- 5 Ağustos 2019
- 94
- 126
- 93
- 33
- Konu Sahibi Melek04140
-
Yönetici zaten onun alt katında oturuyor ve o da bundan çok şikayetçi. Ancak yönetici bunların kiracısı. O yüzden sesini çıkaramıyorYonetici ile konustunuz mu?
Yönetici onun alt katında oturuyor ve o da bundan çok şikayetçi. Ancak yönetici bunların kiracısı. O yüzden sesini çıkaramıyorEsine söyleyip basiniza bela almayın.Polis olabiliyorsa çağırın ya da yöneticiye rahatsiz olan komsuyla birlesip söyleyin
Yönetici zaten onun alt katında oturuyor ve o da bundan çok şikayetçi. Ancak yönetici bunların kiracısı. O yüzden sesini çıkaramıyor
Yönetici de çok şikayetçi ama yönetici bunların kiracısı olduğu için bir şey diyemiyor onlara, çekiniyorAdama mesaj ne alaka. Yönetici ile konuş olmadı polis bu kadar basit
O zaman polisYönetici de çok şikayetçi ama yönetici bunların kiracısı olduğu için bir şey diyemiyor onlara, çekiniyor
Haklısınız, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Nerede ipsiz sapsız var bunun sevgilisi. Başıma falan sarabilirBn böyle arsızlardan çekinirim açıkçası. İpsiz pisliğin birini musallat eder mümkün mertebe duymamaya çalış. Duvara ses yalıtım yap. Uzskmodaya taşın asla muhatap olma. Kimseyle de paylaşma şikayet edecem fln diye
Kaynanası binaya kamera taktırmak istiyordu binaya gelen gideni görmek için. Kameradan korkusun da aldatamasın diye. Komşuların yanında kaynanasına diyor ki; hiç benim için kamera masrafı yapma ben kameranın üstünü kapatır yine yapacağımı yaparım diyor. Şok oldum. Bu rahatlıkta birine polis bir şey yapabilir mi onunla bilmiyorumUzgunum ama boyle bir kadina yapacaginiz hicbir şey etkili olmayacaktir.
Kadin kocasini aldattigini cekinmeden ulu orta anlatiyormus. Esine soyleseniz de etkili olacagini sanmiyorum.
Off o zaman çalın kapısını tam bağıra bağıra konuştuğunda uyuyamiyorum diyin.Cekinecek bir şey yok böyle nereye kadar?Yönetici onun alt katında oturuyor ve o da bundan çok şikayetçi. Ancak yönetici bunların kiracısı. O yüzden sesini çıkaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?