- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
Merhaba kızlar, aslında su an sözlüyüm, geçmişte Hatalı bir evlilik Yaptım, evlilikten korktum güvenim cok sarsıldı. Yurtdışında tek basıma kalıyordum ve karşıma biri cikti ve ailem bunu öğrendi. Tabi evlenmemi istediler yada benim turkiyeye dönmemi. Tabi ben bunca yok sonra ailemin yanında yapamayacağımı biliyordum ama Sevdiğim adamdan da ayrılmak istemiyordum. Neyse ailemle tanıştırdım istemeye gelindi dini nikah kıyıldı ve akabinde resmi nikah da kiyilacakti, gel gelelim benim korkularım buna yanastirmadi cunku ilk evliliğimde boşanmam iki yılımı Aldı ve ben iki yıl soy ismimi değiştiremedim , mahkemelerde süründüm, kişiden birsey talep etmemene rağmen. Sonra aileme biz nikah kıydık dedim halbuki oyle birsey olmadı. Neyse bu ortaya cikti ama ben lütfen bana zaman verin ben korkuyorum, ya yine birsey olursa dedim ama babam hakli olarak nikahını kılmadıkça yanına gelmem dedi. Gel zaman git zaman tanda Korktuğum seyler olmaya basladi, ilişkimiz çaktırmamaya basladi karşıdaki değişmeye basladi, benim çalışmama zaten izin vermemişti, ve biz su an ayrılık aşamasındayız, be ailemin yanına dönmeye Yüzüm var nede içimden ondan bir yardım almak geliyor cunku bana bir defasında nereden bileyim benimle maddi durumum yuzunden birlikte olmadığını Demişti, kaldı ki zamanında beni ikna etmeye çalışan kendisi idi. Herseyi Özet geçtim su an ben Yaşadığım sehri değiştirsem nasıl ayakta durabilirim? Yatılı çalışabileceğim nasıl yerler var Güvenli? Yabancı dilim var ama elimde diplomam yok okul yillarından eğitimimi yurt dışında bitirmiştim, üzerinden cok zaman geçti. Bana fikir verebilecek arkadaşlar var mi? Insan hata yapabilir lütfen benim Eleştiriye degil Yapıcı fikirlere ihtiyacım var. Onu seviyorum ama boyle Ömür geçmeyecek farkındayım.