lafa gelınce askımdan ölüyo ama bide dengesizNeyse şöyle söyleyeyim, 3 haftadır buluşmuyosanız yoğunluğunu bahane ediyorsa, dile getirdiğinizde anlayışsız oluyorsanız o adamdan bi cacık olmaz.
ne yazık ki sizin kadar önem vermiyor ilişkiye.
lafa gelınce askımdan ölüyo ama bide dengesiz
mekan onun ama sureklı bısey utetıyo bana karsı musterı geldı dugun var dj yapcam vs ısteben orda olmadıgım ıcın soyledıgı seylere ınanmak zorunda kalıyorum dj yapıyo tamam da bı sarkı acsa rahat 5 dk suruyo o arada da kızlara bakmaktan bana yazamıyo sanırım
neyın kafasını yasadı acabaBenim yaklaşık 3 hafta önce ayrıldığım insan da işini bahane ederdi.
Sonra ne mi oldu?
Ayrılık mesajıma dahi cevap vermedi.
Evlenince de zaman ayirmamak icin bulur bi bahane. Ilk aylar zaman ayirir hevesini alip sana alisica aliskanlik haline gelirsin sonrada sıradanlasir iliskinizbende zaman zaman ayrılmayı dusunuyorum ama sonra bı sekılde kandırıyor benı sozde seneye evlenıcez hersey bızım ıcın vs vs ıste sezonun bıtmesıne az kaldı deyıp kendımı kandırıyorum belkıde bılmıyorum
neyın kafasını yasadı acaba
neyın kafasını yasadı acaba
Düğün mekanı mı var ? O mekan onunsa patron o oluyor o zaman. Patron oturur keyif yapar. İş güç tutmaz.
Fakat düğün mekanında gelene gidene hizmet veriyorsa anlayış göstermelisiniz. Yemek, eğlence, oynanan saatler gerçekten yoğun oluyor.
Fakat düğün mekanı var demenize rağmen ben bir yoğunluk göremedim.
cok konustum ama o zaman da ufak tefek seylerı sorun yapıyor moduna sokuyor benı sınırlenıyorum o zaman ona gore gecıcı bır surec bu yenı actı mekanı anlıyorum ama yanımda olması gereken zamanlardada olmadı ısteseydı ınanıyorum kı bır ıkı saat ayırabılırdı ama yanyana gelınce asık ölüyo bıtıyoKafasız olduğu için bir şeyin kafasını yaşayamadı muhtemelen.
Uzaklaşmak için yoğunluğu bahane etti. Sizinki öyle olmaz umarım.
Konuştunuz mu hiç bu konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?