- 14 Şubat 2021
- 8.434
- 22.648
- 298
İnşallah hayırlı haberler alırsınız bana umut olmadı size umut olur güzel haberlerinizi alırızEvet tüp bebek için. Anlattığınız gibi olacak büyük ihtimalle
Amin, isteyen herkese nasip olur inşallahİnşallah hayırlı haberler alırsınız bana umut olmadı size umut olur güzel haberlerinizi alırız
Hakkınızda hayırlısı olsunDr arayışındayım bende henüz denk düşüremedim
Amin inşallah. Yarın neler yaptınız yazarsınızHakkınızda hayırlısı olsun
Yazarım tabiAmin inşallah. Yarın neler yaptınız yazarsınızHadi bismillah
Hangi Dr la görüştünüzEvet gittim, görüştüm. İlaçları alıp, bu akşam başlıyorum. Pazartesi de tekrar kontrole gidicem.
Mesajını yeni gördüm benimde doktorum oyduİnşallahDr.Burçin Balcı ile görüştüm. Pazartesi tekrar gideceğim kontrole
Ilgili bir doktordu, sevdim diyebilirimMesajını yeni gördüm benimde doktorum oydu
Serdar koç var bahçelievlerde yani bakırköy sadi konuk hastanesinin karşısında metroport avm de kliniği var siz böyle olumsuz diyince bende umutsuzluğa kapıldım bende bir kere çapada denicem olmazsa serdar beyi veya bahçeci tüp bebek de mehmet reşit beyi düşünüyorumDr arayışındayım bende henüz denk düşüremedim
Benim bi erkek doktor ismini bilmiyorum randevu alırken doktor seçilmiyordu kiMesajını yeni gördüm benimde doktorum oydu
3 aşılama 2 tüp bebek geçmişim oldu orada ama hiç birşey elde edemedi
Bahçeciye bende gitmek istedim ama rapor geçeli değilmiş Mehmet beyde o yüzden kaldı benim içinSerdar koç var bahçelievlerde yani bakırköy sadi konuk hastanesinin karşısında metroport avm de kliniği var siz böyle olumsuz diyince bende umutsuzluğa kapıldım bende bir kere çapada denicem olmazsa serdar beyi veya bahçeci tüp bebek de mehmet reşit beyi düşünüyorum
Ben gittiğimde Burçin hoca vardı hep onunla devam ettimBenim bi erkek doktor ismini bilmiyorum randevu alırken doktor seçilmiyordu ki
Evet 3 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı şimdi kuruldan rapor alıp başka özel hastanede 0dan başlayacağım nasip kısmet olursaBirde çapadan özelde kullanmak için mi rapor alacaksınız
Yani bende rapor almak isterim ama uzun bi işlem mi bilmiyorum maddiyat herkes için illaki zordur ama cok şükür verebilirim bi şekilde mehmet bey için acaba hangilernde geçiyor ki inşallah pozitifi görürüm benim tüpler sorun bide en son fsh 11,2 çıktı biraz yükselmiş öncesine göre amh en son kasım 2022 de 3,43 dü kesin düştü fsh yükseldiği için ama cok düşmüşmüdür bilmiyorumBahçeciye bende gitmek istedim ama rapor geçeli değilmiş Mehmet beyde o yüzden kaldı benim için
Ben gittiğimde Burçin hoca vardı hep onunla devam ettimbana kötü diye diğer hastalar içinde kötü olmaz böyle düşünmeyin sebep olmak istemem benim nasibim orada değil iş galiba mücadelem buraya kadar oldu
Evet 3 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı şimdi kuruldan rapor alıp başka özel hastanede 0dan başlayacağım nasip kısmet olursa
Bende tibet bey sanırım kaşe basarken isim oydu ilgili yani beğendim sanırım artık o var cünkü tek bir oda nasipse temmuzda anestezi tahlili var 3 ünde sanırım o ay da ameliyat olacağım anestezi tahlili yapılıyorsa ameliyat gününü uzatmazlarBahçeciye bende gitmek istedim ama rapor geçeli değilmiş Mehmet beyde o yüzden kaldı benim için
Ben gittiğimde Burçin hoca vardı hep onunla devam ettimbana kötü diye diğer hastalar içinde kötü olmaz böyle düşünmeyin sebep olmak istemem benim nasibim orada değil iş galiba mücadelem buraya kadar oldu
Evet 3 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı şimdi kuruldan rapor alıp başka özel hastanede 0dan başlayacağım nasip kısmet olursa
Evet biraz uzun sürüyor 2 3 ay kadar gibi androlojiden randevu alıp düşürmek çok zorYani bende rapor almak isterim ama uzun bi işlem mi bilmiyorum maddiyat herkes için illaki zordur ama cok şükür verebilirim bi şekilde mehmet bey için acaba hangilernde geçiyor ki inşallah pozitifi görürüm benim tüpler sorun bide en son fsh 11,2 çıktı biraz yükselmiş öncesine göre amh en son kasım 2022 de 3,43 dü kesin düştü fsh yükseldiği için ama cok düşmüşmüdür bilmiyorum
Evet adını duydum 2018 başladım ben oraya git gel git gel bu zaman geldim hakkınızda hayırlısı olsun belkide her ikinzle de o hastane kapısında karşılaştık ama nasip orada var işteBende tibet bey sanırım kaşe basarken isim oydu ilgili yani beğendim sanırım artık o var cünkü tek bir oda nasipse temmuzda anestezi tahlili var 3 ünde sanırım o ay da ameliyat olacağım anestezi tahlili yapılıyorsa ameliyat gününü uzatmazlar
Evet iyi bir doktor güler yüzlü en azındanIlgili bir doktordu, sevdim diyebilirim
Evet oyle. Perşembe günü opu yapılacak, 3 yumurtam oluşmuşEvet iyi bir doktor güler yüzlü en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?