Merhaba ablamda da sıvı birikmesi vardı. Bir tüpü alındı. Tüp bebek tedavisi oldu şimdi kızı var 1.5 yaşını gectiÇapada tüp bebek yaptıran var mı sonuc ne oldu bende yeni başladım ama ilk önce Laporoskopi işe tüplerim alınacak ya da bağlanacak Hidrosalpenks yani sıvı birikmesi var daha sonra da tüp bebek olacak
Maşallahhhh benim iki tüp maalesef çapada mı olduMerhaba ablamda da sıvı birikmesi vardı. Bir tüpü alındı. Tüp bebek tedavisi oldu şimdi kızı var 1.5 yaşını gectiO memnun kaldığı icin bende başlıcam bu ay inşallah
Maşallahhhh benim iki tüp maalesef çapada mı oldu
Ayyy valla bende başlıcam da daha benim temmuzda anestezi tahlili var sonra ameliyat günü vercekler belki sizle denk geliriz ordaEvet Çapa da yaptırdı
Ben bu ay evrakları teslim ettim. Yarın gidicem adetimin 3. Günü bakalim ne diyecekler. Kısmet denk geliriz belki deAyyy valla bende başlıcam da daha benim temmuzda anestezi tahlili var sonra ameliyat günü vercekler belki sizle denk geliriz orda
İnşallah isteyen herkese nasip olur. Ilk denemeniz miydi ? Siz memnun kaldınız mi?Ben yaptırdım ama hiç bir sonuç elde edemedimumarım siz güzel haberler alırsınız
3 aşılama 2 tüp bebek geçmişim oldu orada ama hiç birşey elde edemedimİnşallah isteyen herkese nasip olur. Ilk denemeniz miydi ? Siz memnun kaldınız mi?
Zor bir süreç, bende 2 aşılama yaptırdım olmadı maalesef.3 aşılama 2 tüp bebek geçmişim oldu orada ama hiç birşey elde edemedim
Öyle maalesef yıkıcıZor bir süreç, bende 2 aşılama yaptırdım olmadı maalesef.
Burayı yeni okudum ben rapor sürecindeyim şuan özele geçiş yapacağım rapor alıpBen bu ay evrakları teslim ettim. Yarın gidicem adetimin 3. Günü bakalim ne diyecekler. Kısmet denk geliriz belki de
Bilmiyorum desemBurayı yeni okudum ben rapor sürecindeyim şuan özele geçiş yapacağım rapor alıpsizin de tedavinz hayırlı olsun Dr'nuz kim
Hangi bölüm infertilite miBilmiyorum desemBana Temmuz için gün vermişlerdi. Dosyam hazır olunca, eşim götürdü O'na da Haziranda gelebilir demişler. İşleyişi, doktoru yarın öğrenicez
Oraya gidiyorduk normalde. Dosyalari teslim alan hemşire çağırmış. Randevu almadım, Reglimin 3.Günü olduğu için gidicemHangi bölüm infertilite mi
Siz nerede yaptirmayi düşünüyorsunuz?Burayı yeni okudum ben rapor sürecindeyim şuan özele geçiş yapacağım rapor alıpsizin de tedavinz hayırlı olsun Dr'nuz kim
Neşe hemşire çağırmış olabilir sizi hırmonlar için kan alacaklardır belki hazırlık için aşılama denediniz şimdi tüp bebek mi deneyeceksinizOraya gidiyorduk normalde. Dosyalari teslim alan hemşire çağırmış. Randevu almadım, Reglimin 3.Günü olduğu için gidicem
Evet tüp bebek için. Anlattığınız gibi olacak büyük ihtimalleNeşe hemşire çağırmış olabilir sizi hırmonlar için kan alacaklardır belki hazırlık için aşılama denediniz şimdi tüp bebek mi deneyeceksiniz
Dr arayışındayım bende henüz denk düşüremedimSiz nerede yaptirmayi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?