- Konu Sahibi denizkabugu
düzelebilir bence. o da yorucu bir şeydir muhtemelen.
sürekli başka biri nereye kadar
sürekli başka biri nereye kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bence kişilik meselsi bu..insanın ıcınde varsa ıllakı yapar bnu kacınılmazdır..zaten aldatan ınsanlrda kşilik bozuklugu varms işin uzmanları böyle diyo.ne diyim allah hayırlı ınsnlrla karslstrsın inş
![]()
bende kısılıkle alakalı oldugunu dusunuyorum...
herkeze gore degısır bu durum...hep buyuklerden duyarız ...'su nekadar capkındı bak bu kız bunu adam ettı'dıye..
yada'hep capkındı hala capkın,nede guzel karısı var derler'
bu erkeklrın napcakları kestırılmez ama...hep derler ya erkek dedıgın doyucak ole evlenıcek dıye..bence cok sey yasayan erkek zamanı gelınce doyuyo ve bı yuva kurmak ıstıyo..(kısılıgı bozuk degılse)
ve canım ınsallah...gonlunce olsun...
80 kadının üstünden gelip benim nikahıma girip çocuğumun babası olacak? vay anam vay ne günlere kaldık. bi de makbul diyosunuz.eyi madem, size makbuldür bence hiç makbul değildir. sevip beraber olmak vardır bi, ki bu konuda tek kelime etmem ters gelse de çünkü bana yok yemek düşer, farklıdır. ama bi de çapkınlık denen adilik vardır ki ben anlamam buna nasıl göz yumulduğunu. çapkınlık yapan erkek sevmeden beraber olur kadınlarla, onlara hayat kadını muamelesi yapar. bundan da haz duyar. bu terbiyeye(!) sahip bir adamla ben yuva kurmak istemezdim.
Allah da yazdıysa bozsun.
dizginledim demiş bazı hanımlar. tebrik ediyorum. ben yapamam. ben çocuk bakıcılığı yapmaya evlenmicem. anası babası o terbiyeyle yetiştirmediyse oğlunu ben hiç uğraşamam.
3 sene önce biri vardı peşimden koşan, çok yakışıklı ve özgüveni olan bir insan. çok da çapkınmış, ben görmüyodum ama çevresi öyle söylüyordu. ama nasıl peşimden koştuğunu anlata anlata bitiremem sırnaşık şey her bayan gibi ilgisi beni cezbetti bende hoşlandım ondan. ama o dönemdeki bazı sorunlarımdan dolayı yeni bir ilişkiye başlayacak durumda değildim, zaten o kadar sevmiyordum hoşlanmaydı sadece. sonra ben işten dolayı şehir değiştirince, bu zavallıda eski sevgilisine dönmüş, evlenmiş, üstelik çocuğu olmuş. sonra yine şırnaştı bana aramaya sormaya başladı, beni unutmak için evlendiğini söyledi :1shok: eğer ben o dönemde kendimi iyi hissetseydim aşık olup evlenseydim demek sonrada şimdiki eşi olan eski sevgilisini arayıp aynı şeyleri yapacaktı :mymeka:
Düzelebilir. Özelliklede gec evlenmis olan erkekler.
O yasa kadar herseyi yasamis, görmüs bir erkek artik düzgün bir hayatim asIk olabilecegim bir karim olsun ister.
Ama bu asla aldatmaz demek degildir, cünkü bana göre her erkek aldatmaya meyillidir. En sadik erkek bile bunu yapabilir. Bu yüzden %100 güvenmiyorum erkeklere.