Çaresiz bir durumdayım acı çekiyorum sebebi ise aşk

bas bas evli adam aşığım diyen birini anlamamak olamazdı...üstüme düşeni yaptım merak buyurmayın

at gözlüğünü çıkaracakmışız birde...güzelim sen sadece gözünü değil aklını dimağını örten o koca at gözlüğünü kaldır da etrafına iyice bak.belki evli olmayan ve senden hoşalanan birileri vardır.sağlıklı ilişkiler yaşamaya yönel mesela

Anlayışlıların kocalarına aşık olsunlar o zaman ben savunmam bu durumu savunanlar yaşayabilir :)

Burada evli bi kadın kocama hiçbirşey beklemeden saf temiz duygularla şık olan biri var diye konu açsa hakaretlerin birini çıkarır diğerini giydirirdiniz karşıdaki kıza..nekadar da naifleştirliyor. Tuhaf..(kimseye hakaret edilsin demiyorum kesinlikle bu üslupla hiçbir yorum kimseye yapmam) ama konunun nasıl ilerleyeceğini az çok biliyorum.

Daha dün burda kadınlar kırıldı geçti bi üye kocama aşık olan liseden bi arkdaşı var konusunda.

Anlayışlıların kocalarına aşık olsunlar o zaman ben savunmam bu durumu savunanlar yaşayabilir :)

yok yinede hiçbir hemcinsime bu denli acılı zor bir süreci yaşatmasın Allah..yaşamayana çok kolay geliyordur eminim..yine de yaşamasınlar diyorum ben.
hayır yanlışa yanlış diyememek kıvırıp kıvranmak niye ...

''Evliyim''demek nedemek?? Bedenen ve ruhen hayatımı paylaşabileceğim bir partnerim var artık hayatta demek değilmi..daha alt metinlerinde ''bu saatten sonra ne ben kimseyle bedenen ve ruhen ilişki kurmayacağım nede diğer hiçkimse bunları kurmayı beklemesin'' demek yokmu

Konuyu anlamadan yorum yapmasaydiniz olmaz miydi?

basbayada anladım hanımefendi .çatır çatır yorumlar yapılmış aşık olucamız kişiyi seçemeyiz olabilir yaaaniii diye .baya bay normalleştirmişler..asıl siz benim yazdığımı iyice anlamadan yorum yaptınız

+10000000

Oncelikle agresifliginizi bir kenara birakin. Cok cirkin oluyor gercekten.

Evet, asik olacagimiz kisiyi biz belirleyemiyoruz. Oyle olsa ask acisi denen sey olmazdi. Konu sahibi de evli bir adama karsi hissettigi duygulardan rahatsiz ve bu duygulardan nasil kurtulabilecegini soruyor.

Anlatabildim mi? Daha da onemlisi simdi anlayabildiniz mi?

madem nasıl kurtulabileceğini soruyor ozaman ben çekileyimvde muhtemelen evli adamlara aşık olabilmiş olabilecek kişiler tavsiyelerini sunsunlar.buyrunn !!

ayrıca ikidir okuduğumu anlayamadığım gibi oldukça ''zeka isteyen ''bi gönderme yaparak konuya yaklaşmassanız daha bir şık duracak konu.zira zeka seviyemi tartacak kadar donanımlı göremedim sizi

belki sonra hanımefendi adresimizi verelim gelin dövün bir de isterseniz? Evet insan aşık olacağı kişiyi seçemez bunun bencesi yok bilimsel bir gerçektir. Şunu da eklemek istiyorum “yok şu aşk değil” “şu tarz kişiye duyulan aşk aşk değil” “hayatında olmayan kişiye duyulan aşk aşk değil” böyle bir şey de yok. Aşk keşke gerçekten en düzgün kişiye ve sadece hayatımızda olan bizi seven kişilere duyulan hisler olsaydı ama malesef. Kimse karşılıksız sevmeye ve acı çekmeye bayılmıyor.

ayrıca ikidir okuduğumu anlayamadığım gibi oldukça ''zeka isteyen ''bi gönderme yaparak konuya yaklaşmassanız daha bir şık duracak konu.zira zeka seviyemi tartacak kadar donanımlı göremedim sizi

Iki mesajimla mi donanimimi test ettiniz hemen? Valla bravo!

