Zaten ona değil genel anlamda ortaya söyleyeceksin..O da anlaması gerekeni anlar..Yani bir arkadaş ortamında falan..Yalnızken değil...
anladım canım evet bunu yapacam inşallah bu konu açılır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ona değil genel anlamda ortaya söyleyeceksin..O da anlaması gerekeni anlar..Yani bir arkadaş ortamında falan..Yalnızken değil...
adamın sevgilisi yok ama di mi?
evet yok dedi bi kaç mesaj önce yazdım aramızda bi konuşma oldu yok dedi
okudum mesajını da emin olamadım...
peki sen hoşlanıyor musun bu adamdan?
açıkçası aynı durumda olsam benim de hoşuma gitmezdi hemen öyle samimi hitaplar kullanması.. -ki ben sevgili bile olsak hemen söylenmesinden de rahatsız oluyorum mesela birşeyler oturduktan sonra söylenmeli bence o kelimeler.. ama sırf şimdiden söyledi diye de kesin çapkın bu adam diyemeyiz.. siz eğer emin değilseniz biraz daha tanıyın olmazsa, ne olduğu er ya da geç ortaya çıkar nasılsa..
gündüzleri yoğun oluyor gece mesaj atıp arıyor birlikte çalışıyoruz zaten dün gece aradığında ben hiçkimse için gece arayıp mesaj attığı biri olmadım senin içinde öyle olmak istemem dedim hani benim senin için özel oldğumu söylemiştin ya bende bende senin için herkes gibi olsam daha iyi olacak sanırım dedimoda yoğun olduğumu biliyorsun alttan almamız lazım biraz ama böyle düşünüyorsan bişey diyemem dedi kapattık.
arkadaşlar bankada işe başladım ailece tanıştığımız biriisi var bana yakınlık gösteriyor yani ilgisi olduğunu belli ediyor işte bilmediğim şeyler olunca hemen yardım ediyor beğendiğini dile getiriyor geceleri arıyor mesaj atıyor filan ama bilmiyorum çapkınmış gibi hisediyorum.konuşurkan canım filan diyor hatta geçen akşam bebeğim bi tanem filan dedi mesajda gülüm bilmem ne yani sevgili hitapları işte...
bilmiyorum hislerim doğrumudur somut bi şekilde nasıl anlayabilirim sizce![]()
arkadaş kalmaya mı karar verdiniz yani tam anlayamadım da..
bence hislerin gayet doğru canım. hiç sevmem öyle tipleri ya direk sulu sulu...
arkadaşlar bankada işe başladım ailece tanıştığımız biriisi var bana yakınlık gösteriyor yani ilgisi olduğunu belli ediyor işte bilmediğim şeyler olunca hemen yardım ediyor beğendiğini dile getiriyor geceleri arıyor mesaj atıyor filan ama bilmiyorum çapkınmış gibi hisediyorum.konuşurkan canım filan diyor hatta geçen akşam bebeğim bi tanem filan dedi mesajda gülüm bilmem ne yani sevgili hitapları işte...
bilmiyorum hislerim doğrumudur somut bi şekilde nasıl anlayabilirim sizce![]()
bu kişi benden hoşlandığını duyguları olduğunu arkadaş kalmak istemediğini söyledi 2 hafta oluyor çapkın olduğunu düşündüğümü söyledim oda hayır bu düşüncelerini değiştirmek için çaba sarfedersem cevabın ne olur en azından zamana bırakmamıza izin ver ne olur filan dedi pekidedim sonra geçen haftasonu sevgililik muhabbetleri çıktı yine bende artık hayatımı yoluna koyup aileminde bilip onaylayacağı ciddi bir ilişkim olmasını istediğimi söyledimbu konuda sana kesin konuşmayı çok isterim tabiki
fakat bende bu pozisyonda değilim dedi yani özetle şu an ciddi bişeyler düşünmediği ifade etti bu çocuk daha öncede söylediğim gibi ailecek tanıdığımız bi ailenin oğlu..
dost kalalım dedik beni son 4 gündür hiç aramadı.. olanlar bunlar
Bu demek oluyor ki seninle ciddi düşünmüyor..Ben çapkınım ,bağlanmak bana göre değil demek istemiş.... Geçici ilişkilerin adamı yani......