Çaresiz kaldım bir akıl istiyorum

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
97
56
18
30
Boşanali 3 sene oldu çocuğu bir hafta alıyordu her ay. Ancak son iki almasında çocuğu dolduruyor. Küfür öğretmiş . Sonra çocuğa annen yüzünden az kalıyorsun diyor. Çocuk bana öfke kusuyor. Görüntülü de konuşturuyordum ancak son ikidir bunları görünce konuşturmak muhattap dahi olmak istemiyorum. Çocuk için bu kadar cirpinirken bu yapılanı hazmedemiyorum

Oğlunuz 6 yaşındaymış. Yaz tatilinde 15 gün / 1 ay babada kalma süresi olmuyor muydu ? Bu dönemde babasıyla daha fazla zaman geçirmeyecek mi ?

Çocuğa gerçekleri olağan yüzüyle anlat o da bilsin ne olduğunu. Çocuk aman diyip bir şeyleri gizleyerek doğruluğa ulaşılmaz.
Sen iyi olmaya kimse hakkında kötü söylemde bulunamayan dikkat et her zmaan. Eminim çocuk da gördükçe anlayacaktır her şeyi. Ama sabır ve sakinlikle bunu yap yoksa yine hatalı sen olursun. Öfkeyle kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler.

Tüm konularınız da çocuğunuz ya 6 yaşında ya 4 yaşında iki tane mi çocuğunuz var. Yada başka bir yorum yapamıyorum. Çocuk durumu karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…