- 29 Ocak 2015
- 6.981
- 127.671
- 748
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Oğluma kardeş geliyor :) az kaldı demi doğuma :)EWET BİTANEM ERKEK :)
BENDE VALLAH KUZUM BUNLAR HEP UZUN UZUN 1.65 FLAN BEN İSE 1.60 MİNİCİKİMOyyy ben çok kısayıııım, demeyin boyunuzuuuuu
OLabiLir canim eee kizLar kendinizi ne zmn qostereceksiniz bn kacirdimmBende 1.61 ama zayif olunca boyum uzun duruyor iri kemikli oldugum icin herhalde)
EWT KUZUM BENİM KARDEŞ GELİYOR RABBİMİN İZNİYLE ARTIK ERKEK ERKEĞE TAKILIRLAR :)
Oğluma kardeş geliyor :) aç kaldı demi doğuma :)
Kız senle ben aynıyızBENDE VALLAH KUZUM BUNLAR HEP UZUN UZUN 1.65 FLAN BEN İSE 1.60 MİNİCİKİM
VALLAH ÖYLE BENDE İSTİYORUM KUZUM:)OLabiLir canim eee kizLar kendinizi ne zmn qostereceksiniz bn kacirdimmcogunuzu qordm biLiorum pancarim tugbam marqam betsys im i biLiorum da ben sizi de qormek isdiorum 2dk Lik da oLsa kiminLe konustuumu biLmek doLayisiyLa konusurken sifatinizi akLimda tutmak isdiorum
İnşallah güzeller güzeli anne :) nasipse adı ne olacak kuzucum :)EWT KUZUM BENİM KARDEŞ GELİYOR RABBİMİN İZNİYLE ARTIK ERKEK ERKEĞE TAKILIRLAR :)
Bende 61 olmaliyim belkide 60 imdir yani sikma camimiBENDE VALLAH KUZUM BUNLAR HEP UZUN UZUN 1.65 FLAN BEN İSE 1.60 MİNİCİKİM
E sende qoster o zmn ☺☺VALLAH ÖYLE BENDE İSTİYORUM KUZUM:)
Kilon kaç kuzum sende diyetteydin dimiBende 1.61 ama zayif olunca boyum uzun duruyor iri kemikli oldugum icin herhalde)
Kız senle ben aynıyızkısalar kulübüne katılalım biz
63 lede fistik gibisindir bebegimm ama 55 ideall benncedeEe daha yoLum var pancarim ☺☺ 63um simdik hedef 55 ama 58e de raziyim hizLa devamm
ÖMÜR İKİNCİ BİR İSMİDE BABİŞKOSU DÜŞÜNÜYOR ARTIK O DOĞANA KADAR DEĞİŞİM YAŞAR AMA ÖMÜR İSMİNİ BEN TAKTIM:)İnşallah güzeller güzeli anne :) nasipse adı ne olacak kuzucum :)
Tesekkur ederim quzeLim 55ii dir insaaLLah kisa bi surede vereceim ☺☺63 lede fistik gibisindir bebegimm ama 55 ideall benncedeçok iyi gidiyosun fistikkk
Benim ailede bir tek kişi kısa o da benimKISALAR KULUBÜNDEKİLERDE KESİN BİZDEN UZUN ÇIKARLAR KUZUM VALLAH ALLAHTAN BURANIN KADINLARI FAZLA UZUN DEĞİL BATI TARAFININ KADINLARI HEP UZUN ONLARIN YANINDAN GEÇİNCE KENDİMİ ONLARIN ÇOÇUKLARI GİBİ GÖRÜYORUM BAZEN:)
Ismi qibi omru uzun oLr insaaLLahhhÖMÜR İKİNCİ BİR İSMİDE BABİŞKOSU DÜŞÜNÜYOR ARTIK O DOĞANA KADAR DEĞİŞİM YAŞAR AMA ÖMÜR İSMİNİ BEN TAKTIM:)
Bende iyiyim çok şükür:))) Havada serin kış geri geldi gibi... Biraz sonra işim olacak onu bekliyorum.... Daha da iyi olacaksın inşallah:))Çooook enerjiğim sorma cancağızım, halbuki bugün de aynıyım ama iyi olmaya çalışıyorum :) 4 saat bebek saklamanın ardından sizlerle buluştumhamd olsun iyiyim canım benim sen nasılsın
Olsun kizOyyy ben çok kısayıııım, demeyin boyunuzuuuuu
Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah annesiÖMÜR İKİNCİ BİR İSMİDE BABİŞKOSU DÜŞÜNÜYOR ARTIK O DOĞANA KADAR DEĞİŞİM YAŞAR AMA ÖMÜR İSMİNİ BEN TAKTIM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?