bakıyorlardı bizim yakinlarimizda bize getirdik çok güzel bi vakit geçirdik kısaydı amayine gorusuruz inşallah o ara gostermisti saçlarının resimleroni vallah bayıldım :))
Sen de ekle amaaa bundan başka luuutfeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?