Çapkın kadın komşu terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Nerede ipsiz sapsız var bunun sevgilisi. Başıma falan sarabilir
Tabi canım bnm ne iğrenç adamlar mevcut böyle kadınlarla cıvık cıvık konuşabilmek adına neler yaparlar. Yalnızmışsın. Görmedin duymadın bilmiyorsun.
 

Esi bu olanlari hic mi gormuyor?
 
K...e içerden olunca kapı kilittutmaz derler ya tam bu olaylıkmış da. Koca saf olabilir. Ondan aile bu rezilliğe göz yumuyodur. Giderse ortada kalır vs.
 
Esi bu olanlari hic mi gormuyor?
Birinde sevgilisine göğüslerinin fotoğrafını gönderecekken yanlışlıkla kayınpederine göndermiş. Olaylar ilk öyle açığa çıkmış. Dışarı atmışlar birkaç kez. Sonra geri almışlar. Böyle böyle artık kanıksamışlar, pek umursamıyorlar.
 
Niye odanızı değiştirmiyirsunuz çocuğunuz yok bekarsiniz elbet başka müsait oda vardır evde böyle edepsiz insana polis çağırmak falan işlemez polis zaten yüksek sesle telefon konuşmasina hiç bir şey yapmaz kavga yok vs. Çözüm oda değiştirmek yada ses yalıtım yaptırmak..
 
Allah ıslah etsin
 
İyi ki

Belki de öyle.. başka türlü nasıl kabullenir bir erkek bunu göz göre göre
Benimde boyle bi komşum var adam karısıyla kızını peşkeş çekiyor sürekli bmwsi olan birilerini gorunce yanasmaya baslıyorlar kıyın kıyın. Evlerine gonderıyor karısıyla kızını susleyıp. Çete gibiler siteye yeni paralı biri gelince kancayı takıyorlar, burası kooperatif ve ucuzken almışlar . Kızı özel okulda okutuyorlar ama evde çalışan maaşı olan yok. Para kazanıyorlar bu işten belli ki. En ıyısı uzak durun kocası satıyordur onu zaten.
 

Ay bulasmayin bunlara ya valla boylelerine bulasmaya gelmez. Esine soylersiniz adamin birden gozu doner kadina birsey yapar suclu siz olursunuz. Ne halleri varsa gorsunler.
 
Ay bulasmayin bunlara ya valla boylelerine bulasmaya gelmez. Esine soylersiniz adamin birden gozu doner kadina birsey yapar suclu siz olursunuz. Ne halleri varsa gorsunler.
Çok haklısınız. İyi ki sormuşum sizlere.. Bu sitede gerçekten çok akıllı kadınlar var. Buradaki fikirlere bu yüzden çok güvenirim. Teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınız. İnsan olayın içerisinde olunca çok yönlü düşünemeyebiliyor. Sizlerden gelen fikirler çok değerli benim için..
 
Haklısınız, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Nerede ipsiz sapsız var bunun sevgilisi. Başıma falan sarabilir
Ne saracakmis basina polis denen birsey var milletin ahlakini huzurunu bozuyor belliki normal degil polis kanun onun ahlakinida huyunuda degistirir kuzum korkma kimseden aaa
 
Adam sanki bilmiyormu ne olduğunu onu karıştırma..
Döner seni bulur bela kocamda gözün var diye ne olacagi belli değil..
Ev sahibi ve siz polisi arayın.. bir-lik olun
 
Yönetici zaten onun alt katında oturuyor ve o da bundan çok şikayetçi. Ancak yönetici bunların kiracısı. O yüzden sesini çıkaramıyor
Kiracidan nasil yonetici oluyor, ev sahibi olmasi gerekmiyor mu ne kadar rahatsız cedici bir durum çaresiz de hissedip dli kolu bagli kalmayin.hic degilse polisi arayın.
 
Ne saracakmis basina polis denen birsey var milletin ahlakini huzurunu bozuyor belliki normal degil polis kanun onun ahlakinida huyunuda degistirir kuzum korkma kimseden aaa
Keşke öyle olsa. Aynı ülkede mi yaşıyoruz sizinle? Daha geçen ay şarkıcı halil sezai komşusunu öldürmeye kalkmadı mı? Konu ahlaksızlık bile değilken. Onlarda şikayette bulunmuşlar daha evvel. Bu durum daha beter. Konu sahibi yalnız yaşıyor bütün bina biliyorken kimse bişey diyemiyorken yalnız hanım karışmamalı. toplu imza ile şikayet olabilir belki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…