- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Canli yayina tikla tarzi bisey yoktu profilinde video vardi sadece hic biseye tiklamadan kendiliginden video oynuyordu bende onu seyrettim azicik ..biriside kaydedilmis canli yayini paylasmis soradan diyo onda goremez senin izledini diyoBenim anladigim siz o an canli yayina katilmamissiniz. Direk acilan videoya tiklayip o an katilmaniz lazimdi ki sizi gorsun. izlediginiz gorunmez o yuzden. Sadece kac kez goruntulendigi gorunur.
Aynen oyleCanli yayina tikla tarzi bisey yoktu profilinde video vardi sadece hic biseye tiklamadan kendiliginden video oynuyordu bende onu seyrettim azicik ..biriside kaydedilmis canli yayini paylasmis soradan diyo onda goremez senin izledini diyo
Bilgin varmi canim face konusunda insalah aynen oyledirAynen oyle
Daha once canli yayin yapmisligim var aynen oyle. Bosuna panik oldunBilgin varmi canim face konusunda insalah aynen oyledir
Vallahi bugunden beri soguk terler attim ama insalah rahatladima degmistir i salah gormemistir cok ayp olur yaDaha once canli yayin yapmisligim var aynen oyle. Bosuna panik oldun
Hayir hayir rahat ol. Ama instagramda hikayelerine falan bakma. Ben ekli degilim nasilsa anlamaz diye bakiyordum meger goruyormus baktigimiVallahi bugunden beri soguk terler attim ama insalah rahatladima degmistir i salah gormemistir cok ayp olur ya
Umarim canim senin adina sevindim:)Hayir hayir rahat ol. Ama instagramda hikayelerine falan bakma. Ben ekli degilim nasilsa anlamaz diye bakiyordum meger goruyormus baktigimiama benim oyle tehlikeli bir durum falan degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?