Çare bulamıyorum yardım eder misiniz

Esimle birlikte hayat kurmaktan soz ediyorsaniz
Hamileyken bile o kadar da onemsemiyor dogurunca da ayni olabilecegi kanisindayim
Esim olmadan yani bosanma surecini kast ediyorsaniz yine en buyuk korkum velayet
minicik anne sutune muhtac bır bebegı kımse sızden alamaz once bunu unutmayın dogum sonrasındada kadın sıgınma evlerı var onlarda bır sure ıdare edebılırsınız
ve ben kesınlıkle eşiniz olmadan ir hayattan bahsediyorum boyle bır ömür geçmez.
yada şöyle olabılır sız gıttıkdensonra pişman olursa eger ayrı ev açmasını ıstersınız ancak oyle dönerım dersınız belkıbıseyler kurtulabılır o zaman

Bu kadar kadını aşağılayan bir yazı daha görmedim. Rezillik hatta ötesi. Kadın erkeği tatmin etmek zorunda, kadın erkeğin ailesine tam saygı duymak zorunda, kaynanası eziyet etse de eşine belli etmemeli. Kusura bakmayın, kadını şu rezil kalıpların içine sokmaya çalışan herkese yazıklar olsun. Bunu alıntılayan hanım, kayınvalidesi konu sahibinden çarşaf istemiş, bunu meşru görecek bir alıntınız da var mı?
konu sahibi,avukatım. Boşanmak isterseniz elimden gelen her türlü yardımı yaparım. Kendinizi bir erkeğe itaat edecek kadar değersiz görmeyin.

Kadın geyşa olacakk canııım erkeği her türlü mutlu edecek litfen amaaa

Ah kardeşim sen yaşın ufakken daha geliştiremedin kendini hiç demedinmi benim babam bu haltı yapıyorsa başka erkek bana sahipmi çıkar diye.cahillik ama sende haklısın aile Özlem'i çok başka.hamile kalmana çok üzüldüm.başından niye kabul ettin kaynananla oturmayı.başka arkadaşlarınla niye kestin muhabbeti hepten kafayı yer insan sende git kocanın yanına.adamın söyledikleri yenilir yutulur değil ama sen otur deki kaynanana bak anne benim annem babam yok ben seni anne bildim nolur de tartışmayalım benim yaşım ufak cahilim beni hoş gör de.kaynanan ne seviyor yap bi kahve otur muhabbet et tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.ufak bi hediye al kıyafet yada sevdiği ne varsa tatlı yada bak anne de sen seversin diye aldım de.sen o çocuğu büyüt ve işe gir.görümcenide uyar benimle düzgün konuş de haddini bilsin sonra çocuk büyüdüğünde baktın eşin halen hayvan zaten çalışacaksın hiç düzelmezse bakarsın duruma.başka çocuk yapma hemen korun çocuk olunca.bol dua et inan duada bulursun Allahtan iste.ya eşinede şikayet etme hiç bi arkadaşın olsun ama güvenilir onunla paylaş yada gel burda yaz.erkekler ne şikayeti ne çok ilgiyi nede konuşan kadını sevmiyorlar mesafeli ol annesiyle eşinlede görümcenlede suratsız olma ama

Allah sizden razı olsun emin olun bi ışık gibi gördüm sizi çok sağolun. Fakat benim boşanma konusunda korkularım var ya bebeğim elimden alınırsa ya ailem beni sahiplenmez hatta ağır tepkiler verirse kalıcak dönecek evim yok.Belirli maddi gelirim kazancım yok şuan işe girsem eşimin ailesi müsade etmez. Boşandıktan yahut doğurduktan sonra iş diye düşündüğümde ise aklıma direk bebek geliyor kime emant edeceğim diye.

Özelden yazıyorum.

eşimin yanına gitme ihtimalim yok çünkü geçici görev ve süresi belli değil biz zaten başka ildeydik fakat beni ailesine bıraktı yalnız kalmamı uygun görmedi ailesi.Arkadaşlarımla iletişimi kesme olayı ise emin ki gerçektende aileye ihtiyacım vardı bana baba anne olacak birine ihtiyacım vardı bu ay elektirik bu ay doğalgaz diye düşünmekten kafayı yemiş haldeydim kurtuluş olarak gördüm her dediğine tamam deyip evlendim. kendi evimizdeyken çocuklar gibi şendi böyle değildi fakat ben ne zaman hamile kalım ne zaman kaynanamın evine girdim o zaman değersiz gibi oldum o zaman ailesi çok önemli bireyler oldu düşünsenize sizden 3 yas küçük bi kız gelip yani görümce of bi git başımdan diyebiliyo.
emin olun ki çalışmak için şuan nelerimi vermezdim keşke evlenmeseydim de tek derdim elektrik faturası olsaydı fakat ben farklı umutlarla evet dedim....Böyle olacağını böyle gelişeceğini bilmiyordum...

Hiçte boşanmak gibi bir düşüncem hayatımdanda eşimdende memnunum benim hoşuma gitti paylaştım amacım tartışma çıkarmak değil

Suç sende değilki yazıklar olsun babana.valla yapıcak bişey yok ama o görümcene haddini bildir.mesafeni koy.yanlış anlama seni cahil niye buldum biliyormusun genç yaşta evlendin kendi sebeplerinden dolayı ama bundan sonra keşke deme ayrı eve çıkmak için yol yap bi çözüm bul kaynanan neler yapıyo sana mesela?

