Şampuan ve Saç Kremleri cansız, mat, sönük saçlara şampuan önerisi?

obichamte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
46
34
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ..:( saçlarım uzun süredir çok dökülüyor aynı zamanda cansız, mat ve sönükler... Saç yapım inci tellidir şuan epey uzun ben biraz bu durumu uzun olmasına bağlıyorum , diyorlar ya saç uzun olunca kendini beslemekte zorlanırmış heralde ondan diyorum. Napsam bilemedim blendax şampuan ve Wella pro seriesin saç kremini kullanıyorum, çok şampuan ve kremi denedim ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz şampuan seti var mı , pantenenin hepsi bir arada seti varya onu düşünüyorum almayı ama deneyip de memnun olan varsa ona göre alayım ya da başka bi seçeneği olan varsa hemen sunabilir..

Ben Bebe şampuanima bi tatlı kaşığı kuru maya, bi kapak çam terabenti, üç dört ampul e ve b vitamini katıyorum.tek başına Bebe şampuanı çok kuru ve sert yaparken böyle çok iyi geliyor bana

Saçınız mat ve cansız ise ve sentetikli kımyasallı şampuan da istemıyorsanız siz de benım gibi Organık Likid keratin şampuanı deneyın derim. Çunku saçı yumuşacık yaparken parlak ve nemlı de yapıyor. Onarıcı özellıği ise tartışılmaz bir şey. Çok çok memnunum.

Amway in sampuanını kullanıyorum ben. Çok memnunum. Benim saçlarım düzdür uçları da permalı. Düz olan diplere hacim kazandırıyor ve yumusacik yapıyor.

Back
X