- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.861
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi kita_kitta
Ne romantik olur mesajları varya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok hos ya fransizca siirler filan helal olsun dedeye askin yasi gercekten yok demekkiKızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuştesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor
tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?
Aşkın yaşı olmaz![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/Merak ettim neden profilinizde 7.takim yaziyor? Ilk def böyle bir sey gördüm ve merak ettim acikcasi
Cok hos ya fransizca siirler filan helal olsun dedeye askin yasi gercekten yok demekki
7.takim zayiflama grubuna uyeyim böyle bir şey yapmis kaptanimiz:)Merak ettim neden profilinizde 7.takim yaziyor? Ilk def böyle bir sey gördüm ve merak ettim acikcasi
Kaç yaşında deden.Kızlar dedem bir sosyal paylaşım sitesinde kendi yaşlarında bir kadınla yazışıyormuştesadüfen gördüm. Kadınla ufaktan flört ediyorlar. Kadın yıllardır Türkiye de yaşayan bir Fransız, dedemin de annesi Fransızdı o yüzden dedem Fransızca biliyor. Dedem kadına Fransızca aşk şiirleri gönderiyor
tatlı tatlı konuşuyorlar aslında ortada yanlış bisey yok dedem yıllar önce karısını kaybetmiş, yıllardır yalniz yasayan bir adam ama insan yine de korkuyor, dolandirircisi var, psikopati var... Allah korusun insanin aklina hersey geliyor. Sizce bildiğimi belli edip ilişkilerini yakın markaja almalı mıyım yoksa koskoca insanlar ne yaptiklari bilirler deyip karismamali miyim?