Ben ankara doğumluyum oraya göre büyüdüm yetiştim. Annesi malatyalı bi gelin istiyordu benden önce de bi kaç gelin adayı bakmışlar babamla babası yakın oldukları için konuşup tamam denmiş. İstemeye geldiler bende babamlara gittim babam iyi düşün dedi fakat annesi isteksizdi çünkü kapalı değildim fazla da yemekleri de internetten bakıp yapan biriydim bunu da kendisine anlattım yine de yüzü asıktı hatta yüzükler takıldığında fotoğraflar çekildi size gönderme ihtimalim olsa kadının ne kadar istekli olup olmadığını anlardınız.
Bebek konusu ise önce yapmayın dedi fakat oğlu ısrarcıydı olduğunu öğrenince de bi şekilde kabullendi bu sefer oğlan olsun olayı basladı malum kokuya gelemiyorum hamilelikten ötürü bu sefer yemekten işten kaçtıya çıktı adım sürekli uykum geliyordu gebeliğin üçüncü ayında bu sefer de sen yabanisin sosyal değilsin dediler. Dedikoduyu geçrektende sevmem rahmetli annem olabildiğince uzak tutmuştu o bunlarda dedikodu yapıyor bende aralarında kalmıyorum geçiyorum kitap okuyorum yine sosyal değilsin diyorlar.bir de eşimin eski kız arkadasının konusunu kayınvalidemde görümcemde çok acıyor suratım asılınca da aman sen de çok kıskançsın ya diyorlar Kontrole gittiğimde de erkek doktor günah ultrasona giriyorsun bebek sakat doğacak demeye başladılar sonra hergün farklı bi rüya anlattılar mesela kaynanam bebeğimi öldürürken görmüş beni hani bu 1 değil 2 değil sonra daha üçüncü ayıma girmeden sütün gelmezse o çocuk mahvolur bakamazsın edemezsin hasta edersin demeye basladı hani bunları neye istinaden söylediğini de tam olarak bilmiyorum.
Kusuyorum bu benim elimde olmayan bi durum bundan ötürü de bebeği öldüreceğimi söylediler artık psikolojime işlemişti artık bende ruyamda ölü bebekler görmeye basladım.Görümcem üniversite sınavlarına hazırlanıyor sınava az kaldı fakat bende o sınavlara girdim ve hazırlandım ama kimsenin kalbini kırmadım kimseye de kötü söz etmedim...
şimdi ise inşallah malatya da yasarsınız diyorlar...
ben kendimi acındırmak için demiyorum ama annem yok benim babamda eşinin derdinde yetim gibiyim az başımı okşasalar köpekleri olurum ama böyle yaptıkları müddetçe ben bu bozuk psikoloji ile ne kendime ne de bebeğe bi faydam olur.

Sende arayip sorma hic umursama o senen sogdum derse sen iki katini soyle
Olmuyor ki be kardeşim öyle, ailem yanı babamlardan destek göremiyorum evde laf sokulması devam ediyor ve bu adamı iyice üstüme çekersem iyice bunalıma girerim Allah buraya iyi kötü yorum yazan herkesten razı olsun aniden kollarım gevşedi rahatladım çünkü içimi döküp mutlu oldum.
Hani ben bu adama iki katını derim demesine de işi boşanmaya getirirse ? yahut o da ailesi gibi artı bir huzursuzluk çıkartırsa ben gerçektende psikolojik açıdan çöküşe uğrarım..
iki ucu da pis değnek anam ne sağa gidebilirim ne sola

Biliyorum güçlü olmak bazen gerçekten çok güç, yazdığın yanıtta korkuların var ve bunu üzerinde taşıyıp onlara yansıtıyorsun, Onlar da bunları bildiğinden sana istedikleri gibi davranabiliyorlar onlar gelecek ile ilgili korkularının olmadığını eşinin seni sevdiğini ve umursamz olduğunu göstermen gerekli
üzgünüm ama zayıflığını kullanıp üzerine geliyorlar
Allah yardımcın olsun,bebeğin de hayırlı olsun, bebeğini düşünüp belki de annelik duygusu gibi güçlü ol

Çok teşekkür ederim fakat eşimde söyledi ailesine soğuduğunu olmayacağını

Bunları neden yapıyorlar?
Çünkü bu kız kimsesiz güçsüz e bi de hamile diye düşünüyorlar.
Siz buna fırsat vermeyin güçlü durun lütfen.
Size ne derlerse desinler boşverin.
Kötü rüya anlattıklarında anne anlatma duymak istemiyorum deyin geçin.
Canım dedikodu duymak istemiyor deyin evet asosyalim beni de böyle kabul edin deyin geçin.
Bebek doğsun onun sevgisi size güç versin inşallah.
Sonra da ne yapın edin eşinizi bi şekilde ikna edin ayrı eve çıkın.
Ama lütfen güçlü olun.
Kimse yoksa da biz varız içinizi dökmek istediğinizde yazın lütfen ben okurum dinlerim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…