- 4 Şubat 2015
- 6.208
- 12.528
- 448
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Keske gercek hayatta sizi tanima sansim olsaydi.bu nasil bir olgunluktur.eminim bos bos kinayip kinusanlardanda yasiniz kucukturÖlüm gerçeğinin olması insanların dünyada başka acılar, üzüntüler, ızdıraplar yaşamayacağı anlamına gelmez. Aşk acısı oldukça güçlü bir acıdır. Ben de sizin küçümsemenizi enteresan buldum. Hayırdır hiç ölümden başka birşeye üzülmediniz mi ? En yakınlarını kaybetmiş , onların ızdırabına acılarına tanık olmuş ve şimdiler de başka bir caniçimin hastalığıyla boğuşmakta olan biri olarak soruyorum size ? Madem hayata karşı bukadar tecrübe kazandınız , insanların acılarını küçümsemenin o kişiyi daha da dibe iteceğini öğrenemediniz mi ?
Hayat bizim yaşadığımız acılardan ibaret değil. Bizim çok sevdiğimiz insanlar öldü diye yakınlarını kaybetmeyen insanlar her gün dans ederek güne mi başlamalı ?
Konu sahibi arkadaşım aşk çok güçlü bir duygudur. Hele ki yaşanması mümkün olmayan bir aşksa daha çok ızdırap veriri. Allah yardımcın olsun. Ölüm dahil hayattaki her acının ilacı zamandır.
Zamanla içindeki sızı azalacak ama hep kalacak. Allah ferahlık versin sana canım.
İşte rapor verebildikleri için kolay kolay vermiyorlardır. Demek ki dirençli gördüler siziAslında rapor almasanız bile terapi alabilirsiniz illa rapor mu veriyorlar terapi alabilmek için çok tuhaf. Vallahi Türkiye'ye sık geliyor olsanız yardımcı olurdum. Cidden kolay şeyler yaşamamışsınız, hayatta nasıl kalınır üzerine kitap yazsanız hakkınız. Bu arada bilsem sizin yaşadığınız yerde psikolog olurdum ehehe :)
Keske gercek hayatta sizi tanima sansim olsaydi.bu nasil bir olgunluktur.eminim bos bos kinayip kinusanlardanda yasiniz kucuktur
Her gün en az bir kere görmeyecek olduğunuz ortama geçin,sosyal medyadan takip etmeyin,onu özel yapan sizsiniz bunu düşünün.iyi akşamlar herkese. İçim öyle dolu ki buraya dökmek tecrübesi olanlardan destek istiyorum. Evet ben imkansız bir aşka kapıldım geçmiyor ne yaptıysam ne ettiysem geçmiyor detay veremeyeceğim ama sizlerden bu durumu yaşayıp kendini kurtaran vardır mutlaka lütfen banada yardım edin kendimde değilim olmayacak birine aşık oldum gecem gündüzümde her anımda aklımda. O bunu hiçbir zaman bilmeyecek ama ben bu acıdan bu çaresizlikten kurtulmak istiyorum. Hergün mutlaka bir kere gördüğüm birisi. İçim çok acıyor gerçekten kimseyle paylaşamıyorum. Başka şeylere yöneliyorum farklı hobiler ediniyorum film izliyorum kitap okuyorum ama olmuyor. Daha önce hiç bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum kurtulmam lazım iradem bir yere kadar beni teselli ediyor ama acı çekiyorum
Kalbe söz geçmez bu kişinin elinde değildir.hadi gidim aşık olum diyince olmuyor.gönlün kaymış bir kere sana tavsiyem bol bol dua et bir sabah uyanmışsın aklında kalbinde yok acın dinmiş tecrübeyle sabit.
bence sen göl bulamıyorsun bulsan yüzeceksin de.....evli adam nasıl sevilir mesela anlatsana biraz...Arkadaşlar kimsenin yuvasını dağıtıp adamın hayatına girmek gibi bir çabam Yok size burada adamla flört ediyorum demiyorum bazen hisler kontrol altına alınamaz bunu yaşamamış olmanız yaşayanları yerden yere vurmanız anlamınada gelmez elimde değil dikkat ederseniz çaresizlik diye nitelendirmişim gözünüzdeki at gözlüklerini çıkartıp olayı öyle değerlendirin bence
Destekleyenlerin kocalarına aşık olan kızlarla kanka olup aşk acısını paylaşıp dertleşebilirler ben o konuda xxs'yim
Evli adam ya adam EVLİ. Ötesi yok.
nedenn ?? aldatma mevzularında baş yorumlarda yer alan klişelerde şu yokmu... ''ama olurmu yapmayın sizde böyle erkektir aldatır derseniz bunu normalleştirirseniz erkekler neler yapmazki.'' mantık aynı değilmi burda da ; ''ay tatlım bal gibide aşık olunur evli adama aşık olacağınız kişiyi seçemezsiniz bla bla bla....'' ee noldu bunuda yine normalleştiren kadınlar olmuş bakın..hayret ki ne hayret
bence çevrenizde size ilgi duyan biri varsa ona yönelin. Belki zamanla geçer. Aşık olduğunuz kisiyle bir paylaşımınız yok çünkü. Unutmak zor olmayacaktırArkadaşlar kimsenin yuvasını dağıtıp adamın hayatına girmek gibi bir çabam Yok size burada adamla flört ediyorum demiyorum bazen hisler kontrol altına alınamaz bunu yaşamamış olmanız yaşayanları yerden yere vurmanız anlamınada gelmez elimde değil dikkat ederseniz çaresizlik diye nitelendirmişim gözünüzdeki at gözlüklerini çıkartıp olayı öyle değerlendirin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?