Çapkın kadın komşu terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komşunun özel hayatı ile ilgili detayları gereksiz buldum. Burada asıl mesele kimin kiminle ne yaptığı değil ki. Kolik bi bebek bütün gece katılarak ağlıyo olsa sizin açınızdan sonuç değişecek miydi sanki? Tabi ki daha hoşgörülü olurdunuz ama sebepler farklı olsa da sonuç aynı olurdu, bu kadını nasıl durduramıyosanız bebeği de durduramazdınız, olan yine sizin sessiz ve huzurlu olması gerekirken kabus haline gelen gecevuykunuza olurdu.

Burada konu sizi uyutmayacak seviyelere varmış bir ses yalıtım problemi. Birbirimize sempati beslemek, tahammül göstermek zorunda olmadığımız, tamamen kendimize ait bi dört duvarımız olsun istiyoruz, o dört duvara en iyi ihtimalle yüz binler ödüyoruz, sonra bi bakıyoruz duvarları kagıttan yapmışlar resmen. Projesini çizenden malzemesini seçene kadar kahrolsun tüm inşaat sektörü

Çözüm nedir derseniz öncelikle bireysel hatta basarabilirseniz apartman bazında ses yalıtımı yaptırmak. Sizi rahatsız eden bu durum herkesi rahatsız ediyodur. Toplu yalıtım yaptırın herkes huzura ersin. Olmuyosa ev bazlı alınabilecek önlemler var. Onlara başvurun.

Polise gidip ne diyeceksiniz ki? Komşum yüksek sesle erkeklerle konuşuyor mu diyeceksiniz? Üstte bir üye daha demiş, kolik bir bebek olsa da polise gidecek miydiniz? Kadını savunmuyorum da kolik bebeğe nasıl bir şey yapamazsa polis, bu kadına da yapamaz. Yüksek sesle müzik dinlemek gibi bir şey değil ki bu. Telefonla konuşuyormuş evin duvarları ince diye duyuyorsunuz. Başka odada uyusaniz yine geliyor mu ses? En olmadı bir kulak tikaci alın. Kadına gidip bir şey söyleseniz belli ki çirkef size sarar

Polis gelse ne yapacak ki? Kadına daha az sesli gülün mü diyecek.. son ses müzik dinlese, gece temizlik yapsa biseyler çekse tamam ama sadece gülüp konuşuyor diye müdahalede bulunmazlar üzgünüm
Başınıza bela almayın, böyle insandan zarar gelir. Nasilsa tek kişi yasıyormuşsunuz odanızı değiştirin. O odayida depo odası, boş oda yapın. Şartlar ilk musait oldugunda da hemen satın kurtulun.

Polise gece 12 den sonra yüksek sesle rahatsız ettiği için belki şikayet edebilirsin. Bence eşine söylemen gereksiz olur büyük ihtimalle adam her haltı yediğini biliyordur. O da nasıl bir genişlik ki hala onunla evli kalabiliyor. Ne tuhaf ve rahat insanlar var şu hayatta... Yatak odasını başka yere taşıma imkanınız varsa başka odada yatın

Korkarak tepemize cikardik boyle arsiz insanlari onlarda bos buldu atini kosturdu herkes bilir ki bir ihbardan hicbirsry olmaz ulkede adalet yok ama konu sahibi gerekirse mahkeme acacak isin pesini birakmayacak korkmayacak ve elbetteki topluca organize olacaklar

Kendi evinde yüksek sesle konuşmak bir suç teşkil etmiyorken hangi sebeple mahkemeye taşıyacak durumu peki?

Polise söyle ya eşiyle falan muhattap olma

Yönetici zaten onun alt katında oturuyor ve o da bundan çok şikayetçi. Ancak yönetici bunların kiracısı. O yüzden sesini çıkaramıyor
bi yazı asılsa lütfen gece 00.00 dan sonra apartman kurallarına uyalım vs. ses gürültü gibi güzel bi cümle kurulsa ben şimdi gelişigüzel yazdım yani , oda olmazsa yönetici gidip kendi desin rahatsız olanlar var diye o da olmadı polise şikayet etmek belki gelip uyarırsa dikkat eder yani

Ben şok bu kadar rahat aldatanı da ilk defa duyuyorum marifetmiş gibi anlatıyor bide. Eşinin midesi de çok genişmiş ne hayatlar varmış .

