çaresiz hissediyorum

supangleee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
23
0
1
27
hayatı yaşayıp tecrübe etmiş aklı başında bir insanla uzun uzun konuşmaya ihtiyacım var

İnsan yaşadıkça tecrübe kazanır, başkasından tecrübe değil akıl almış olursunuz.
Danışmak istediğiniz konu ne?
haksızlığa karşı hiçbirşey yapamamak, kötülüğün baskın gelmesi, ailem ve çevremdekilerin kendi sorunlarını aşma konusunda bana güvenmesi, onların başkaları tarafından küçümsendiğini görmek eli kolu bağlı izlemek

Buyrun yazın ama rica edeceğim konu ne olursa olsun “deprem var sen bunu mu düşünüyorsun” diyenler yorum yapmasın. Burası derdini anlatmak için var olan bir forum, bırakın da insanlar ne hissediyorsa ne düşünüyorsa yazsın. Herkesin acısı kendine neticede.

benim de ailem deprem bölgesindeydi, fiziksel olmasa da duygusal olarak çok ciddi bir yükün altındaydık konuya gelirsek de çevremdeki insanları haksızlıktan, kötülükten korumak istiyorum onlar bana güveniyor ama bazı insanlar öyle iğrenç ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

İsim vs yazmazsınız burada herkes anlatıyor konusunu, siz detaylı yazmazsanız verilecek cevaplar yanlış olabilir işe yaramayabilir vs hatta belki haksız sizsinizdir bilmiyoruz ki

Hepimiz hayatımızın bir döneminde haksızlık yaşadık, kötülükte ettik, kötü şeylerde yaşadık. İnsanoğlu dört dörtlük değil her şey elimizden gelmez.
Ailenizde tek çocuk musunuz? Yaşınız kaç bilmiyorum ama genelde ilk çocuklar veya maddi açıdan ilk işe giren çocukları aile hep öne atar.

basit bir konu değil aslında hassas bir konu hakkında anlayışlı birine danışmak isterim burda yazdıklarımı çoğu kişi görecek o yüzden açık olamıyorum
Ama burası özel bir mesajlaşma platformu değil. Ortaya yazmanız gerekiyor

Hepimiz şu an öfke çaresizlik hissedip kötülük karşısında aciZ hissediyoruz emin olun. Bugünler de geçecek emin olun.

evet, ama öne atmak değil çaresizliklerini, herşeye sabretmelerini izliyorum, onların ezildiğini görmeyi değil,bunun hakkını veren kişi olarak gurur duymalarını istiyorum

İsim vs yazmazsınız burada herkes anlatıyor konusunu, siz detaylı yazmazsanız verilecek cevaplar yanlış olabilir işe yaramayabilir vs hatta belki haksız sizsinizdir bilmiyoruz ki
kötülük yapmak ezmek haksızlık yapmak filmlerdeki gibi değil, iyilik her zaman kazanmıyor. çok farklı çok kötü çok igrenç insanlar var, bununla baş etmek çevremdekiler için güven dayanağı olmak istiyorum, kimse ezilmekten korkmasın istiyorum

Aileniz,yakınlarınız,çevreniz neden kendilerini koruyamıyor?

Siz de karşı tarafa göre iğrenc insan niteliğinde biri olabilirsiniz herkes her konuda kendince haklıdır.
Kusura bakmayın bu şekilde kimse size yardımcı olamaz belli ki gizemli kalsın konu istiyorsunuz

Her şeyi susarak atlatmaya çalışıyorlar, tahminimce sevdikleri insanlara karşılık vermeyi terbiyesizlik olarak tanımlıyorlar, ve kaybetme korkusu yaşıyorlar onlara anlatmak istediğimse yeri gelince herkesin ağzının payını alması gerektiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…