- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ekli degiliz ama birbirimizde nasil goruyor kiAyy en nefret ettiğim durum stalk yaparken yakalanmak( elimizin ayarı yokki saçma sapan yerlere tıklıyor. Üzgünüm ama büyük ihtimalle görmüştür. Yine de takmayın fazla engellediyseniz göremeyebilir.
Of aglicam simdi canli yayinin icine girmedim ama vide kendi aciliyodugörmüştür, görmediyse de sonradan bakıp görebilir, internette her adım kayıt altında.
Canlı yayını kimin izlediği görünüyorEkli degiliz ama birbirimizde nasil goruyor ki(
Bakiyorum simdi ayni soruyu sormuslar gorunmuyor diyor begenenler ve yorum yapablar gorunuyor diyor of cok uzgubum ben yaCanlı yayını kimin izlediği görünüyorama her ihtimale karşı engelleyin ve de bi süreliğine hesabınızı dondurun
Eminmisiniz ekli olannlar degilmi gorunenlerGorunur bakanlar.
Yoo her bakan gorunur.Eminmisiniz ekli olannlar degilmi gorunenler
Üzülmeyin bu kadar ya olabilir böyle şeyler. Bi kere de ben bakmıştım eskiden hoşlandığım birinin insta da hikayesine daha sonra donrudum uzun bir süre açmadım hesabımı.Bakiyorum simdi ayni soruyu sormuslar gorunmuyor diyor begenenler ve yorum yapablar gorunuyor diyor of cok uzgubum ben ya
Esimin hesabindan baktim isiin kotusu donduramam da faceyi bennim baktigim kisiide siradan biri degil iste eskilerde benimde ofÜzülmeyin bu kadar ya olabilir böyle şeyler. Bi kere de ben bakmıştım eskiden hoşlandığım birinin insta da hikayesine daha sonra donrudum uzun bir süre açmadım hesabımı.
Ya o video belki dunki videoydu izleyenleri gorebikiyorum diye oylesiyle kenndi arkadsslari icin dedi belkide dimiHemen engellersen sonradan baktığında ismin çıkmaz.
Video cekme aninda izleyenleri gorup gorebiliyorum denis olabilirmi izleyenlere o anda bakabiliuornuHemen engellersen sonradan baktığında ismin çıkmaz.
Yanlislikla canli yayina girmedim ama video seklindeydi profile girince video oy uyodu kendi kendine sadece onu izledim biraz buna ragmen gorebiliyormu yaAy canim ya
Bunu mu dert ettiin?
Baktiysan baktin nolcak yani.?
Bosver be guzelim.
Yanlislikla giren cok kisi var boyle
Bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?