Çapulcu gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında asgari ücreti bile vermeyen şu kreş gibi yerleri şikayet edeceksin sigortaya
Geçen başka bir konuda kreşin akşam yediye kadar açık olduğunu öğretmenlerin eve gitmediğini okudum.
Küçücük çocuklarla uzun saatler boyu haşadın çıkana kadar çalıştırıyorlar sonra asgari ücret bile yok.

Bence işten ayrılın ve tamamen kpss'ye yönelin bu süreçte arkadaşların yazdığı gibi bu sene okul öncesi ataması fazla eğer atanırsanız çoğu derdiniz çözülecek.
Erkek arkadaşınızlada yollarımı ayırırdım ben olsam sevgilisinin önünde dikkat çekecek kadar uzun uzun kız kesmenin özürü olmaz.
Sadece kreşler değil ki. Tüm kademelerde ücretli öğretmenler asgarinin altında alıyor. Hepsi de devletin okulu.

A
Sadece kreşler değil ki. Tüm kademelerde ücretli öğretmenler asgarinin altında alıyor. Hepsi de devletin okulu.
Ama şuda var:devlet okulunda en azından çıkış saatleri daha insaflı oluyor.
Ben sabah 8-akşam 6 çalıştıran kreşler biliyorum. Bu nedenle devlette bu kadar veriyor deyip kenara geçmeye hakları kalmıyor bence bu tür yerlerin
Her çocuktan ayda en az 3000 lira alan yerler bir zahmet öğretmenine asgariden düşük aylık vermesin.

ya kıyafet konulu çok başlık gördüm burda .

Konu sahibi gerçekten salla boşver ya istediğin mekanada git . Bizim ülkede bir giyim gösteriş merakı var ki her şeyin önüne geçiyor anlayamıyorum. Bir tüketim çılgınlığı ki millet borç ediyor sırf kıyafet alabilmek için tam delilik. Ama cidden hiçbir önemi yok bence . Arkadaşların dediği gibi dolaptan uyguna güzel kıyafetler bulabilirsin ama bulamazsan bile bu tarz şeyleri takmamaya çalış
Bende şık sayılabilecek mekanlara normal kot tshirt girdiğim zamanlar çok olmuştu. Kimsenin gözünü üzerimde hissetmedim kim niye sallasın ki beni ve kıyafetimi :D bakan küçümsemeye çalışan olsaydı da onun ayıbı olurdu benim değil

26 yaşındayım, üniversiteden mezun olduğumdan beri çalışıyorum. Okul öncesinde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Asgari ücret bile alamıyorum. Aldığım parayla hem ailemi geçindirmeye çalışıyorum hem kendimi. Anne ve babamın yaşı baya var, çalışacak durumda değiller. İşten gelince de kpssye çalışıyorum ama yorgunluktan hemen yatağa devriliyorum, masada duramıyorum bile.

Üstüme başıma hiç kıyafet alamıyorum. Bir siyah pantolonum var birisi dar birisi de bol paça. 3 tane kazağım birkaç tane de hırkam var. Bir tane botum ve bir de spor ayakkabım. Bunları sürekli yıkaya yıkaya giyiyorum. Ne kadar temizliğime önem versem de artık renkleri soldu. Ben eskiyim diye bağırıyorlar.

Birilerinin yanında yürürken ezik büzük yürüyorum. Hiç rahat olamıyorum. Bazı kafelere giremiyorum bile utandığımdan. Kimse bilmiyor. Hep bir bahane uyduruyorum. Ki girsem bile sadece çay içebilecek kadar bir bütçem oluyor. İnanın bazen ay sonunda cebimde sadece 1-2 lira kalmış oluyor.

Bu arada 6 yıllık da bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bu konuda asla bir şey söylemedi. Ama bugün çok ağladım. Bi kafede buluştuk. Kendisi bi tarafa bakıyordu sürekli sonra ben kendisine bakınca da hiç bakmamış gibi davrandı kaç kere. Sonra bende bi bakayım dedim arkamda ne var yada neye bakıyor diye. Baya güzel giyimli ve kendisi de baya güzel sarışın mavi gözlü bir kız vardı. Meğersem ona bakıp duruyormuş. Gerçekten çok güzel çok çekici bir kızdı. Kendimi o kadar kötü ve ezik hissettim ki.. Bir bahaneyle kalkıp eve döndüm. Ne tepki vereceğimi bilemedim bile.

Çok kırgın hissediyorum. Artık iş harici evden çıkacağımı düşünmüyorum. Çok üzgünüm çok çok. O kadar özgüvensizim ki. Size içimi dökmek istedim anlarsınız beni belki diye . Çok teşekkür ederim okuduğunuz için
ahh gençliğim:) konverslerı yırtardık hususi..:) eskı t.şort ve salaş hırka saclarımı renklı yun ıplerle 80 parca orerdım amma zordu:))) tarzın kotu degılmıs :) sadece rahat bırak kendını mutlu ol durumu benımse :)

ahh gençliğim:) konverslerı yırtardık hususi..:) eskı t.şort ve salaş hırka saclarımı renklı yun ıplerle 80 parca orerdım amma zordu:))) tarzın kotu degılmıs :) sadece rahat bırak kendını mutlu ol durumu benımse :)
Burda olay tarz meselesi degil ki🥴 konu sahibi asgarî ücretten az maaş alıyorum. Ev geçindirmeye çalışıyorum üstüme bi pantolon bi kazak alamıyorum demiş sanki.🙄

Burda olay tarz meselesi degil ki🥴 konu sahibi asgarî ücretten az maaş alıyorum. Ev geçindirmeye çalışıyorum üstüme bi pantolon bi kazak alamıyorum demiş sanki.🙄
ben de bunu tarz benımseyen bırılerı bıle var goze batmazdın demek ıstedım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X