- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Anlayışlıların kocalarına aşık olsunlar o zaman ben savunmam bu durumu savunanlar yaşayabilir :)Yok onların savunmacı halleri abla rolleri kuyruklarına basılıncaya kadar....en mendebur kocası olan kadını bile çileden çıkarır masum zararsız uysal kedi gibi çılgıncasına kocasına aşık oluveren cici kızlar
Anlayışlıların kocalarına aşık olsunlar o zaman ben savunmam bu durumu savunanlar yaşayabilir :)
Konuyu anlamadan yorum yapmasaydiniz olmaz miydi?
+10000000Mune beni banlayacak.cezama raziyim ama demeden edemeyecem.nekadar gereksiz luzumsuz insanlar var şu sitede ya.sanki kalbimize hislerimize yön verebiliyoruzda biri kalkmis bekar adammi yok biri kalmis aa evli adami nasil seviyorsun oteki kalkmis ölüm acisi cekersen aciyi gorursun diye beddua tarzi konusmus.
Konu sahibi buradaki mükemmel hanimlars dert anlatacagins git kara taşa anlat.secdeye var Allaha anlat ama bunlara anlatma.benimde görüsüm kafanda mukemmellestirme iyi yonlerini gormezden gel olmazsa destek al aci cekme fazla
basbayada anladım hanımefendi .çatır çatır yorumlar yapılmış aşık olucamız kişiyi seçemeyiz olabilir yaaaniii diye .baya bay normalleştirmişler..asıl siz benim yazdığımı iyice anlamadan yorum yaptınız
Oncelikle agresifliginizi bir kenara birakin. Cok cirkin oluyor gercekten.
Evet, asik olacagimiz kisiyi biz belirleyemiyoruz. Oyle olsa ask acisi denen sey olmazdi. Konu sahibi de evli bir adama karsi hissettigi duygulardan rahatsiz ve bu duygulardan nasil kurtulabilecegini soruyor.
Anlatabildim mi? Daha da onemlisi simdi anlayabildiniz mi?
Oncelikle agresifliginizi bir kenara birakin. Cok cirkin oluyor gercekten.
Evet, asik olacagimiz kisiyi biz belirleyemiyoruz. Oyle olsa ask acisi denen sey olmazdi. Konu sahibi de evli bir adama karsi hissettigi duygulardan rahatsiz ve bu duygulardan nasil kurtulabilecegini soruyor.
Anlatabildim mi? Daha da onemlisi simdi anlayabildiniz mi?
ayrıca ikidir okuduğumu anlayamadığım gibi oldukça ''zeka isteyen ''bi gönderme yaparak konuya yaklaşmassanız daha bir şık duracak konu.zira zeka seviyemi tartacak kadar donanımlı göremedim sizi
iyi akşamlar herkese. İçim öyle dolu ki buraya dökmek tecrübesi olanlardan destek istiyorum. Evet ben imkansız bir aşka kapıldım geçmiyor ne yaptıysam ne ettiysem geçmiyor detay veremeyeceğim ama sizlerden bu durumu yaşayıp kendini kurtaran vardır mutlaka lütfen banada yardım edin kendimde değilim olmayacak birine aşık oldum gecem gündüzümde her anımda aklımda. O bunu hiçbir zaman bilmeyecek ama ben bu acıdan bu çaresizlikten kurtulmak istiyorum. Hergün mutlaka bir kere gördüğüm birisi. İçim çok acıyor gerçekten kimseyle paylaşamıyorum. Başka şeylere yöneliyorum farklı hobiler ediniyorum film izliyorum kitap okuyorum ama olmuyor. Daha önce hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum kurtulmam lazım iradem bir yere kadar beni teselli ediyor ama acı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?