- 24 Kasım 2015
- 286
- 231
- 18
- Konu Sahibi miniktarlafaresi
-
Hayir cunku kaynanamlar malatyali pek musade etmiyor ..yaşın 21,evlisin, hamilesin, kv ile yaşıyorsun, eşin uzakta,ailen yok öffffff be kuzum bu yaşta niye bu kadar sıkıntı........çalışıyormusun peki?
cnm öncelikle Allah yardımcın olsun,eşin uzun süre kalacakmı,yani ne kadar daha birlikte yaşayacaksın kv ile?Hayir cunku kaynanamlar malatyali pek musade etmiyor ..
Müsaade isteme o zaman. Ben yapacağım de yap. Bu sefer doğurunca karışacaklar. Memleketle alakası yok bu işin, bakın zihniyet belli. Altınlarınızı verdiler mi,evliliğinizin ilk günü nasıl davrandılar? Cevapları tahmin ediyorum.Hayir cunku kaynanamlar malatyali pek musade etmiyor ..
Kendisi zaten aramiyor ben mesaj atiyorum o da soguk bir sekilde cevap veriyor kisa ve netCanm bir kere eşin senden bir taraf degilse zor .. Ne yapsan sor hayat bundan sonra daha zor olacak keşke eşinin gelmesini bekleyip onlar onun yanında bi laf soksaydı sense o zaman bir tepki verseydin sen haklı olurdun simdi uzakta annesi ne derse o dur zamanla gelincede bir laf soksa o da diyecek sen az cektirmedin sana tavsiyem eşin boyle dediyse mesafeli ol fazla birseyini anlatma iyiyim de kapat anlayacaktir sorun var
Belli degil suresi o yuzden ne kadar bekleyecegim onu da bilmiyorum ..cnm öncelikle Allah yardımcın olsun,eşin uzun süre kalacakmı,yani ne kadar daha birlikte yaşayacaksın kv ile?
ona göre sana yardımcı olmaya akıl vermeye çalışalım....
Altinlar onlarda, dugun gunu ise hizli gecti pek yuzlerimizi bile gormedik desem yerinde olurMüsaade isteme o zaman. Ben yapacağım de yap. Bu sefer doğurunca karışacaklar. Memleketle alakası yok bu işin, bakın zihniyet belli. Altınlarınızı verdiler mi,evliliğinizin ilk günü nasıl davrandılar? Cevapları tahmin ediyorum.
Normalde esimin gorev yeri marmara evimizde oradaydi, bu gittigi gorevde gecici gorev oldugu icin lojman vs durumu yok hem kendisi basika kampina gonderilecekti fakat irak yerine turkiyede beklettiler. O yuzden zaman ve ne yapacaklari belli degildi bebek konusunda ise ben en azindan 5-6 ay duralim dedim ama beni yanlis anladi bende cocugun olmasina izin verdim kayinvalidemlere geldigimde yani malatyaya geldigimde ise hamile oldugumu ogrendim..yeterince zor bir hayat yaşarken neden daha zor bir hayatı seçtin.
kv ile yaşamak herkesin harcı değil yani. bir de evde bekarkrdeşlerle.
eşinin yanına git. şırnak olsun ne olacak orası da ülkemin bir yeri.
ben eşlerin ne olursa olsun yanyana olmasından yanayım.
bunun da imkanı yoksa sabırlı ol eşini bekle. onun zaten orda psikolojisi iyi değildir bir de sizin dırdırınızla uğraşması zordur. eşin gelince de devam ederse ayakların üzerinde durmaya bak.
bir de kaynanayla yaşarken sonunu göremeden hamile kalmak da normal bir davranış değil..
Çarşaf istemediklerine şükretmelisiniz o halde. 2 seçeneğiniz var. Ya boynunuzu büküp oturacaksınız. Ya boşayıp önünüze bakacaksınıxAltinlar onlarda, dugun gunu ise hizli gecti pek yuzlerimizi bile gormedik desem yerinde olur
Gecici gorev oldugu icin yaninda olma imkanim yoktuKeşke sende eşinle gitseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?