- Konu Sahibi Melek04140
-
Tabi canım bnm ne iğrenç adamlar mevcut böyle kadınlarla cıvık cıvık konuşabilmek adına neler yaparlar. Yalnızmışsın. Görmedin duymadın bilmiyorsun.Haklısınız, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Nerede ipsiz sapsız var bunun sevgilisi. Başıma falan sarabilir
Kaynanası binaya kamera taktırmak istiyordu binaya gelen gideni görmek için. Kameradan korkusun da aldatamasın diye. Komşuların yanında kaynanasına diyor ki; hiç benim için kamera masrafı yapma ben kameranın üstünü kapatır yine yapacağımı yaparım diyor. Şok oldum. Bu rahatlıkta birine polis bir şey yapabilir mi onunla bilmiyorum
K...e içerden olunca kapı kilittutmaz derler ya tam bu olaylıkmış da. Koca saf olabilir. Ondan aile bu rezilliğe göz yumuyodur. Giderse ortada kalır vs.Kaynanası binaya kamera taktırmak istiyordu binaya gelen gideni görmek için. Kameradan korkusun da aldatamasın diye. Komşuların yanında kaynanasına diyor ki; hiç benim için kamera masrafı yapma ben kameranın üstünü kapatır yine yapacağımı yaparım diyor. Şok oldum. Bu rahatlıkta birine polis bir şey yapabilir mi onunla bilmiyorum
Birinde sevgilisine göğüslerinin fotoğrafını gönderecekken yanlışlıkla kayınpederine göndermiş. Olaylar ilk öyle açığa çıkmış. Dışarı atmışlar birkaç kez. Sonra geri almışlar. Böyle böyle artık kanıksamışlar, pek umursamıyorlar.Esi bu olanlari hic mi gormuyor?
Belki de öyle.. başka türlü nasıl kabullenir bir erkek bunu göz göre göreBelki kocasıyla bu işten para kazanıyorlardır kocası biliyordur illa.
Allah ıslah etsinKaynanası binaya kamera taktırmak istiyordu binaya gelen gideni görmek için. Kameradan korkusun da aldatamasın diye. Komşuların yanında kaynanasına diyor ki; hiç benim için kamera masrafı yapma ben kameranın üstünü kapatır yine yapacağımı yaparım diyor. Şok oldum. Bu rahatlıkta birine polis bir şey yapabilir mi onunla bilmiyorum
Benimde boyle bi komşum var adam karısıyla kızını peşkeş çekiyor sürekli bmwsi olan birilerini gorunce yanasmaya baslıyorlar kıyın kıyın. Evlerine gonderıyor karısıyla kızını susleyıp. Çete gibiler siteye yeni paralı biri gelince kancayı takıyorlar, burası kooperatif ve ucuzken almışlar . Kızı özel okulda okutuyorlar ama evde çalışan maaşı olan yok. Para kazanıyorlar bu işten belli ki. En ıyısı uzak durun kocası satıyordur onu zaten.İyi ki
Belki de öyle.. başka türlü nasıl kabullenir bir erkek bunu göz göre göre
Birinde sevgilisine göğüslerinin fotoğrafını gönderecekken yanlışlıkla kayınpederine göndermiş. Olaylar ilk öyle açığa çıkmış. Dışarı atmışlar birkaç kez. Sonra geri almışlar. Böyle böyle artık kanıksamışlar, pek umursamıyorlar.
Çok haklısınız. İyi ki sormuşum sizlere.. Bu sitede gerçekten çok akıllı kadınlar var. Buradaki fikirlere bu yüzden çok güvenirim. Teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız. İnsan olayın içerisinde olunca çok yönlü düşünemeyebiliyor. Sizlerden gelen fikirler çok değerli benim için..Ay bulasmayin bunlara ya valla boylelerine bulasmaya gelmez. Esine soylersiniz adamin birden gozu doner kadina birsey yapar suclu siz olursunuz. Ne halleri varsa gorsunler.
Ne saracakmis basina polis denen birsey var milletin ahlakini huzurunu bozuyor belliki normal degil polis kanun onun ahlakinida huyunuda degistirir kuzum korkma kimseden aaaHaklısınız, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Nerede ipsiz sapsız var bunun sevgilisi. Başıma falan sarabilir
Kiracidan nasil yonetici oluyor, ev sahibi olmasi gerekmiyor muYönetici zaten onun alt katında oturuyor ve o da bundan çok şikayetçi. Ancak yönetici bunların kiracısı. O yüzden sesini çıkaramıyor
Keşke öyle olsa. Aynı ülkede mi yaşıyoruz sizinle? Daha geçen ay şarkıcı halil sezai komşusunu öldürmeye kalkmadı mı? Konu ahlaksızlık bile değilken. Onlarda şikayette bulunmuşlar daha evvel. Bu durum daha beter. Konu sahibi yalnız yaşıyor bütün bina biliyorken kimse bişey diyemiyorken yalnız hanım karışmamalı. toplu imza ile şikayet olabilir belki.Ne saracakmis basina polis denen birsey var milletin ahlakini huzurunu bozuyor belliki normal degil polis kanun onun ahlakinida huyunuda degistirir kuzum korkma kimseden aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?