- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
- Konu Sahibi Omur kagan
-
BENDE DE DURUM AYNI İNANIR MISIN:)Benim ailede bir tek kişi kısa o da benimablalarımın ikiside 1,70, abim 1,82 babam 1,75 annem desen aynı teyzemin kızları aynı ama ben ben böyle bu durumda çok haklısın kısalar kulübüne gitsek orada da kısa kalırız
SAOL BİTANEM BENİM:)Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah annesi
FOTO KOYDUM KUZUM:)Tesekkur ederim quzeLim 55ii dir insaaLLah kisa bi surede vereceim ☺☺
Allah daha iyi etsin canım benim :) Allah kolaylık versin güzel insan :* ben evde sıcaklıyorum ama dışarısı serin galiba :)Bende iyiyim çok şükür:))) Havada serin kış geri geldi gibi... Biraz sonra işim olacak onu bekliyorum.... Daha da iyi olacaksın inşallah:))
Benim bir erkek arkadaşım var adı Ömürr... Ömür ismi çok güzel.. Kızlarda değil de erkeklere çok yakışıyorr:)) Ömrümm diye seveceksinnn:))EWET BİTANEM ERKEK :)
öyle vallah bitanem zaten kızda olsa erkek te olsa ömür verecektim erkek oldu rabbimin izniyle ona nasip oldu:)Benim bir erkek arkadaşım var adı Ömürr... Ömür ismi çok güzel.. Kızlarda değil de erkeklere çok yakışıyorr:)) Ömrümm diye seveceksinnn:))
Berf0o0o KUZUM:)
Senle fazla uzak değiliz onun için dışarısı serinn.. Gerekmedikçe çıkmamak gerek.. Hastalık havası ..Allah daha iyi etsin canım benim :) Allah kolaylık versin güzel insan :* ben evde sıcaklıyorum ama dışarısı serin galiba :)
saol bitanem hoş geldin:)Topişiniz hayırlı olsun gulamin ❤❤ :-*
hoş geldin canımın içi
ayyyyy seni yerimmburası daha hoş olmuş bence
saol bitanem hoş geldin:)
ayyyyy seni yerimmburası daha hoş olmuş bence [/QU
Bak bak burası olunca hemen de gelir miş:)))
Zaten geceden beri boğazım ağrıyor demek çıksam geçen hasta olucamSenle fazla uzak değiliz onun için dışarısı serinn.. Gerekmedikçe çıkmamak gerek.. Hastalık havası ..
ben hiç tv izleyemiyorum vallah :)Hoş buldum kuzumm :-* gelin evi izliyom skntidan :)))
vallah git gide havalar tam değişime giriyor sabah kalktığımda sandalatle çıkıyom iş yerinde birden bakıyom yağmuş sel çıkarmışcasına yağıyor sonra öyle kalakalıyorum):Zaten geceden beri boğazım ağrıyor demek çıksam geçen hasta olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?