- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Video izleme aninda beni gordumu ben sadece bunu bilmek istiyorum suan engelledim zatenVideoya baktığınız kişi eski sevgiliniz mi? Şifreyi falan değiştirip dondursanız eşiniz size tepki gösterebilir mi?
BAKAbiliyor da bakmamıştır belki. Elinden telefon düşmeyen biriyse görmüş olabilir. Görmediğini umut ederekten bu kadar takılmamanı öneriyorumV
Video cekme aninda izleyenleri gorup gorebiliyorum denis olabilirmi izleyenlere o anda bakabiliuornu
Yanindaki cekiyodu galiba videoyu o da araba suruyodu o anda izleyenleri nasil gorucek yada yanundakine mi sordu izleyenleri gorebiliyormusun mu dicekti acaba malesef gormemesi gereken biri ondan bukadar takildim ck pismanim nerden girdim profile yaBAKAbiliyor da bakmamıştır belki. Elinden telefon düşmeyen biriyse görmüş olabilir. Görmediğini umut ederekten bu kadar takılmamanı öneriyorum
Esimin hesabi derkeb ortak yabi pek kullanmiyoz ikimizinde arkadaslarinin ekligi oldugu bisey kafama gore donduramam oyuzden..engelennelere falan bakmaz pek anlaniyor ...canli yayina girmedim ama profilinde direkt bir video aciliyoduGörmüştür, geçmiş olsun. Zaten bu canlı yayın izlenmelerinde dikkati çekmemeniz için izlediğiniz kişinin baya ünlü olması lazım. Yani sürekli bildirim gelecek de geleni gideni fark etmeyecek. Sizi fark etmiştir sanırım.
Bir de eşinin hesabından mı stalkladın ahaha yürek mi yedin ayol? Engellerseniz de eşiniz bakmayacak mı engellenenler listesine, daha kötü. Eski sevgiliniz biliyor mu kocanızı, ismen tanır mı?
Ortak hesapEşinizin hesabından eski sevgilinizi staklamaniz çok mide bulandırıcı değil mi? Aynısını eşiniz yapsa ne tepki verirdiniz merak ettim.
Görünüyor bakan herkes. Kocanız dururken başka erkeklere bakmayın bir zahmet.
Esimin hesabi derkeb ortak yabi pek kullanmiyoz ikimizinde arkadaslarinin ekligi oldugu bisey kafama gore donduramam oyuzden..engelennelere falan bakmaz pek anlaniyor ...canli yayina girmedim ama profilinde direkt bir video aciliyodu
ayy şu an anladımEsimin hesabindan baktim isiin kotusu donduramam da faceyi bennim baktigim kisiide siradan biri degil iste eskilerde benimde of
Ben birinw sordum simdi o video canli yayini kaydedio oyle paylasilmis bir videoymus cunku canli yayina girmedim ben direk video acildi hic tiklamadan profilindeEngelleyin isterseniz ama görmüştür çoktan sanırım. Biraz beyhude bir çaba olur gibi. Bir de daha da dikkat çeker adam bakmış engellemiş ne ayak gibi.
Biri de oyle dedi simdi canlisini cekip kaydedip paylasmis sen onu izlemissin dedi oyleyse beni gormesi sacma direk canki yayina dalmadim cubkuSiz bitmiş bir canlı yayını açmışsınız bence. Adam izleyenleri görür normalde ama engellediğiniz için çıkmaz belki. Beğenen, yorum yapanları da engelden sonra biz göremiyoruz. Başkaları görebiliyor sonuçta.
Ben birinw sordum simdi o video canli yayini kaydedio oyle paylasilmis bir videoymus cunku canli yayina girmedim ben direk video acildi hic tiklamadan profilinde
Esinizin arama gecmisinde de gorunur aradiginiz biliyorsunuz degil mi?Esimin hesabindan baktim isiin kotusu donduramam da faceyi bennim baktigim kisiide siradan biri degil iste eskilerde benimde of
Normalde izleyen Kişiler görünüyor ama engellediyseniz ne siz onu nede o sizi göremez üzülmeyin...Kizlar konusmadigim eski bi tanidigin facesini gordum merak edip girdim profile hemen canli yayin videosu cikti ama canli yayina gir falan yoktu direkt bir video aciliyordu profilinde..neyde altta yorumlara bakim dedim tikladim o kiside izleyenleri gorebili......dedi devamini duymadan hemeb kactim acaba gorebiliyorum mu dedi yoksa yanindaki sanirim cekim yapiyodu o araba suruyodu yanindakine mi sordu acaba izeleyenleri gorebiliyomusun diye ..ya ben cok cok kotuyum suan hemen engelledim ..simdi sorum su ekli degiliz birbirimizde asla buna ragmen o videoyu izledimi gormusmudur ..nolur gormemistir deyin arkadaslari gorur bitek deyin cok cok kotu bi duruma dusucem cunku gorunduysem of valla moralim sifir..bida asla bakmam ya(
Esinizin arama gecmisinde de gorunur aradiginiz biliyorsunuz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?