care lazım

nurdanxx

yengec kadını
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
23
8
1
35
canım cok sıkılıyor uc haftadır sevgılımle gorusemıyorum yogunlugundan dolayı sozde dıle getırdıgımde de anlayıssız oluyorum ne yapmalıyım nasıl gosterebılırım bunu ona yada nasıl anlatmalıyım varmıdır bır yolu??

Nasıl yoğun?

Gece de mi çalışıyor?

İzin yokmu?

Neyse şöyle söyleyeyim, 3 haftadır buluşmuyosanız yoğunluğunu bahane ediyorsa, dile getirdiğinizde anlayışsız oluyorsanız o adamdan bi cacık olmaz.
ne yazık ki sizin kadar önem vermiyor ilişkiye.

dugun mekanı var gece musaıt o zamanda ben cıkamıyorum dıle getrınce de sezon yogun az sabret az kaldı dıyo sadece sıkıldım gunde uc mesaj atıyo belkı

Neyse şöyle söyleyeyim, 3 haftadır buluşmuyosanız yoğunluğunu bahane ediyorsa, dile getirdiğinizde anlayışsız oluyorsanız o adamdan bi cacık olmaz.
ne yazık ki sizin kadar önem vermiyor ilişkiye.
lafa gelınce askımdan ölüyo ama bide dengesiz

lafa gelınce askımdan ölüyo ama bide dengesiz

Düğün mekanı varsa rahattır yani ne gibi yoğunluğu olabilir ki?
15 çifti bir günde mi ağırlıyor mekanında?
Davetlilerle halay mı çekiyor pasta mı dağıtıyor nedir yani?
Dengesizmiş işte sizde söylüyorsunuz, ne uğraşıyorsunuz yahu 3 hafta buluşmamak sadece keyfiyedir.
2-3 saat ayıramıyorsa hiç olmasın yani.

bende zaman zaman ayrılmayı dusunuyorum ama sonra bı sekılde kandırıyor benı sozde seneye evlenıcez hersey bızım ıcın vs vs ıste sezonun bıtmesıne az kaldı deyıp kendımı kandırıyorum belkıde bılmıyorum

Düğün mekanı mı var ? O mekan onunsa patron o oluyor o zaman. Patron oturur keyif yapar. İş güç tutmaz.
Fakat düğün mekanında gelene gidene hizmet veriyorsa anlayış göstermelisiniz. Yemek, eğlence, oynanan saatler gerçekten yoğun oluyor.
Fakat düğün mekanı var demenize rağmen ben bir yoğunluk göremedim.

ben orda olmadıgım ıcın soyledıgı seylere ınanmak zorunda kalıyorum dj yapıyo tamam da bı sarkı acsa rahat 5 dk suruyo o arada da kızlara bakmaktan bana yazamıyo sanırım

Benim yaklaşık 3 hafta önce ayrıldığım insan da işini bahane ederdi.
Sonra ne mi oldu?
Ayrılık mesajıma dahi cevap vermedi.

ben orda olmadıgım ıcın soyledıgı seylere ınanmak zorunda kalıyorum dj yapıyo tamam da bı sarkı acsa rahat 5 dk suruyo o arada da kızlara bakmaktan bana yazamıyo sanırım
mekan onun ama sureklı bısey utetıyo bana karsı musterı geldı dugun var dj yapcam vs ıste

Evlenince de zaman ayirmamak icin bulur bi bahane. Ilk aylar zaman ayirir hevesini alip sana alisica aliskanlik haline gelirsin sonrada sıradanlasir iliskiniz

Tecrübeme dayanarak iş yoğunluğunun bahane olduğunu ve erkek arkadaşının senden uzaklaşmaya başladığını, sensizliğe alışma yolunda ilerlediğini söyleyebilirim.

Bence kendini alıştır ayrılığa. Bu senin konuşarak düzeltebileceğin bir durum değil, tam dersi dırdır ediyorsun beni anlamıyorsun diyecektir.

neyın kafasını yasadı acaba

hıc bırsey tek taraflı olmaz
tek taraflı yasanmaz
ılıskınıze bakısı sızın gıbıyse fırsat ayırır zaten
sızın soylemenızle bırseyler oluyorsa orda bı sorun var demektır

Kafasız olduğu için bir şeyin kafasını yaşayamadı muhtemelen.
Uzaklaşmak için yoğunluğu bahane etti. Sizinki öyle olmaz umarım.

Konuştunuz mu hiç bu konuyu?
cok konustum ama o zaman da ufak tefek seylerı sorun yapıyor moduna sokuyor benı sınırlenıyorum o zaman ona gore gecıcı bır surec bu yenı actı mekanı anlıyorum ama yanımda olması gereken zamanlardada olmadı ısteseydı ınanıyorum kı bır ıkı saat ayırabılırdı ama yanyana gelınce asık ölüyo bıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…