• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çapkın dede:)

Kızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuş :-) tesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor :KK23: tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?
Cok hos ya fransizca siirler filan helal olsun dedeye askin yasi gercekten yok demekki

Ne zamandır konuşuyorlar acaba? Yüzyüze görmeden güvenemezdim ben ya.
Tanıştırsa ya aileleri, bildiğimi belli etmeden şakalaşıp ağzını arardım ben olsam

çok güzel tatlı bir olayda ,yinede gözlemleseniz iyi olur malum kimseye güven olmuyor bu zamanda.

Kızlar çok da aslında takip etmek istemiyorum sonuçta özel hayatlari ama bu koruma içgüdüsü sanirim merak ediyorum. Şimdi ilk iş olarak nerede tanistiklarini ögrenmek istiyorum. İnternette mi yoksa reel de mi? Çünkü dedem bir kaç dernege üyedir gider gelir öyle bir yerde taniştiysa rahat edicem internette tanistilarsa o zaman takip edicem.

Kızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuş :-) tesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor :KK23: tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?
Kaç yaşında deden.:D

Back
X