CANLARIM:))

Bende 1.61 ama zayif olunca boyum uzun duruyor iri kemikli oldugum icin herhalde)
OLabiLir canim eee kizLar kendinizi ne zmn qostereceksiniz bn kacirdimm cogunuzu qordm biLiorum pancarim tugbam marqam betsys im i biLiorum da ben sizi de qormek isdiorum 2dk Lik da oLsa kiminLe konustuumu biLmek doLayisiyLa konusurken sifatinizi akLimda tutmak isdiorum

VALLAH ÖYLE BENDE İSTİYORUM KUZUM:)

Kız senle ben aynıyız kısalar kulübüne katılalım biz
KISALAR KULUBÜNDEKİLERDE KESİN BİZDEN UZUN ÇIKARLAR KUZUM VALLAH ALLAHTAN BURANIN KADINLARI FAZLA UZUN DEĞİL BATI TARAFININ KADINLARI HEP UZUN ONLARIN YANINDAN GEÇİNCE KENDİMİ ONLARIN ÇOÇUKLARI GİBİ GÖRÜYORUM BAZEN:)

Benim ailede bir tek kişi kısa o da benim ablalarımın ikiside 1,70, abim 1,82 babam 1,75 annem desen aynı teyzemin kızları aynı ama ben ben böyle bu durumda çok haklısın kısalar kulübüne gitsek orada da kısa kalırız

Çooook enerjiğim sorma cancağızım, halbuki bugün de aynıyım ama iyi olmaya çalışıyorum :) 4 saat bebek saklamanın ardından sizlerle buluştum hamd olsun iyiyim canım benim sen nasılsın
Bende iyiyim çok şükür:))) Havada serin kış geri geldi gibi... Biraz sonra işim olacak onu bekliyorum.... Daha da iyi olacaksın inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…