çaresiz hissediyorum..

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
kızlar merhaba, üniversiteyi haziranda bitirdim. İş bulamıyorum gittiğim ilk görüşmede de işveren asılıp farklı vaatlerde bulundu. Ailevi (maddi) sıkıntılar var zaten bir yandan. 2 hafta önce en yakın arkadaşımdan kazık yedim,ilişkim kötüye gidiyor. Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sürekli ağlama modundayım. Çok kötü hissediyorum her günüm aynı işe yaramaz bi asalak gibiyim sanki. Nasıl iyi hissedebilirim nolur tavsiyelerinize ihtiyacım var

çaresizlik kötüdür. iş konusunda umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin.

diğer konularda bişey diyemicem. umarım herşey istediğiniz gibi gider

Seni suan iş konusunda anlayabilecek insanların önünde geliyorum

Evde maddi bir sıkıntı konuşulsa bile ben hemen üzerime alınıyorum. Sanki herşey benim yüzümden oluyor gibi hissediyorum.

Dilerim ki ikimize ve iş arayan herkese en kısa zamanda güzel iş haberleri gelir..

Bazen hersey boyle ust uste geliyormus gibi olur, Allah saglik versin dertleriniz ustesinden gelinemiyecek seyler degil. Arkadasinizdan kazik yediyseniz, birakin gitsin demekki arkadasiniz degilmis aslinda. Iliskiniz icin de belki bir birinize uygun degilsinizdir ya da cikan sorunlarin ustesinden gelip daha guclu devam edersiniz. Maddi sikintilar icin ailecek oturun konusun, neler yapabilirsiniz, nelerden tasarruf yapabilirsiniz gibi. Is basvurularina devam edin, mesleginizi bilmiyorum ama hemen ise girmeniz gerekiyorsa diger yapabileceginiz isleri de dusunun ve onlarla alakali ilanlara da basvurun. Stres yonetimiyle ilgili bir yazi okumustum, benim aklima yatti, soyle tavsiye ediliyor, 10 dakika gibi bir sure ayirin ve oturun dertlerinizi sikintilarinizi dusunun, yani dertlenebildiginiz kadar dertlenin bu 10 dakika icinde sonrada kalkin ve islerinize kaldiginiz yerden devam edin. Bunun amaci sanirim dertlerimizi butun gune yaymak yerine yogun bir sekilde 10 dakika dusunmek sonra olabildigince gunun geri kalaninda dusunmemek.

aynen öyle bu ay iyice sıkıştık dediklerinde hemen ben bir katkıda bulunamıyorum diye suçlanımıyorum. Amiin çok teşekkür ederim

inanır mısınız sürekli o 10 dkyı yaşıyorum ben habire düşünüyorum yani. Kafayı yiyecek gibi oluyorum. Düşünmemek adına bir meşgalem de yok galiba asıl sorun bu

inanır mısınız sürekli o 10 dkyı yaşıyorum ben habire düşünüyorum yani. Kafayı yiyecek gibi oluyorum. Düşünmemek adına bir meşgalem de yok galiba asıl sorun bu
Dogrudur, o zaman kendinizi mesgul etmeniz lazim once. Mesela cv nizi hazirlayin ve sadece ilan acan sirketlere degil digerlerine de gonderin, arayin kounusun sorun sorusturun, ayni cv`yi her ilana gondermeyin, ilana gore cv`nizde degisiklikler yapin, istenilen ozellikleri on plana cikarmaya calisin, etrafa arkadaslara haber birakin. Ozel ders, kasiyerlik vb gibi yapabileceginiz isler varsa kisa sure icin degerlendirin, Iskur`a basvurun. Gercekten bu devirde is bulmak zor, ama cabalamadanda hic birsey olmuyor.

haklısınız çok teşekkür ederim

Taze mezunsun. Bulursun elbet. Endiselenme o konuda. Mutsuzken başımıza 2 tane kötü olay geldiğinde bı sonrakiler için algimiz açılıyor kendimizi şanssız ilan ediyoruz. Şanssız ilan edince de kötulukleri yanımıza çağırıyoruz. Aptalca bulsan bile hayatindaki her detayda mutluluğu ara

kötüye odaklanmışım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…