Çaresiz bir durumdayım acı çekiyorum sebebi ise aşk

Keske gercek hayatta sizi tanima sansim olsaydi.bu nasil bir olgunluktur.eminim bos bos kinayip kinusanlardanda yasiniz kucuktur

Bi de şu taraftan bak hayatı boyunca hiç aşık olamamış insanlar var hatta hiç aşık olmadan aşk acısı çekmeden bu dünyadan göçmüş insanlar.bu duygu herkese nasip olmuyor bunu yaşayanildiğin için bile şanslısın bence.zor kolay değil bununla baş edebilmen.ama baş etmek seni güçlendirecek belki bi daha böyle hissedemeyeceksin baştan keşke olabilecek birine aşık olsaydın ama yapacak bi şey yok.en güzel çözüm uzaklaşmak ilk imkanın olduğunda o iş yerinden ayrıl ve mümkün olduğunca az gör.gözden uzak olan gönülden de ızak oluyor

Senin acin hafif benimki agir meselesini bende anlayamiyorum.
Sizlere gore ask acisi aci olmayabilir belki bana göre de değildir ancak konu sahibine göre öyle degil demekki
Yani simdi bebek sahibi olmayi düşünmeyen biri olarak biri bebeğim olmuypr dediginde aman seninkide acimi bosver ben istemiyorum bile cokta matah birsey degil zaten desem ne kadr kaba duruyor gördünüz mu
Empati denen birsey var sonuçta.
Evet canim adam evliymis ona asik olman yanlis değil aşik olacağn kisiyi secemezsin ama unutmak zorundasin sende aksini iddia etmiyorsun zaten
Umarim kisa sürede unutursun.

vallaa bence sız bıraz platonık takılmayı sevıyosunuz.daha oncede yıne evlı ustelık unlu bı mılletvekılıne cok asık oldugunuzu yazmıssınız.normal degıl konularınız yanı.bence dengınız olan bırıyle gercek bı ılıskı kurun.yasınızda az degıl yanı.hayatı kacırırsınız boyle platonık takıla takıla...

Aslinda ilk terapi yeri bulmak gerek. Yani illa bana rapor verin demiyorum. Acil durumda zaten kliniğe gidiliyor ve terapi amacli psikolog bulmak piyango vurmasindan daha zor :)

Vallah gelsen buraya... okadar ihtiyac varki bir türk piskologuna...
Ünvan salarsin, fenomen olursun burda!

Vallah yazicam... onu bunu gecdim bu yilan olayini nasil atlatdim hala bilmiyorum. Artik hücreler nasil bir direnişe gecdiyse :)

Her gün en az bir kere görmeyecek olduğunuz ortama geçin,sosyal medyadan takip etmeyin,onu özel yapan sizsiniz bunu düşünün.
" Güzelliğin on para etmez,bendeki bu aşk olmasa"
Zaman herrrrrr şeyi çözüyor,önemli olan en az hasarla atlatmak.Allah yardımcınız olsun

Ben olsam adam adım atmadan bişey yapmam.
Adım atarsa da boşanmadan birlikte olmam.
bosanip gelsin niyeti ciddi olan.

değil mi ama
sanki insan duygularına söz geçirebilirmiş gibi yok niye sevdin, yok erkek kıtlığı mı
insanın elinde olan duyguları dizginleyip iradeli davranabilmek
konu sahibi de onu yapmaya çalışıyor, evli diye duygularını bitirmeye çalışıyor

Bu aşk değil açıkçası. Muhtemelen adamın tipine filan vuruldunuz, bakışı, duruşu ya da üslubu hoşunuza gitti. Her gece gidip de eşinin yanına yatan bir adama karşı bir şeyler hissedebilmek hadi neyse de bunu devam ettirip aşık oldum sanmak çok büyük bir cahillik. Kendinize gelin, ortam değiştirin, iş yerindeyse iş değişikliği için uğraşın, başka bir ortamsa o ortamı terk edin. Ne yaparsanız kendinize yaparsınız.

bence sen göl bulamıyorsun bulsan yüzeceksin de.....evli adam nasıl sevilir mesela anlatsana biraz...

aşk acısı diye birşey evet var hayatta....ama evli olduğunu bile bile kıvrana kıvrana abayı yakmak aşk falan değil hastalıklı dürtülerdir..ilkel dürtülerinizle hareket edipte bi evliliği mahvetmeyiverin olmaz mı

Adam karısıyla oturup yemek yiyor keşke o masayı ben kursaydım...
Adam karısıyla film izliyor keşke koyun koyuna biz izleseydik şu filmi...
Adam karısıyla sevişiyor keşke onunla ben sevişsebilseydim
Adam kadınla tartışıyor keşke o adam benim olsa ben onunla hiç tartışmazdım ona en çok ben aşığım ben hakediyorum ya !!!!

sizin ağzınızı doldura doldura aşığımmmmm dediğiniz adamın gerçek hayatı bak bunlar.

Birde burda çanak tutucular var....hadi bu aklı başında efendi kızcağız sizin kocanıza aşık olsun da bi bakın bakalım kazın ayağı öylemiymiş

Destekleyenlerin kocalarına aşık olan kızlarla kanka olup aşk acısını paylaşıp dertleşebilirler ben o konuda xxs'yim
Evli adam ya adam EVLİ. Ötesi yok.

Herkes kendinden sorumlu. Yerden yere vuranlar; bu durum çocuklarınızın da başına gelebilir azıcık sakin olun..
Konu sahibi; bu kişi sevgilin olmadığı için muhtemelen gözünde büyüttün de büyüttün. İnan ki, senin abarttığın kadar bir özelliği yoktur. Platonik aşk da herhalde normal aşk gibi zamanla geçer, ya da kendinize uygun birini bulduğunuzda inşallah..

nedenn ?? aldatma mevzularında baş yorumlarda yer alan klişelerde şu yokmu... ''ama olurmu yapmayın sizde böyle erkektir aldatır derseniz bunu normalleştirirseniz erkekler neler yapmazki.'' mantık aynı değilmi burda da ; ''ay tatlım bal gibide aşık olunur evli adama aşık olacağınız kişiyi seçemezsiniz bla bla bla....'' ee noldu bunuda yine normalleştiren kadınlar olmuş bakın..hayret ki ne hayret

Destekleyenlerin kocalarına aşık olan kızlarla kanka olup aşk acısını paylaşıp dertleşebilirler ben o konuda xxs'yim
Evli adam ya adam EVLİ. Ötesi yok.

Yok onların savunmacı halleri abla rolleri kuyruklarına basılıncaya kadar....en mendebur kocası olan kadını bile çileden çıkarır masum zararsız uysal kedi gibi çılgıncasına kocasına aşık oluveren cici kızlar

Konuyu anlamadan yorum yapmasaydiniz olmaz miydi?

bence çevrenizde size ilgi duyan biri varsa ona yönelin. Belki zamanla geçer. Aşık olduğunuz kisiyle bir paylaşımınız yok çünkü. Unutmak zor olmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…