Bazen hersey boyle ust uste geliyormus gibi olur, Allah saglik versin dertleriniz ustesinden gelinemiyecek seyler degil. Arkadasinizdan kazik yediyseniz, birakin gitsin demekki arkadasiniz degilmis aslinda. Iliskiniz icin de belki bir birinize uygun degilsinizdir ya da cikan sorunlarin ustesinden gelip daha guclu devam edersiniz. Maddi sikintilar icin ailecek oturun konusun, neler yapabilirsiniz, nelerden tasarruf yapabilirsiniz gibi. Is basvurularina devam edin, mesleginizi bilmiyorum ama hemen ise girmeniz gerekiyorsa diger yapabileceginiz isleri de dusunun ve onlarla alakali ilanlara da basvurun. Stres yonetimiyle ilgili bir yazi okumustum, benim aklima yatti, soyle tavsiye ediliyor, 10 dakika gibi bir sure ayirin ve oturun dertlerinizi sikintilarinizi dusunun, yani dertlenebildiginiz kadar dertlenin bu 10 dakika icinde sonrada kalkin ve islerinize kaldiginiz yerden devam edin. Bunun amaci sanirim dertlerimizi butun gune yaymak yerine yogun bir sekilde 10 dakika dusunmek sonra olabildigince gunun geri kalaninda dusunmemek.