Canli yayin acil:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Kizlar konusmadigim eski bi tanidigin facesini gordum merak edip girdim profile hemen canli yayin videosu cikti ama canli yayina gir falan yoktu direkt bir video aciliyordu profilinde..neyde altta yorumlara bakim dedim tikladim o kiside izleyenleri gorebili......dedi devamini duymadan hemeb kactim acaba gorebiliyorum mu dedi yoksa yanindaki sanirim cekim yapiyodu o araba suruyodu yanindakine mi sordu acaba izeleyenleri gorebiliyomusun diye ..ya ben cok cok kotuyum suan hemen engelledim ..simdi sorum su ekli degiliz birbirimizde asla buna ragmen o videoyu izledimi gormusmudur ..nolur gormemistir deyin arkadaslari gorur bitek deyin cok cok kotu bi duruma dusucem cunku gorunduysem of valla moralim sifir..bida asla bakmam ya (

Ayy en nefret ettiğim durum stalk yaparken yakalanmak ( elimizin ayarı yokki saçma sapan yerlere tıklıyor. Üzgünüm ama büyük ihtimalle görmüştür. Yine de takmayın fazla engellediyseniz göremeyebilir.

Bakiyorum simdi ayni soruyu sormuslar gorunmuyor diyor begenenler ve yorum yapablar gorunuyor diyor of cok uzgubum ben ya
Üzülmeyin bu kadar ya olabilir böyle şeyler. Bi kere de ben bakmıştım eskiden hoşlandığım birinin insta da hikayesine daha sonra donrudum uzun bir süre açmadım hesabımı.

Üzülmeyin bu kadar ya olabilir böyle şeyler. Bi kere de ben bakmıştım eskiden hoşlandığım birinin insta da hikayesine daha sonra donrudum uzun bir süre açmadım hesabımı.
Esimin hesabindan baktim isiin kotusu donduramam da faceyi bennim baktigim kisiide siradan biri degil iste eskilerde benimde of

Çok takıntılı gördüm seni.
Yaptıklarının arkasında duramıyorsun (sosyal medya konusunda)
Bakmanda ne var?
Önüne çıkmıştır bakmışsındır,büyütülecek birşey yok.

Ay canim ya
Bunu mu dert ettiin?

Baktiysan baktin nolcak yani.?
Bosver be guzelim.

Yanlislikla giren cok kisi var boyle
Bosver

Videoya baktığınız kişi eski sevgiliniz mi? Şifreyi falan değiştirip dondursanız eşiniz size tepki gösterebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…