Çapkın yaramaz erkek akıllanır mı sizce?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Geçmişinde çok kızla vakit geçirmiş, çapkın bir erkek sizce akıllanır mı?durulur mu?
geçmişi çok çapkın olan kişiyle evlenen var mı aranızda?

Doymuş erkek makbuldur... Evlenmedim ama sevgilim olarak söyleyebiirim.. Böylesi daha iyi oluyor... Babam da zamanında çok çapkınmış ama 25 senedir anneme hiç bir şekilde bir yanlışı olmamış..

Gecmiste yasadiklari prensiplerime aykiri seyler olmadiktan sonra isterse 10 tane sevgilisi olsun ister 1 tane...önemli olan benden öncesi degil benden sonrasidir...:delphin:

Lakin birde yapisi capkin ve simarik erkeklerler vardir, onlarla zaten kesinlikle isim olmaz, Erkek dedigin agir olur....:delphin:

benim eşim..:lepi:
yaşadığımız yerin piyasası belli olduğundan ve o piyasayı oluşturanlardan biri olduğunu söyleyebilirim..her gün başka biri,her haftasonu başka bir alem..
yanlarından kızlar ankaraya sadece çorba içmeye giden burjuva bir gençlik..
şimdi o adamla evliyim.o gruptakilerde evlendi barklandı..hepsiylede görüşüyoruz..
şu an için evlenilmez diyeceğim çünkü eşimin tek hayatı ev-iş-biz..
ama erkek.bundan sonra yapmaz diyemiyorum..:delphin:

Son düzenleme:
doyup doymadığını nerden anlayabiliriz ki
ben henüz birini yeni tanımaya başlayacam
ve bana dürüst bir şekilde kendini anlattı
ben de öyle eğlenilcek bir kız değilim
yani gelemem öyle şeylere
ama çapkın olabilir geçmiş önemli değil diyorum
ama benle gönül eğlendirmemesi önemli

yakın bi tanıdık teyzem hep şey der
"erkek yaşayacak görecek aklında bi yerde ah şuda neydi demeyecek!
hevesini alacak oturacak sonra evlenecek.
böyle olacak ki evlenince aklı dısarda kalmayacak ya o hayatı sececek evlenmeyecek yada
yasadgımı yasadım bundan sonra kendimi karıma evime cocuguma adayacagım diyecek" der...

dogru mu der yanlış mı der bilemicem şimdi...:delphin:

doyup doymadığını nerden anlayabiliriz ki
ben henüz birini yeni tanımaya başlayacam
ve bana dürüst bir şekilde kendini anlattı
ben de öyle eğlenilcek bir kız değilim
yani gelemem öyle şeylere
ama çapkın olabilir geçmiş önemli değil diyorum
ama benle gönül eğlendirmemesi önemli

Anlayamazsin....gecmisinde cok capkin bir erkek evlendikten sonra karisina cok sadik olabilirken, hic iliskisi olmayan bir erkek bir numarali capkin olabilir...:delphin:

Bosuna evlilik birazda sans isi dememisler...

Geçmişinde çok kızla vakit geçirmiş, çapkın bir erkek sizce akıllanır mı?durulur mu?
geçmişi çok çapkın olan kişiyle evlenen var mı aranızda?

sevgilimden örnek verim ayaklı kazanova desem yeriymiş yani anacım şimdi dizimin dibinde kuzu gibi ama bu hale gelmesi için gerçekten aşık olması ve inaması gerkiyor elbet emek ve sabır derimŞeniz

Çapkın bir erkek onu uslandıracak ,aklını başından alacak,akıllı bir hatun ile karşılıaştığında durulabilir.opuyorumnanaktan
Ama bu konuda genelleme yapmak mümkün değil,çünkü bilindiği üzere erkekler çeşit çeşit,tür tür...:roflol:

çapkın durulmus erkek pek makbul degıldır
ama hıcgözunu acmamıs erkek de hıc hıc ıyı degıldır
cunku gozunu sende acar ve dgerlerını merak eder...
bana kalırsa böyle, ortalaması ıyıdır

erkek evlenmeden ne ıstıyosa yapıcakkı gözu doycak gerı kalanı karısının olcak :)

durulurlar bence

ben eşimin ilk sevgilisiyim ama belli olmaz canım durulan çok gördüm iş sende biter bana göre.......
UNUTMA! HER ERKEĞE DİZ ÇÖKTÜREN 1 KADIN VAR!

benim eşim çapkın değilmiş.

ama eski işinden ve şehrinden dolayı her şeyi yaşamış. öyle derdi hep.

hatta eşim şunuda der: erkeğin gözü doymadan evlenmemeli. herşeyi yaşayıp bilecek. içiinde ukte kalmayacak..

bir sözüde:" yuvayı dişi kuş değil erkek kuş yapar. mutlulukta huzurda erkeğe bağlıdır. dişi kuş sadece yuvanın yaşanılır hale gelmesini sağlar. erkek kuş da maneviyatı ve maddiyatı tamamlar "der

benim eşim çapkın değilmiş.

ama eski işinden ve şehrinden dolayı her şeyi yaşamış. öyle derdi hep.

hatta eşim şunuda der: erkeğin gözü doymadan evlenmemeli. herşeyi yaşayıp bilecek. içiinde ukte kalmayacak..

bir sözüde:" yuvayı dişi kuş değil erkek kuş yapar. mutlulukta huzurda erkeğe bağlıdır. dişi kuş sadece yuvanın yaşanılır hale gelmesini sağlar. erkek kuş da maneviyatı ve maddiyatı tamamlar "der

bestecim eşinin bu konudaki tavsiyelerini almak isterim.
yani nasıl bir yol izlemeliyim çapkın erkeğe karşı ...
tavsiyeleri nelerdir aceeeeep veya sizlerin tavsiyleri nelerdir bayanlar?

ben eşimin ilk sevgilisiyim ama belli olmaz canım durulan çok gördüm iş sende biter bana göre.......
UNUTMA! HER ERKEĞE DİZ ÇÖKTÜREN 1 KADIN VAR!

İşte ben de öyle bir kadın olmak istiyorum ona karşı ama nasıl olabilirim onu düşünüyorum benneyaptımki
etrafında benden başka o kadar çok güzel bayan var ki
ama bende de var çok göze batan bir bayanım ama onun gözünde farklı olmak istiyorum
ya biz bayanlar neden zoru seviyoruz :kızgın:

genelde erkekleri iki katagori ile değerlendirebiliriz bı kısım sürekli çapkınlık peşindedir hergün bi başka kızla olup günününü gün edenlerden oluşur bı kısım ise içinde böyle bi heves olmasına rağmen yapamaz ve içinde bi ukde kalmıştır ve evlilklerde genelde bu hiç brşey yaşayamayıp içinde kalan kişiler zamanla bu hevesi tatmak isteyebilirler...
benim babam da der bi erkek evlencekse çok yaşı küçükde olmıycak herşeyi yaşayıp hevesini alacak ki ilerde eşine ve çocuklarına bağlı kalsın kendiside bunu yaşamış çünkü ama gördüğümüz öyle örnekler varkı eğer bunu artık bi bağımlılık haline getirmişse hani derler ya can çıkar huy çıkmaz bunlar akıllanmayabiliyor o yüzden evlenmeden çok iyi gözlemlemek ve tanımak gerekir bu hepimiz için geçerli içimizde ilerdede böyle olacakmı şüpheleriyle yaşamak çok zor .

Back
X