Çareler Çaresiz desem yeridir :(

pembemum

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
187
110
323
İstanbul
biraz uzun ama lütfen akıl almaya ihtiyacım var. Çok çaresizim. 8 yıl lık bir birliktelikten sonra evlendik eşimle. 2,5 yılda devam eden bir evliliğimiz var. Toplamda 10 yılı aşkın beraberiz. Birbirimizi çok çok severik evlendik. 10 aylıkta bir bebeğimiz var. Lohusayken bir süre benim ailemde bir sürede onun ailesinde kaldık. Tüm olumsuzluklar bu dönemde başladı. Onun ailesinde kaldığımızda basit bir konu yüzünden kavga ettik kavga gittikçe büyüdü. Ailesinin yanında boğazımı sıkıp saçımdan çekti. Bende onun tşörtünü yırttım. Bunu hiç unutmadım. Beni ailesinin yanında rencide etti. Oysaki bana onların yanında sesini dahi yükseltmezdi. Herşeyi bana danışırdı. Bu olaydan sonra ailesinin yanında ayağıma kapandı ağladı özür diledi kiiiiii bu benim için yetmedi. Hem lohusayım hem annesinin sürekli bebeğimi kucağımdan almak istemesi, hem ailemden uzak olmak beni iyice doldurmuştu. Bunu hiç unutmadım. Ailesinin de araya girmesiyle aynı evde yaşamaya devam ettik. Böyle 5 – 6 ay devam ettik. Daha sonra bir günde tartışırken ailem geldi. Onların yanında ben sinirle kapıya elimle vurdum. Ama kapının camı düştü. Kırıldı. Onun üzerine düşüyordu. Oda bana kalktı boşan lan yeter bıktım senden diyerek üzerime yürüdü karşılıklı birbirimize vurduk. Bu olayı ise içimde gittikçe büyüttüm. Boşanacağımı söyledim fakat boşanamıyorum çünkü bebeğime bakacak ondan başka kimse yok. Mesleği gereği bebeğime o bakıyor gündüzleri. O işteyken haftada 1 kezde annesi geliyor. Ki annesinin bakmasını hiç istemiyorum. Boşanacağımı ona söyledim. Bana evde sürprizler hazırlıyordu bunu duyunca hazırlamasın diye sürprizini bozdum. Birbirimize karşı hiç saygımız kalmadı. Tahammülümüzde öyle. Öyle büyük bir aşktan sonra bu hale gelmek çok acı ama napacağımı bilmiyorum

Bu Ada'mdan ne köy ne kasaba olur..eşinin boğazını sıkmak nedir yahu!! Üstelik ailesinin yanında!!Sanırım ikinizde de öfke kontrolü yok.boşan diyecem niyetin yok o zaman beraber bi terapiste gidin

İkinizde sorunlu bir dönemde siniz çocuğunuz yanınızda ne kadar sağlıklı büyür ?? Hem ayrılamam hem napicam diyorsunuz anlamıyorum

Boşanmaya niyetim yok değil. ona senden ayrılacağımda dedim. dilekçemi yazsamda uygulamaya geçiremiyorum. ben malesef çalışıyorum bebeğime kim bakacak nerde bakacak. çünkü maaşımın tamamı krediye gidiyor. bakacak kimse yok ondan başka. çünkü mesleği gereği o bakıyor.

Neden doğum yapınca ailelerinizin evinde kalıyorsunuz ki...
Aynen dediğiniz gibi birbirinize saygınız kalmamış ben kapı pencere kırıp , eşini boğazlayacak dereceye gelen evlilikten pek hayır geleceğini düşünmüyorum ama 2 insan oturup çözmeye çalışın sorunlarınızı ....

Tek taraflı olan bir şey yok malesef ortada. Baskın taraf vardır evet,illaki.

Seks hayatın nasıl bir mahremiyetse,özelse; kavganız da özel olsun. Bunu başarmak çok mu zor anlayamıyorum.

Eşin bunu yapmıyorsa, sen sus sonra konuş. Vurmak itmekçekmek nedir yahu

lütfen sakin ol bir süreligine bu düşünce ,geçmişi ve gelecegi sorgulama sarmalından kurtulamazmısın sadece kendine bebegine odaklanıp sakin kalmanı ve aile terapisine gitmenizi öneririm

o boşanmak istemiyor. unutalım diyor. elim kopsun diye anlık benim sinirimi almaya çalışıyor. ama hiç bir şey yapmasada yaptığı güzel şeyler dahi gözüme batıyor. bir an olsun unutamıyorumm

Çare gayet de var. Çocuğa bakacak diye boşanmamak ne demek (şiddet ve saygısızlık olan bir evlilikte)

Anneniz var, hadi diyelim bakamaz, bakıcı denen bir iş sektörü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…