Aman bela alma başına
Polise falan gidersen bu kadın gider azmettirir birini Müge anlıya çıkan tipler gibi bir kadın
Duyma görme konuşma
Yalnız yaşıyorsun sonuçta
Boşver ne yapıyorsa yapsın
Kimle nasıl ilişkiler kurduğu seni ilgilendirmez

Bence şükür et. Ya hergün birini getirip çığlık çığlığa sevişeydi!?

Misal benim komşu. Karı koca eğitimci insanlar. Benim yatak odamın dibi, onların oturma odası. Doğum yaptım, bebegimle yatak odasına yerleştik. Onlarında 2 yaşında kızları var. Önceden de gürültü yaparlardı lakin bu kadar rahatsız olmazdım arka odalara gilan kaçardım vs.

O lohusalığımı bana haram ettiler. SEHIR DE YAŞAMAYA KARAR VERMİŞ İLKEL KABILE gibiydiler tüm gün. Bağırış çağırış top oynama sex, her şeyi benim odamın dibinde yaşıyorlar. He bide susmayan matlab sesleri var Allahın cezalari! Kadının o tiz kapı gıcırtısı gibi sesi! Beynimden vurulmuşa dönüyordum onların sesini duyunca. Velhasıl-ı kelam, bi gün yine sabahın 7sinde kadının cırtlak bağırışı. Bu kez bende bağırdım. Dogimun 25. Günü filandı, artık sabrım tükenmişti Yeteer çocuk uykusundan irkildi diye. O gün bu gündür bi tık daha dikkatliler. Bide ben arka odaya gectim, bebegim toparlanınca. Gece yatmadan yatmaya yatak odasına gidiyorum. Bak yine sinir oldum aaah kafalarını kafalarını duvara sürtmek istiyorum.

Kaynana biliyorda oglumu bilmiyor? Kadin fuhus yapacakta ulu etrafa anlatacak sanki suç degilmis gibi. Simdi kocasina wp mesaji yazsan ne olacak? Kadin kocasi ile konusup tüm gece kahkaha atsa kabul edecekmiydin de?

Bana konu hiç ama hiç gerçekçi gelmiyor.

Komşunun özel hayatının detaylarını biz neden öğrendik peki?
Daha net akıl verebilmek için. İyi ki anlatmış.
Yoksa polise şikayet et yüksek sesle rahatsızlık veriyor diye ya da kapısına dayan söyle derdi herkes. En azından şimdi arsızla yüz göz olmaması gerektiğini söyledi ve muhtemelen konu sahibi odasını değiştirecek. Detaylar hayat kurtarır, özellikle bizim ülkede.

Hamileyken felan diye konuşulanlar iğrenç siz gözünüzle gördünüz mü o durumda vebal alıyorsunuz böyle konuşurken hayatı kimseyi ilgilendirmez Allah ıslah etsin öyleyse apartman yönetimine iletin polis felan uyum yoluyla çözmeye gidin.

Üstünü kapatarak anlatabilirdi hamileyken yok ne biliyim böyle özel bi durumda iğrenç şeyler ya rabbim yardım etsin ama hoş değil bu şekilde dedikodu yapilmasi gözle görülmediği halde öyle özel bi durum için.

Eşine söylemeniz bir şeyi değiştirmeyecektir ne yazık ki..Kapısına polis yollarsanız kadında yüz yok utanma yok bu sefer daha beter azar,o sesleri mumla ararsınız yani öyle söyleyim..Yatak odanızı değiştirme şansınız var mı?Ben mecburen odamı değiştirdim karşının altındaki karı-kocanın özel sesleri yüzünden.Karşı daire boş olduğu için olduğu gibi sesler benim odamdaydı.Öyle bir konuda yapacak bir şey olmadığı için mecbur salonda yatıyorum. şu aldatmalarıyla ahlaksızlıklarıyla övünenleri Allah ıslah etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…