Neyse, zorla olmuyor demek ki...

yok şiddete sonuna kadar karşıyım :))
sizde biraz empati yaparak şunu düşünün ozaman sizin burada normal gösterdiğiniz ve gördüğünüz evli de olsa herkese aşık olabilme hakkı yüzünden ne karmaşık işler neticesinde yine sizinde benimde hemcinslerimiz ne acılar çekiyor tahmin edin bi isterseniz...platonik başlar ama bir süre sonra o kişiye hernepahasına olursa olsun sahip olmak isteyecek kadın...yani yine kadın bir diğer kadının mutsuzluğu olacak. masumca geliyor size muhetmelen ama ilerleyen safhalar da ne zihinler bulanıyor biliyormusunuz.

Ne çok büyük konuşan var.
Asla hata yapmazmış gibi böbürlenen.
Zaman diyorum, zaman gösterir beylik lafların karşılığını.
Kaldı ki kız içinde yaşıyor bu durumu, duygularımı söylesem mi demiş gibi sanki, bi tutuklanmadığı kaldı.
Konu sahibi; geçici bir hayranlık durumu olabilir, düşünmemeye hayal kurmamaya çalışmalısın. Mümkünse başkalarıyla görüş kafanı dağıtacak aktiviteler yap.

Kimse o adamla evli kadın için üzülürse üzülsün, gidin ve o adamı alın hak eden sizsiniz demiyor. Bir şeyler olursa ve o kadın üzülürse bu da acı bir durum. Ama konuyu açan konu sahibi olduğu için ilk onunla empati yaptık. Ha hayat biraz da bu değil midir zaten? Tüm insanların istediğini elde edeceği ve bundan da kimsenin zarar görmeyeceği bir formül yok malesef.

karşısındaki kişiye aşık olan ya da hisleri hoşlantısı olan birisine "sen niye hoşlanıyorsun,niye aşık oldun veya niye hislerin var" denmez. bu kadar saçma bir hesap sorma şekli yok yani. hoşlanmak,aşık olmak ya da birşeyler hissetmeye başlamak illa ki birşeyler yaşamakla olmaz. bazen bir bakışla olur, bazen bir gülüş,bazen bir anlık bir etkilenme,bazen de tek bir sözle olabilir. insanız, hislerimiz var ve ne yazık ki aşık olunacak kişileri insanlar kendileri seçemiyor.

Bana ters, ama düz olanlar buyursun YÜRÜSÜN !

Odana kapan, isiklari sondur, huzunlu ask sarkilari dinle saatlerce. Hayaller kur, ağla.

Bunu her gun tekrarla, bir hafta olmadan gecer

Saka bir yana, ask acisi acilarin en guzelidir. Asik olmak insan olmanin kanitidir. Kalbine de askina da acina da sahip cik, imkansiz da olsa ask asktir. Ve inan ki en buyuk asklar bile gecer gider.
.

Sürekli görüyosan,görmemeye çalışki unutasın,aşk şarkıları dinleme,onu hatırlatacak aktivitelerden uzak dur,eylenceli faliyetler yap,ve kendine güven, kendinin daha iyilere layık olduğunu düşün,o evli ben bekarım de,kendini gözünde yüksek yere koy,daha iyileri karşıma çıkar de,kendini avut yani bu şekilde egon tavan yapar, ve unutursun en sonunda,bide dua falan oku bu tarz şeylere yönel,nefsinin ve şeytanın vesveselerine kanma,onlar sana yanlışı hep güzel olarak gösterir.ama aslında sanıldığı gibi güzel değildir.hadi bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…