CANLARIM:))

Burdaki bildirim diğerine göre daha aciklayici. Cunku başka durumlara da yorum yaptigim için hangisi hangisinin bilemedim ben de saldim artık :))))
Bende salmıştımm:)) Hatta arada birşeyler diyen olmuş sonra gördümm:))) Walla topik dendi de bende alışmaya çalışıyorum... Şükriyem el attı da burada bulduk kendimizi:))

Ayy Allah razi olsun canımmm benimm sen guzel gormussun

Sen de resmini eklemissin galiba yetisemedimmm bana da gozuuuuk :)))
Ay sen çok kibar nazik bir bayansin bence perii gibisinnn canim benim Yok kuzum ben foto koymadimm çokkk onceleri koymustum birileri gördü

Bende salmıştımm:)) Hatta arada birşeyler diyen olmuş sonra gördümm:))) Walla topik dendi de bende alışmaya çalışıyorum... Şükriyem el attı da burada bulduk kendimizi:))

Şuko candır yaa bulmuş çözümü :))))) Omur kagan i bir gor fıstık gibi yeminle saçları açık falan çok marjinal böyle durduğu gibi değil :)))

Şuko candır yaa bulmuş çözümü :))))) Omur kagan i bir gor fıstık gibi yeminle saçları açık falan çok marjinal böyle durduğu gibi değil :)))
Aneee Şükriyem özel göstermiştir kendini sana:)) Burada ki paylaştığı fotoyu gördüm ben:)) Burada tüm kızlarımız güzelll:)) Bir kaç kişi daha bugün kımadı sağolsunlar 5 dakikalığına kendi resimlerini eklediler:)) Yani grubumuz güzel kaynıyorr:))

Ay sen çok kibar nazik bir bayansin bence perii gibisinnn canim benim Yok kuzum ben foto koymadimm çokkk onceleri koymustum birileri gördü

Çok utandım ama Allah razı olsun canım benim ya ilk defa yorumlastik senle boyle güzel dusunmen beni çok mutlu etti gerçekten senin güzel yüreğinin yansimasi bence ❤❤

Yaaa ne zaman ekledim kim gorduuuu

Şey biz aynı yerde oturuyoruz eşlerimizle aynı köyden ve akraba :) ev bakıyorlardı bizim yakinlarimizda bize getirdik çok güzel bi vakit geçirdik kısaydı ama yine gorusuruz inşallah o ara gostermisti saçlarının resimleroni vallah bayıldım :))

Sen de ekle amaaa bundan başka luuutfeeeennn

Abuuuu demek tanidik ve eşler aynı memleket hihi biliyorum :)))

Awkim banami diyosun bilemedim ama ben gostermesim.zaten ewim izin vermiyor ne kendi nede cocuklarimin resmini gostermeye lutfen kusura bakma o wartla izin verdi kk katilmama kizlara aciklamiwdim ama sen kacirmiwsin belki diye yazdim)

Ne iyi etmişsiniz:)) Görüşebilen ilk defa karşılaştım.. Eklemek derken benim resim mi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…