Bence ayıp olmuş,2-3 tane ikram etseydiniz daha güzel olurdu.kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf
Bence ayıp olmuş,2-3 tane ikram etseydiniz daha güzel olurdu.
ama zaten 10 taneydi :26:
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf
Ben de çok severim çağlayı en çok sevdigim meyvelerden birisi ama ben olsam 10 tanede olsa 2 tane bile olsa verirdim.
Biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar.
Ama istememis sadece ne oldugunu sormus.
Isteyip vermeseydiniz ayip olurdu.
Hemen bitirin caglalari da yarina kalmasin.
hatibulut arkadasım salla ya
alsın yesin
Çağla nedir canım? Erik gibi bi meyve mi? Taneliyse keşke 1 tane verseydin. Taneli değilse rezil oldum şu an..
kız bi kadının çantasının içine girermi bi erkeğin gözü ya.hadi gördün neden soruyorsun git marketten al dimi ya
karpuz gibi canımşaka şaka kayısının olmamışına çağla deniliyor.yeşil ekşi ve benim yediğim tek meyve
Çağla nedir canım? Erik gibi bi meyve mi? Taneliyse keşke 1 tane verseydin. Taneli değilse rezil oldum şu an..
Yeşil ve ekşi mi çok güzeldir ama o.
üzülme hacı ya,markette var gidip alsın
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf
kuzum ya tam benm kafadansın aynen
Bende çağlayı çok severim ama çoğu insan sevmez keşke çağla olduğunu söyleseydiniz belki almazdı
Ayıp olmuş biraz ama olsun napalım olan olmuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?