cok cok ayip etmissiniz. evet cagla,al birtane tadina bak,deseniz olmezdiniz.
verdikce cogalir hersey.
ben bir keresinde cebimdeki son 50 lirayi benden borc isteyen dostuma verdim,baska hic param yoktu
eve geldim dolabimi duzenlerken aninda ceketimde 100 lira buldum.
bu boyle bisey..
ha siz vermediniz,bi caglayi sakindiniz
caglalariniz eksiksiz,ama sizden birsey eksildi,acaba ne? dusunun..
sevgiler
Çağla nedir canım? Erik gibi bi meyve mi? Taneliyse keşke 1 tane verseydin. Taneli değilse rezil oldum şu an..
banada ver ordan 3 kg çağlaa, off tuzlaaa
çağla ne mi????
yaşama sen at kendını bi yerden acill
yok canım ayıp olmamıştır :) ama canım çekti benim
Hımdıslıyı bilir misin?
Bilmiyorsan öl bence.. :)
o ne yahu ben gidip bi gökdelen bulayım atlanacak
Ay ilahi ya. Gizli gizli cikariyordum demenize çok güldüm, arkadaşınızada malum olmuş ki dikmiş gözünü bakmış, görmüş ve ısrarla sorduğuna göre canı çekmiş. Keşke verseydiniz 2 tane.kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf
ay inşallah hamileler okumaz ya üzülürüm valla.gerçi marketlerde var ama işte
kızlar ya çağlayı çok severim.eşimde almış gizlice atmış çantama işyerinde ye diye..neyse akşamüstü yerim dedim yoğunum diye.işyerinde bi erkek arkadaş var şarjımı istedi.bende çantamda çağla var diye gizli gizli çıkarıyordum şarjımı.nerden gördüyse görmüş erikmi o dedi hayır dedim çağlamı dedi hayır başka bişey dedim güldü gitti.normalde herşeyimi paylaşırım ama eşim aldı bana özel diye vermek istemedim.oda gözünü çantama dikince inadına çağla değil dedim.ayıpmı ettim ya uf
Hımdıslıyı bilir misin?
Bilmiyorsan öl bence.. :)
Ay ilahi ya. Gizli gizli cikariyordum demenize çok güldüm, arkadaşınızada malum olmuş ki dikmiş gözünü bakmış, görmüş ve ısrarla sorduğuna göre canı çekmiş. Keşke verseydiniz 2 tane.
ya her zamanki hali gözü hep çantamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?