Çare bulamıyorum yardım eder misiniz

Bakin ben kotulemedim kotulemiyorum da fakat benim ve dogacak cocugunun huzurunu saglamasi lazim. Yani sira esim her hangi bi operasyona vs katilmiyor basikaya gidecek grup oldugu icin bekletiliyorlar herhangi bi savasla vs alakalari yok. Arkadas ortami arasindalar hatta bazen mangal vs yapiyorlar yani sikintili bi ortamda degil. Ha elbette ki disari cikmiyorlar etmiyorlar fakat benim yasadigim durumla onun durumunu bir tutamazsiniz ki.. Ayrica ailesi sorun yok deyip burada bana cektirip arkamdan sahte dedikodular yapiyorlarsa bence pekte iyi niyetli olduklari soylenemez degil mi?

Yalvarir gibi görünüp iyice tepene cokmelerine zemin hazirlama.. Eyvallahin yok gibi dik durmaya calis ve esine dik bi durusla anlat olani biteni..
Mecburum, muhtacim diye gorursen ve bunu farkederlerse yandin demektir Allah korusun..

calismak zor gelip calismamak icin evlenip arkadaslarinla iletisimini kesmissin. birde hemen hamile kalmisssin. nerden tutsak elde kaliyorsun. ne yapilir bilemihorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…